Test af HUMDAKIN – Testfamilien
Anmeldelse af "Alt eller intet"

Test af HUMDAKIN

4 af vores testfamilier testet produkter fra det nye danske brand HUMDAKIN.

Maria fortæller:

“Vi har testet de meget lækre produkter fra Danske HUMDAKIN”

“Vi modtog en stor lækker kasse, inden i var de fineste økologiske viskestykker og karklude, opvaskemiddel, håndsæbe og lotion samt en børste.”

“Indpakningen var så utrolig fin, sjældent ser man at der er gjort så meget ud af det, små fine pakker alt lå så ordenligt, virkelig lækkert. (sådan en pakke man bare drømmer om at få)

Designet er enkelt og pænt, og farverne er afdæmpet. Sæbe og lotion kommer i plastikflasker, det ser fint, rent og lækkert ud når man stiller det op.”

“Normalt er vi faktisk ikke fan af nye viskestykker herhjemme, eller bare viskestykker i almindelighed, vi har måske 2 der suger ordenligt, og resten suger bare ikke godt lige meget hvor mange gange de bliver vasket..

Men dem her kan suge, også allerede efter første vask! (det samme gælder karkludene)

Der står at grundlæggeren Camilla har hentet inspiration hos sin gamle farmor, og det tror jeg gerne.

Viskestykkerne er nemlig bløde og lækre, og minder om dem mine bedsteforældre har, som virkelig bare kan suge, og nok er blevet vasket de første 500 gange;0) De har en fin lille læder detalje som strop, og skiltet er også i læder.

De er økologiste og dæmpede i farverne. – Et lille ønske kunne være andre farver (dem vi testede var gule og grønne, ikke farver jeg normalt ville gå efter, men de var trods alt meget afdæmpet)”

“Opvaskemiddel, sæbe og lotion har en dejlig afdæmpet duft, og det hele virker super til det det skal.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi/Leg: Meget God ? Tekstilerne er lækker øko kvalitet, rigtig god sugeevne. de forskellige sæber og lotion er skønne i duften og et flot udsende.

Holdbarhed: God ? De bliver ikke nulret eller nusset at se på men mærket mister lidt farve efter vask

Pris: Meget God ? Pris og kvalitet hænger så fint sammen.

Kvalitet: Meget god.

Pia fortsætter:

“Jeg takkede med det samme ja tak da jeg blev spurgt om jeg ville teste Humdakins økologiske tekstiler og vaskemiddel, da jeg havde fulgt med på deres Instagram profil og var faldet for deres design og farver.”

“Jeg har testet viskestykker, køkkenhåndklæder og karklude som alle sammen er vasket i Humdakins eget skyllemiddel og vaskemiddel, og dufter fantastisk. Produkterne er alle sammen i testperioden blevet brugt flittigt og vasket flere gange ved 40 grader i vaskemaskinen samt tørret i tørretumler. Ifølge vaskevejledningen tåler produkterne ikke tørretumbler, dette har jeg dog alligevel benyttet mig af da det fungere bedst i vores travle hverdag. Brug af tørretumbler har ikke ændret på kludenes, køkkenhåndklædernes eller viskestykkernes farve eller facon.”

“Kludene er bla. brugt til at tørre kødsovs op, hvilket er forsvundet efter en tur i vaskemaskinen.”

“Alle produkter var super absorberende efter første vask. Produkterne er gjort moderne og hjemme hos os hænger viskestykkerne fremme samt kluden bliver ikke længere gemt væk, for nu er det flot at se på. Læderet på produkterne passer godt ind i vores nye køkken.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Alle testede tekstiler er tykke i kvaliteten og med virkelig god sugeevne.

Holdbarhed: MEGET GOD – Tekstilerne holder facon og farve efter både vaskemaskine og tørretumbler. Madvarer som er smittet af på kluden, er gået væk efter vask.

Pris: GOD – Prisen ligger på 199 kr for en 3 pak karklude samt viskestykker, og 349 kr for 3 køkkenhåndklæder som er en fin pris, da pris og kvalitet hænger fint sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Meget imponeret over sugeevnen på tekstilerne.

Trine fortæller:

“Vi har her hjemme testet produkter fra Humdakin.

Humdakin laver produkter til den moderne husholdning, økologiske gots certificerede tekstiler og skin care. Vi har testet deres babyroom Cleaner, Knitted Dishcloth, Knitted kitchen towel og organic tea towels. Jeg kendte ikke rigtig til det, da det er rimelig nyt, så vidste heller ikke helt hvad jeg kunne forvente! Dog skal jeg love for at jeg blev meget posetiv overrasket! Bare det at modtage og få åbnet pakken var en lille ‘ekstra’ gave i sig selv – produkterne var smukt pakket ind og med de fineste detaljer!

Elsker at der er gjordt noget ekstra ud af pakkerne når man køber over nettet, så sidder man tilbage med et rigtig godt førstehåndsindtryk, som man husker og gerne fortæller andre om.”

Må også sige at det lykkes Humdakin at ramme plet med deres produkter til det moderne hjem! Produkterne passer så fint her hjemme, med deres flotte neutrale natur farver og bestemt ikke noget jeg har imod ligger fremme! Kludende suger godt og ligger allerede som fast inventar ved siden af vandhanen i køkknet. Det var også dem vi brugte da Olivers værelse fik hele turen med Humdakin’s Babyroom Cleaner, istedet for de billige karklude i forskellige farver.

Klude, viskestykker – både alm og hæklede, fungere helt som forventet, de har god sugeevne og er af god kraftig kvalitet! Som plus pynter de med deres fine faver og deres flotte detaljer med Humdakin logo/mærke. Viskestykkerne har to hanke, så man får to måder at hænge dem på. De alm viskestykker har vi udelukkende brugt i kores køkken, men de hæklende viskestykker har jeg faktisk brugt ude på vores gæste toilet. Det er nemlig helt hvid, kun med sort spejl – men ved at hænge de natur farvede knitted towel op derude får rummet mere ‘varme’.Humdakin har også lavet et universal rengørings middel, som er udviklet til børneværelset – Babyroom Cleaner!

Den er fri for parabener, uden tilsat farve og puttet i pæn flaske, som ikke skriger lagt væk af rengørings middel. Vi brugte den til at få gjordt Oliver’s værelse godt og grundigt rent. Den er effektiv og tog nemt pletter og støv på hans værelse. Vi brugte den til alt fra vinduskarm til gulvet og den fungerede så fin på alle overflader – dejligt når tiden noglegange er lidt knap, ikke at skulle tænke på at få brugt det rigtige rengørings middel, til de forskellige overflader.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er produkter som man altid har brug for i sin hverdag.
Holdbarhed: GOD – Når man tænker på at det er produkter der bliver brugt meget og vasket ofte, synes jeg de holder godt. Og hvis man self ikke tørre tumpler kulde og viskestykker, så holder de fine mærker/logoer også meget bedre.
Pris: GOD – Produkterne er lidt til den dyre side, dog synes jeg bestemt man får hvad man betaler for.
Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten fejler bestemt ikke noget. Det er lækre produkter og i god kvalitet.

Mie afslutter:

Jeg har også testet samme sæt med karklude, viskestykker, køkkenhåndklæde og vaske- samt skyllemiddel. Og jeg er HELT enig i, at det er den fineste pakke at modtage og det er altså det halve af oplevelsen.

Jeg har altid synes, at det har været lidt bøvlet at dosere vaske og skyllemiddel – men med disse i en størrelse, der gør at den faktisk er til at håndtere med en enkelt hånd – så går det som en leg. Vaskemidlet gør hvad det skal – tøjet bliver rent – det dufter fantatisk.

Viskestykker og karklude har et utroligt lækkert design, så man har lyst til at have det hængende fremme i køkkenet. Håndklædet er simpelthen så blødt – og en dag opdagede jeg, at Magnus havde taget det med op i seng, som en form for nusseklud. Det siger bare lidt om hvor lækkert det er.

Der fulgte også en lækker “mulepose” med i pakken. Den har vi flittigt brugt. Kan godt lide at den er så neutral at se på. Vores store pige bruger det ofte som taske til svømmetøjet.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – eksklusive hverdagsprodukter

Holdbarhed: GOD – drøjt i brug.

Pris: GOD – Det er produkter, hvor man betaler for eksklusiviteten og den høje kvalitet. Derfor lidt i den høje ende, men bestemt prisen værd.

Kvalitet: MEGET GOD – Man er ikke i tvivl om, at der er kræset for kvaliteten

   

18 kommentarer

 • Sine

  Det ser virkelig lækkert ud. Mon ikke babyboom kan bruges på et teenageværelse også 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Jeg fik produkterne igennem Pluspakken. De havde også en månedspakke udelukkende med produkter derfra. Jeg var dog tilbageholdende og valgte en alm oakke. Fik dog viskestykker, karklude og opvaskesæbe i min pakke. Jeg er personligt helt vild med farverne. De bryder vores ellers meget hvide køkken. Og så er de bare lækre at have i hånden. Et minus er dog at de ikke kan tørretumles. Det plejer vi at gøre med alle viskestykker og karklude herhjemme. Opvaskesæbe er genial. Jeg synes det er smart med en pumpe, så man ikke skal vende bunden i vejret på den og bøvle med at få sæben ud. Først tænkte jeg at det er meget for “bare” opvaskesæbe. Men den holder rigtig længe. Måske fordi der ikke går så meget spild ved at man nemmere får sæben ud. Så i sidste ende er den ikke meget dyere end de billige mærker. Vi er i hvertfald begyndt udelukkende at købe det herhjemme hos os .

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det er simpelthen sådan nogle fine produkter! Jeg bliver nød til at prøve dem snart 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Flotte vaskeklude! Og skal sikkert prøve produkterne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Åhh de produkter ser bare så mega lækre ud. Dem vil jeg virkelig gerne eje. Og karklude og viskestykker som faktisk er pæne og pynter i køkkenet, ville være så skønt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Det er så lækkert. Det stå øverst på ønskelisten til hos mig i år. Det lækre design ønsker man jo at have fremme. Både viskestykke, karklude og sæberne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kira Sehested

  Hold da op hvor ser det bare lækkert ud. Har endnu ikke prøvet, endnu.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Kæmsgaard Villadsen

  De er super lækre viskestykkerne. Flot design og god sugeevne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille Kjær

  Jeg har ikke prøvet Humdakin, men produkterne ser utrolig indbydende ud, så tror vores klude fra IKEA skal udskiftes….

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella

  Jeg har aldrig været fan af, at opvaskemiddel og karklude lå/hang fremme, men med dette flotte design, har mit syn ændret sig. Pludselig ser det stilet ud fremfor rodet. Så helt klart et mærke jeg må prøve – og vi mangler i forvejen viskestykker herhjemme, så det passer fint 😃👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke s. Larsen

  Det lyder rigtig godt. Især babyboom cleaneren tænker jeg godt vi kunne overveje at prøve.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte s

  Vi har selv problemer herhjemme med at finde viskestykker der suger ordenligt – vil helt klart give disse et forsøg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffanie

  Vi ELSKER karakludene derfra de er så flotte og Elsker at der er en læderstrop i dem. Det næste vi skal prøve må være rengørings midlerne samt vaske og skyllemiddel 😍👏🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line vagner Hjørringgaard

  Jeg elsker karakludene, de er simpelthen så gode og så er de samtidige flotte og praktiske med den lille læderstrop til ophæng.

  Jeg er også ejer af rengøringsmiddel til børneværelset, og det har jeg også været godt tilfreds med 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Heidi

  Har endnu disse lækre produkter til gode, men hold nu op hvor skal jeg snart prøve dem alle 😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Jeg er helt tosset med produkterne fra Humdakin! Herhjemme bruges både vaske-og skyllemiddel, opvaskesæbe, håndsæbe og håndcreme samt viskestykker, karklude og køkkenhåndklæderne. Jeps, jeg er gået all In.
  Mit eneste ønske er at der kommer super tilbud så jeg kan få fyldt godt op af det hele 😉 Produkterne er helt sikkert alle pengene værd, men med 3 aktive små drenge i hjemmet- så bruges der også en del af det hele 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia czajkowski

  Jeg var for noget tid siden til deres lagersalg og købte viskestykker og karklude både til mig selv og i gave.. Er helt vild med dem, de er virkelig gode til at både at tørre bord og ting når man har vasket op. Endvidere bruger vi dem os på badeværelset, de er flotte at have hængende også er det virkelige fine at bruge os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det er rigtig ærgerligt at testen mest ligger vægt på klude og viskestykker . Jeg vil personligt gerne selv have hørt mere omkring selve rengørings produkterne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af "Alt eller intet"