Anmeldelse af CIRKUSLAND – Testfamilien
Test af NIVEA SUN Protect & Moisture

Anmeldelse af CIRKUSLAND

Vores tester Christine fortæller:

“I dag var vores familie inviteret i Cirklusland, af Cirkus Arena og Testfamilien. 

Da vi bor i Slagelse, havde vi selvfølgelig besøgt Cirkusland før, men det er 2 år siden. 

Jeg slog op på deres hjemmeside, aftenen før, hvor vi kunne læse om dagens program samt de mest nyttige informationer. Cirklusland har åbent fra 10-16 indtil d. 6. august. 

Deres hjemmeside er god informativ og rigtig overskuelig.” 

fullsizerender

Vi ankom til Cirkusland kl. 10:00 hvor de åbnede, så vi kunne følge programmet fra start. Man får udleveret et program ved ankomst, som Cirkusland anbefaler at man følger, så får man mest ud af besøget. Der er små forestillinger med dyr og artister forskellige steder på pladsen. 

Børnene havde glædet sig og var begge enige om, at det de glædet sig mest til, var at se søløverne. 

Vi startede med at gå i hestestaldene hvor der var ponyridning og masser af store flotte heste at kigge på og røre ved. Børnene var imponeret over de store dyr, men også noget tilbageholdene – efterfølgende kom vi ud til en masse små ponyer som ikke virkede lige så skræmmende!

img_3752

img_3757

 

Kl. 10:45 satte vi os til rette, til søløveshowet. De tre meget store søløver imponerede begge børn MEGET. Showet bestod af en god blanding af lærerig information om søløverne samt en rigtig fin optræden. Søløverne både vinkede, klappede, jonglerede, sprang efter bolde og meget meget mere. Vi var alle fuldt ud underholdt hele tiden. 

img_3776

img_6854

 

Bagefter besøgte vi det store indendørs legeland, hvor børnene hoppede i hoppeborge, rutschebaner, kørte i karruseller og et lille tog. Joshuas ynglings forlystelse var funballz, hvor han kom ind i en stor luftbold og derefter kunne “gå” på vandet – det var lige efter drengens smag og han prøvede den da også RET mange gange. 

img_3801 img_3799

 

Efterfølgende så vi Western Show, Børneshow og Cirkus Landino. Alle shows fangede totalt børnenes opmærksomhed og der var fuld koncentration under hvert show, lige fra start til slut. 

De forskellige shows bød f.eks. på virkelig sjove klovne, især klovnen Christian var både Joshua og Josephine ret så glade for. De syntes han var hylende morsom med sine kunstner og det, at han brugte publikum gjorde det bare endnu sjovere. 

Derudover oplevede vi heste, hunde, æsler, geder, ænder, lamaer og én meget kløgtig papegøje. 

De tre shows bød også på mange dygtige artister både med og uden dyr. 

img_2804

img_3874

 

Én af nyhederne er; Det Vilde Vesten området hvor man bla. kunne møde indianere, cowboys, bage snobrød og grave guld. 

Børnene ville gerne grave guld, de fik gravet så meget så det udløste 2 guldmedaljer. 

img_7192

img_3831

 

Til frokost havde vi medbragt madpakker, som vi spiste i et fint lokale ovenover søløvebassinet, selv under spisningen var der underholdning, da én af søløverne blev trænet. 

Det er dog også muligt at købe maden i Cirkusland, som bla. tilbyder div. fastfood, smørrebrød, popcorn, slik, drikkelse osv. 

Personalet i Cirkusland er meget imødekommende, glade og lever sig fuldkommen ind i det gennemgående tema “Cowboys og Indianere”. 

Vi har haft en dejlig dag i Cirkusland og vil klart anbefale stedet til andre. 

img_3794

Nytteværdi: MEGET GOD, en rigtig god underholdene dag med maser af grin og mange sjove timer. 

Holdbarhed: GOD, Cirkusland kan besøges fra 1. juli til 6. august. i sommerferien. 

Pris: GOD, det koster 119,- pr. per. over 90 cm. Syntes dog det er lidt til den høje ende, hvis man sammenligner med andre aktiviteter i nærområdet. 

Kvalitet: MEGET GOD, der var underholdning hele dagen. Kompetente artister og meget dygtige dyr.

3 kommentarer

 • Hvor ser det skønt ud. Helt sikkert et hit for min dreng på 5 år. Det kunne bestemt godt bliver et udflugtsmål her i sommerferien 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Vi var på besøg i cirkusland for 3 år siden og dengang var det ikke noget at råbehurra for vi havde vores datter med og hun syntes det var kedeligt vi endte med at køre en tur til kbh istedet for. Vi ga dengang 200 kr pr person for at komme ind og det syntes vi var rigtig dyrt jeg kan dog se at de har ændret prisen lidt i jeg håber også at det er blevet bedre med indhold af dagen vi kommer desværre nok ikke på besøg igen

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Vi har også været der ude. Ungerne og jeg endte med at være der fra de åbnede til lukketid. Det var en skøn dag i børnehøjde

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af NIVEA SUN Protect & Moisture