Test af babyudstyr: stofbleer, håndklæde og insektnet fra Småfolk – Testfamilien
Test af rullemadras og stræklagen fra n.sleep

Test af babyudstyr: stofbleer, håndklæde og insektnet fra Småfolk

Vores tester Nina har sammen med sine børn, August på 3,5 år og Mollie på 3 måneder, testet UV-badetøj og babyudstyr; stofbleer, håndklæde og insektnet, fra Småfolk.

Nina fortæller:

Vi har testet nogle af Småfolks lækre produkter og de virkelig blevet udsat for lidt af hvert, med en nyfødt til at teste babyudstyr og en tur til Mallorca, med UV badetøj!

Førstehåndsindtrykket var rigtig godt! Jeg er enormt farveforskrækket, så jeg var ret spændt på farverne, da Småfolk jo er kendt for deres fine farverige tøj.

Det hele faldt i god jord og jeg er SÅ vild med skovprintet på de fine stofbleer!
billede-1-4Vi modtog pakken da jeg var højgravid, så jeg glædede mig til at afprøve de fine sager på Mollie, når hun kom.

Det første vi testede var stofbleerne. De er rigtig store, lækre tykke i stoffet og bevarer både farve og blødhed efter mange vaske! De er så store, at de også kan bruges som svøb, på en varm sommerdag, hvor dynen er for varm! Som skrevet længere oppe, er skovprintet virkelig fint og passer så godt ind i vores hjem og Mollie nyder at kigge på motivet, når hun ligger på maven.
billede2
Efter hendes første bad, var det tid til at afprøve det fine badehåndklæde, med en lille hætte på. Det var en succes! Hun virkede til at føle sig dejlig tryg under hætten og håndklædet var så stort, at hun kunne blive svøbt godt ind i det, så hun ikke frøs.
billed3
Kvaliteten på håndklædet er virkelig lækker – det er tykt, blødt og bliver ikke stift når det vaskes. 

Insektnettet bliver også brugt flittigt herhjemme, når hun står i haven og sover lur, i barnevognen. Det har en fin lyserød farve med de klassiske Småfolk æbler på. Det har en god størrelse og passer både vores kombivogn og store barnevogn – dét kan vi lide!

UV-badetøjet:

Vi var en uge på Mallorca, hvor August virkelig fik testet det fine UV-badetøj. Igen faldt farven i moderens smag, med den hyggeligste pastel-mint.
billede4
Der var 28-36 grader på Mallorca, så jeg var konstant på stikkerne med Augusts meget lyse, nordiske hud. Her kunne jeg godt have brugt, at UV-dragten havde lange ærmer og ben, da han nåede at blive lidt rød – på trods af faktor 50. Til gengæld reddede bade-hatten ham fra at blive skoldet i hovedet og nakke!
billede5-1
Badeskoene var intet mindre end geniale! Fliserne omkring poolområdet var brandvarme og de andre børn måtte blive båret, eller løbe henover dem. Her kunne August tage det helt roligt, da den tykke sål ikke tog imod varmen – virkelig en fordel, når man gerne vil rende rundt på kanten og skyde vand på os andre.
billede6
“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Babyudstyr:
Nytteværdi: MEGET GOD – for os er disse babyting uundværlige, så hvis man er til Småfolks nye print/design er det absolut værd at købe.

Holdbarhed: MEGET GOD – man er ikke i tvivl om kvaliteten på nogle af tingene. Det holder formen og er gennemært lækkert.

Pris: MEGET GOD – stofbleerne koster kr. 49,95 stykket, hvilket jeg synes er en helt fair pris, når man også kan bruge dem som svøb! Insektnet koster kr. 179,95 og badehåndklæde kr. 149,00, hvilket også er fine priser!

Kvalitet: MEGET GOD – igen, kvaliteten er lækker og der er tænkt over detaljerne.

UV-badetøj
Nytteværdi: GOD – Det var genialt for os, at have med til Mallorca men med det danske vejr, er det ikke en nødvendighed at have hele sættet. Men til de meget lyse og nordiske børn er det virkelig godt!

Holdbarhed: MEGET GOD – man kan ikke se på det, at det har været både i pool og meget saltet havvand.

Pris: MIDDEL- prisen kan måske for nogle være ret mange penge og der findes billigere alternativer, men kvaliteten hænger jo oftest sammen med prisen. UV-dragt kr. 279,95, UV-hat kr. 229,95 og UV-badesko kr. 99,00

Kvalitet: MEGET GOD – lækker kvalitet og god elastisk stof, som sikkert kan bruges i 2 år herhjemme!

14 kommentarer

 • Camilla Rasmussen

  Vi havde badesokkerne med til Italien her i sommerferien. De var super gode. Men synes dog sålen er for tynd. Mine unger fik begge slidt hul på sålen flere steder i løbet af 10 dage 🙁 Men der var også flliser ved pool området, og det er de nok ikke helt beregnet til. Men ungerne havde dejlig hvide fødder, og de brændte ikke fødderne på sandet eller fliserne. Synes prisen var meget god. Kostede kun 99kr pr par, og synes tit man skal op i det dobbelte for badesko/sokker normalt.

  Vi har købt håndklæderne, men de er til lillebror, som først kommer til verden om en måneds tid. Men de virker utrolig bløde, og er som altid vild med Småfolks design 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia Bryld Hansen

  Fik to Småfolk badehåndklæder for over 3,5 år siden, da min førstefødte blev født og den dag i dag bruger vi dem stadig – dog til vores søn som blev født for 5 mdr siden 😊 Det er super lækre håndklæder og her over 3,5 år efter, holder de stadig farven og er stadig lækkert blødt, hvis det kommer i tumbleren ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan Kæmsgaard Villadsen

  Har haft en del håndklæder og har virkelig været glade for dem. De holder faconen og farverne, selv efter mange vaske. Køber dem også ofte til barselsgaver.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Herhjemme er vi også vilde med stofbleerne; de holder formen, forbliver bløde og er dejligt store! Vi skal helst sikkert have kigget de andre ting 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nadia Lykke Christensen

  Kan helt sikkert også, uden tvivl, kun slå et slag for Småfolks stofbleer. Vi er især glade for de store bleer med de små æbler på. De er tilpas store til at også store babyer kan svøbes og samtidig så lækre bløde at nulrer og putte med for de små… og så er jeg som mor vild med at de kommer i pastelfarver! 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie

  Her har vi haft både håndklæde/badeslag og stofbleer fra Småfolk til begge vores, og vi har været rigtig glade for det (ellers havde vi heller ikke haft det til nummer to😉). Det er blødt og dejligt og holder farve og facon godt efter mange vaske, ligesom det forbliver blødt. Kan kun anbefales👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jannie Kristensen

  Herhjemme har jeg altid været vild med småfolk vi har både haft stofbleer, håndklæder og badetøj. Jeg har været rigtig godt tilfreds med alle delene og idag hvor hun er 3 år bruger. Vi stadig badetøj og håndklæde da begge dele er i en rigtig god kvalitet især håndklædet er vi glade for det er dejlig stort og det er stadig dejligt blødt efter flere vaske samt så holder farven rigtig godt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Alberte S

  Vi elsker også håndklæderne herhjemme 👏🏻 Dog synes jeg slet ikke at stofbleerne (med æbler) er bløde 😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Steffanie

  Vi havde på et tidspunkt insektnet fra småfolk og helt ærligt var vi ikke vildt imponeret, det holdte 3 uger og så var det falmet meget samt begyndt at komme små huller i fordi det simpelthen blev brugt så meget, vi endte med at skiftet til odders eget insektnet så desværre ikke en positiv anmeldelse herfra og vi er ellers stor fan af småfolk. 😍😂😬

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Vi er den store fan af småfolks stofbleer. Har en god størrelse og holder faconen selvom de bliver kogevasket 50 gange. 😉
  Super bløde og finde med mange forskellige print. En kæmpe anbefaling herfra. Og vigtigst af
  alt, så er de ikke så dyre.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Natasja

  Vi har masser af Småfolk stofbleer som er brugt af to børn nu, og de er bare stadig så gode! Og ja de er store, lækre og tykke. På trods for hvor længe de er brugt er der ikke gået hul i en eneste – i modsætning til de billige jeg købte (som også er meget tyndere). I forhold til hvor længe vores har været brugt har de virkelig også stadig en flot farve! (Vi har ikke farverne fra testen, men nogle rigtig pangfarver 😜)
  Vi har også badebukser og badesko til vores søn på et år. Det er ikke brugt endnu, men prøvet på! Badebukserne sidder godt og har snor så man kan spænde ud og ind. Badeskoene er intet mindre end geniale. Når vi engang kommer på stranden (når det bliver sommer🙄) så tager vi i hvert fald ikke afsted uden dem! De gør han ikke brænder sig på sandet eller træder på noget i vandkanten! Materialet under gør også de ikke glider, i svømmehallen eller ved poolen på ferien

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina Jensen

  Herhjemme har vi alle tingene fra småfolk og har kun positive ting at sige. Vores pige på nu 2,5 er fan af deres håndklæder med æbler på 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Vi fik et Småfolk baby håndklæde til vores første barn- blødt og lækkert og har holdt rigtig godt til de 2 næste børn- stadig blødt og fint! Vi har også adskillige stofbleer, og de er klart favoritter – de er så bløde og fine- de kan bruges til alt, også til at putte med – og så er de bare så fine i farverne…Vi har også insektnet og regnslag og de er gode- holder faconen godt og er fine! Begge dele opbevares nemt i en lille pose😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Isabella Lundhus

  Herhjemme bruger vi kun Stofbleer fra småfolk! Har prøvet en masse andre mærker blandt andet billige fra netto, for at prisen ikke stikker af. Men ingen kan måle sig med småfolk! Kvaliteten er god, flotte farver som holder vask efter vask trods gylp, madrester mm. Desuden holder faconen også, hvilket er kæmpe bonus! Kan kun anbefale disse 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af rullemadras og stræklagen fra n.sleep