Test af pleje produkter fra Marilou Bio – Testfamilien
Test af kapok klapvogns -og autostolsindsats fra n.sleep

Test af pleje produkter fra Marilou Bio

Vores testere Linda og Karina har hver især testet produkter fra Marilou Bio.

Linda fortæller:
“Jeg har testet økologisk dagcreme, natcreme, face scrub og micellar water (rense vand) fra Marilou Bio som forhandles i Coop-danmarks butikker samt nogle steder på nettet”

Heldige jeg fik lov til at teste produkterne fra Marilou Bio som er et fransk økologisk certificeret mærke.

Ingen af produkterne indeholder parabener, farvestoffer, mineralolier eller syntetiske dufte og bedst af alt så er de IKKE testet på dyr.

Jeg modtog produkterne med posten.

De var fint pakket ind og med dem lå en brochurer, denne var desværre ikke på dansk så jeg måtte ind på nettet og google mig frem til hvad jeg skulle bruge hvad til og hvordan.

Jeg ville have ønsket der var en dansk brochurer vedlagt.

Selve designet er yderst feminint og elegant at se på og lækkert at rører ved, faktisk syntes jeg ikke det ligner produkter man køber i en dagligvarebutik.

billede-1Jeg har testet dagcremen og natcremen som begge er utrolig nemme at smøre på huden og de er begge drøje i brug.
Fælles for dem begge er at de trækker hurtigt ind i huden og de efterlader huden dejlig blød og ikke fedtet som nogen cremer kan gøre.

Dagcremen koster 59kr for 30 ml. og indeholder Aloe vera, Shea-smør og Jojoba-olie som sørger for at fugte og berolige huden i løbet af dagen uden at ens hud bliver fedtet.

Natcremen koster 59kr. for 30 ml. og indeholder Aloe Vera, Shea-smør, Jojoba-olie og Avocado-olie som sørger for at reparerer og berolige huden i løbet af natten igen uden at fedte.

Natcremen er en lille smule federe i konsistensen end dagcremen men ikke så den er svær at smøre på.

billede-2Facescrub koster 59kr for 75 ml. og indeholder Verbena-ekstrakt, Sesam-olie og Shea.smør.

Den er nem at fordele og man mærker tydeligt hvordan den blidt eksfoliere huden.

Jeg har brugt den når jeg alligevel var i bad og min hud var fugtig så kunne jeg også nemt skylle den af igen.

billede-3Micellar water (rensevand) koster 79kr for 125 ml. og indeholder rosenvand og kornblomst.

Den her rensevand er genial!
Jeg er vildt begejstret for den så den er en keeper herhjemme. Den fjerner urenheder, talg og makeup på én gang og skal ikke renses af med vand bagefter.
Jeg har brugt den om aftenen til at fjerne min makeup samt rense huden.
Den efterlader ens hud vildt frisk og man fornemmer virkelig at man er ren efter brugen af den.

billede-4Hvis man som mig er til økologiske produkter der IKKE er testet på dyr så er det bare med at komme ned i sin nærmeste Coop-danmark butik og få fingrene i disse lækre produkter fra Marilou Bio, jeg kan i hvert fald kun sige positivt om produkterene.

billede-5Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: De har et stort udvalg så der er noget for alle.

Holdbarhed – MEGET GOD: Produkterne er drøje i brug og holder mindst lige så lang tid som de produkter jeg plejer at bruge.

Pris – MEGET GOD: Priserne er yderst fair og ligger i et prisleje hvor de fleste kan være med selvom vi snakker hudpleje og økologiske produkter.

Priserne ligger mellem 59kr-119kr. stk. 

Kvalitet – MEGET GOD: Selvom vi snakker hudpleje produkter i den lave prisklasse så syntes jeg ikke jeg kan mærke det på kvaliteten og ud fra prisen er kvaliteten absolut helt i top.
_________________________________________________________________________________________

Karina fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov til at testet 3 forskellige produkter af mærket Marilou Bio.” Mærket er økologisk og ikke testet på dyr. Produkterne indeholder hverken silikone eller parabener og det bedste af det hele er, at det er til meget fine budget venlige priser. Så derfor var jeg meget spændt på at se hvad de her produkter rent faktisk kunne.
Jeg er virkelig positivt overrasket, for det er super lækre produkter, som jeg rent faktisk kommer til at købe igen.
De 3 produkter jeg har fået lov til at teste er følgende: Hånd creme, deodorant og Shower gel.
img_5889
Shower gelen er meget let i det og skummer ikke ret meget.
Jeg er vild med den lækre milde duft, den er sådan lidt citrus agtig. Shower gelen indeholder grøn te og Aloe Vera.

Gelen efterlader huden både ren og meget blød. Et super lækkert luksuriøst produkt.

img_6342
Deodoranten jeg har testet er en spray deodorant, hvilket jeg slet ikke er vant til at bruge. Jeg har nemlig altid været fan af Roll on. Men den skulle selvfølgelig have en chance og nu er den bestemt godkendt.
Den er mild og giver kun et lille spray af gangen, så her har man mulighed for selv at vælge, hvor lidt eller hvor meget man gerne vil bruge.

Deodoranten indeholder også grøn te og dufter herligt, uden at være for meget.

img_6345
Det sidste produkt jeg har testet er en hånd creme. Jeg er helt vild med den og syntes at den kommer i den smukkeste emballage, den koster omkring 100 kr, men kan nemt erstatte en af de dyre hånd cremer. Den har fået en fast plads i min lille håndtaske.
Den er nem at smører ind og fedter slet ikke. Jeg syntes den dufter en anelse af kokos, men det kan godt være det bare er mig der ikke helt kan placerer duften.

Et virkelig lækkert produkter, som også vil gøre sig godt som værtindegave.

img_6338
img_5868
Serien er ret stor og man kan købe mange forskellige produkter, som forhandles hos Kvickly og SuperBrugsen. Jeg er blevet nysgerrig på produkterne og vil også prøve at købe ansigtsmaske, dagcreme osv.
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: GOD – fine produkter, som de fleste bruger i deres hverdag.
Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – jeg er dybt imponeret over hvor lækre produkter det er, endda til budget venlige priser. Kan holdes sig fra 6-12 måneder når produkterne er taget i brug.
Pris: MEGET GOD – rigtig fine priser og hvis du er heldig, kan du af og til finde dem på tilbud hos Coop butikkerne.

3 kommentarer

 • Camilla

  Jeg har prøvet dag creme og nat creme, jeg har ret fedtet hud og her vil jeg bestemt ikke anbefale dem der, min hud var fedtet indtil jeg havde været i bad igen. Og manglede en folder på dansk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke Larsen

  Er der parfume i produkterne eller hvordan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Med sart hud er detdejligt med inspiration til nye produkter.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af kapok klapvogns -og autostolsindsats fra n.sleep