Test af produkter fra Charlotte BabyBio – Testfamilien
Test af pleje produkter fra Marilou Bio

Test af produkter fra Charlotte BabyBio

Vores testere Frederikke og Trine har sammen med deres børn, testet produkter fra Charlotte Babybio

Frederikke fortæller:

Det sidste lange stykke tid har vi testet produkter fra Charlotte Babybio. Vi har testet to forskellige produkter; Det første er Oleo-Calcareous Liniment, som er et rense og plejeprodukt til bleskift. Derudover har vi testet Massageolie med Sesamolie.

billede1 billede2Begge produkter har jeg glædet mig meget til at teste, da der efterhånden er rigtig mange produkter på markedet, og jeg synes det er noget af en jungle at finde rundt i. Renseproduktet til bleskift renser, plejer og modvirker bleudslet. Den efterlader en slags hinde, der isolerer babys hud fra den fugtige ble, og derved modvirker den irritationen af babys hud.

Jeg har brugt den med stor fornøjelse på min søn. Det skal siges, at vi aldrig har haft de store problemer med rød numse osv. men alligevel har vi været super glade for produktet. Det har været med både på ture og sommerferie, da jeg synes det er super rart at kunne rense og pleje, når nu huden er udsat for så mange bleskift på en dag.

billede3 billede4Olien er også super lækker, og den har jeg ofte brugt til min søn efter badet. Den er god til den tørre hud, som vi har oplevet at få i det danske sommervejr 😉 Den er god til baby, da den ikke er for fedtet, og derfor nem at “arbejde med”.

billede5Jeg har efterfølgende været en tur i Babysam og købe “Foaming Bath Gel” til samlingen, da jeg har været så glad for de ovenstående produkter. Badegeleen dufter helt fantastisk, også selvom den ikke indeholder sæbe. Til gengæld indeholder den aloe vera som er mild og plejende på en babys sarte hud. Jeg er meget begejstret for disse produkter, og har anbefalet dem til mødregruppen og veninder og kommende mødre.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Lege/nytteværdi – Nytteværdi MEGET GOD. Produkterne bruges på daglig basis og det er super rart at dunkene er store. På den måde har man til en lang periode, også selv om det er noget som bruges hyppigt.

Holdbarhed – GOD. Som beskrevet ovenfor holder de længe, da der er hele 500 ml i de store dunke.

Pris – GOD. Dette hænger også sammen med holdbarheden. Dunkene og massageolien koster 129 kr, hvilket jeg synes er fair i forhold til hvor længe du kan have glæde af produkterne.

Kvalitet – MEGET GOD. Gennemgående et super lækkert mærke/produkt som jeg med glæde vil anbefale til andre.

Trine fortæller:

“I denne test er det den mindste guldklump her hjemme der (bogstavelig talt) har lagt numse og krop til”

Vi har nemlig testet produkter fra Charlotte Babybio. Det er produkter fra en skøn fransk økologisk plejeserie til ens baby. Serien består af 6 produkter og vi tester 2 produkter derfra, nemlig en rense mælk og en rense vand.
-Rense mælken kan anvendes til ansigt, krop og numse, det er en mere mild rens, fremfor klude med vand. Den kan også lejlighedsvis ersattte et bad.

-Rense vandet er suoer til en hurtig vask eller et bleskift. Rense vandet er med honning og det renser, fugter, beroligere og plejer baby´s sarte hud. Den kan bruges til både ansigtog krop og skal ikke skyldes af igen.

nr-1Vi har faktisk mest brugt rense mælken her hjemme, da den faktisk har erstattet al brugt af skumklude og vådsavietter. Oskar har her på det sidste døjet lidt med sin mave, som så selfølgelig har medført at han har fået rød numse. Rense mælken har hjulpet ham meget her, da den er så mild og ikke efterlader rifter eller er hård mod den fine hud. Rense mælken virker lige som beskrevet og efterlade huden som om man lige har smurt med cream, lækker og blød.
Oskar har, udover at ha’ døjet lidt med maven, sart hud især på hans ben! Han havde/har begyndende børne eksem (lægens ord), han bliver meget hurtig tør/får tøre plamacer runt omkring på benene og lidt på maven. Når eksemen er i ro, bliver han smurt med en meget fed cream fra apoteket. Den fede cream har vi faktisk kun haft fremme 2-3 gange under test perioden og han plejede at blive smurt med den næsten hver dag. Men rense mælken som kan bruges til hele kroppen, har givet hans hud fugt og pleje nok! Så dejligt!

nr-2Rense vandet har vi for det meste brugt når vi har været på farten. Den er nemlig super som vask efter måltid, til beskidte fingre, ansigt, snotnæse og ved bleskift! ( Den kan også bruges direkte på baby’s hår, for at tæmme det) Selvom vi mest har brugt rensemælken, så er denne også rigtig god. Den rengør så fint og er lækker mild med en fin duft!
Jeg er godt tilfreds med disse produkter, synes de lever op til det de skal bruges til og vil nok ud og ha’ købt en ny rense mælk når vi engang løber tør.
Begge produkter skal/kan påførers med vatrondel, dog vil jeg anbefale at købe de lidt størrer vatrondeller. (Se billede).. De små “drillede” mig, de havde var ikke store nok tøreflade. Bare et lille tip:)

nr-3Alle vores testes og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 rattinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD, man kan selfølgelig godt klare sig uden, men jeg vil sige at når jeg nu har produktet og er igang med at bruge det, så vil jeg faktisk nødig undvære det! Man vil jo altid gerne ha’ det bedste det sine guldklumper og det føler jeg dette er!

Holdbarhed: MEGET GOD, det er selfølgelig forskelligt hvor meget man bruger af produktet, men der er til mange gange i de flasker!

Pris: GOD, helt fair pris, synes du får meget for pengene og du får hvad du har betalt for.

Kvalitet: GOD, produkterne er rigtig lækre!

5 kommentarer

 • Karina

  Min store pige på 6 år har i denne årstid tendens til lidt tørre pletter hist og pist. Så olien må prøves 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Julie Grøn

  Det lyder som nogle super lækre produkter, har selv været lidt i tvivl om hvilke produkter jeg har ville kaste mig ud i til min nu 6 mdr. gamle søn, men tænker de her er et godt bud. Og prisen lader til at være passende for produktets størrelse og anvendelse.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Vi anvender rense- og plejeproduktet samt sesamolien på vores søn, og produkterne er virkelig lækre. Min søn lider meget af rød numse, og her har vi oplevet en god effekt med plejeproduktet, som efterlader en slags hinde, som beskytter og plejer.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene

  Lyder som nogle rigtig dejlige produkter, som jeg helt sikkert vil se nærmere på.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Det lyder som nogle produkter jeg lige skal se lidt nærmere på . Godt test .

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af pleje produkter fra Marilou Bio