Test af Dayz Seawest – moderne feriecenter for familien i Vestjylland – Testfamilien
Test af WOOFit GO fra SACKit

Test af Dayz Seawest – moderne feriecenter for familien i Vestjylland

To af vores testfamilier har været afsted på en forlænget weekend i ét af Dayz by Landals 6 feriecentre.

Destinationen var: Dayz Seawest, som ligger i Vestjylland, ikke langt fra Ringkøbing Fjord og Vesterhavet.

Det er et moderne feriecenter, hvor der ikke er overladt meget til tilfældighederne.

img_0933

Christine fortæller:
“Vi har været så heldige, at blive inviteret på et 4 dages testophold af Dayz i et af deres feriehuse i feriecenteret Seawest. Opholdet var en forlænget weekend og strejke sig fra torsdag-søndag.

Vi kørte efter arbejde torsdag, og da vi bor på Sjælland havde vi 2,5 times kørsel.

Tidligere samme dag modtog jeg en sms med en kode samt hvilket feriehus vi var blevet tildelt. Virkelig smart, så vi ikke var nødsaget til at ankomme i informationens åbningstid.

Da vi ankom til huset tastede vi blot vores kode på tastaturet udenfor huset og wupti så havde vi adgang til huset.

I husets ventede den fineste kurv til os med lidt vin og chokolade. Der lå linned-pakker klar, så sengetøjet var lige til at lægge på. Desuden lå der en lille pose, med den information man havde brug for, både for Seawest området men også for attraktioner nær Seawest, virkelig god og nyttig information. Der stod dog også, at armbånd til badeland samt legeland lå i posen, hvilket de dog ikke gjorde (så dem hentede vi blot i receptionen næste dag).

img_5428Næste dag besluttede vi os for, at starte dagen i badeland. Det tropiske badeland var dejlig varmt og ingen af bassinerne var kolde at komme i, det er noget som vores store dreng og især jeg sætter stor pris på, da vi er nogle frossenpinde. I Badelandet var der rutsjebaner i stribevis, boblebade, babybassin og et stort bassin med bølger og strøm. Der var synlige livreddere og badelandet virkede rent og pænt. Børnene hyggede sig i den grad!

img_5436 img_5435 img_5432

Efterfulgt af badelandet var vi på legepladsen. Den fineste STORE trælegeplads, hvor børnene virkelig kunne få lang tid til at gå. Der var noget for alle aldre. Legepladsen var bygget som et stort skib med et underlag af sand. I sammenhæng med legepladsen var der også en stor hoppepude samt en fodboldbane.

img_5444 img_5445 img_5439 img_5442

Vi valgte at spise frokost i huset. Vores hus var et skipperhus med 2 soveværelser, et stort åbent repos med sofagruppe samt fjernsyn, badeværelse og åbent køkken/alrum. Desuden en fin terrasse med havemøbler. I alt 68 m2 – virkelig godt udnyttede.

img_5495Eftermiddagen blev brugt i det store indendørs legeland, hvor der var plads til de voksne både kunne lege med eller sidde stille og roligt og holde øje med børnene. Bagefter gik vi i spillehallen, hvor børnene fik lokket lidt penge ud af os.

img_5513

Aftensmaden blev spist på Pizzariaet som lå sammenhængende med både badeland, legeland, sportshal, spillehal mm. Vi havde bestilt bord på forhånd og det viste sig at være en god ide, for der var MANGE mennesker. Vi spiste sammen med Mie og hendes familie som også testede et ophold hos Seawest.

Vi fik en pizza buffet (inkl. salatbar og suppe) som kostede 129,- for voksne og 69,- for børn. Da stedet som sagt var vældig besøgt, var tjenerne noget stressede og vi ventede desværre ret lang tid på både pizza til buffet og vores drikkevarer. Maden var dog rigtig fin og der var et stort udvalg af pizzaer.

Aftenen sluttede af med leg i legeland samt en stor is/slushice i isbutikken.

img_5454 img_5457Om lørdagen kørte vi fra morgenstunden ud til den nærmeste strand, da det var virkelig godt vejr. Det var kun 10 min kørsel fra Seawest. Børnene legede i kæmpe klitter, vi samlede sten og blev rigtig blæst igennem på den gode måde.

img_5482 img_5461

Badelandet skulle selvfølgelig besøges igen og senere på dagen havde vi booket en bowlingbane. En bowlingbane kostede 180 kr. inkl leje af sko. Børnene spillede sammen med Mies to børn, Anna og Magnus og de hyggede sig gevaldigt. Det var både muligt at opsætte børnebander samt, at bruge en dinosaurus til hjælp, for at kaste bowlingkuglen.

img_5500 img_5503 img_5501

Bagefter sluttede vi dagen af med en stor is. Et lille tip og virkelig fin service, er at der fra hæftet i velkomstmaterialet var nogle små rabatkuponner man kunne klippe ud og bruge på de forskelige steder. Her var bla. En gratis Gammel”davs” isvaffel med 3 kugler.

img_5505

Joshua ville meget gerne spille minigollf inden dagen sluttede og her var der også en rabatkupon der kunne bruges. Imens legede Josephine i legeland. Vi kunne nemt holde øje med hende, da minigolf banerne var rundt om legelandet.

img_5507Vi har haft en rigtig dejlig forlænget weekend på Seawest og kunne sagtens finde på at booke et ophold senere hen. De bedste ting ved opholdet var klart de mange forskelige aktiviteter på samme sted. Det mindre gode var rengøringen af huset, da vi kom – der var desværre ikke særlig rent og der var masser af spindelvæv rundt omkring i huset.

Børnene havde en fest og det er klart det vigtigste for en børnefamilie.

 

Mie fortsætter:

“Jeg har sammen med familien også været afsted på testtur hos Dayz Seawest. Og hold nu op, hvor var det skønt at trække stikket et par dage, og komme væk fra hverdagens gøremål og blot være sammen som familie. Christine har allerede beskrevet super fint ovenfor omkring de væsentligste faciliteter, så det vil jeg ikke gentage – blot supplere med nogle af mine billeder og fortælle lidt om de ting vi også foretog os. Vi havde nemlig også vores hund med på miniferie – og det var virkelig noget der kunne bruges. Det koster 350 kr. ekstra at have hund med – og man får tildelt et hus, hvor der gerne må være husdyr. Det kunne man godt se i vores hus, da stolene var ret medtagede – men intet der betød noget. Det var nemlig super skønt, at have ham med.”

img_0939

Vi valgte at køre til en nærliggende hundeskov – og det var et kæmpehit. Ikke nok med at vi havde skoven helt for os selv, så nød ungerne virkelig at finde ting i skovens bund. Der var mange fluesvampe og frøer. Og Buller nød det i fulde drag.

Vi kørte derefter til den smukkeste stand ved Vesterhavet, hvor der var sand og vand så langt øjet rækker.

img_0922

LEGELAND, FITNESS OG SPORTSHAL

Om lørdagen ville Anna gerne spille badminton – og mor her, ville gerne have lidt motion. Det var SÅ snedigt indrettet, at man fra fitnesscentret på førstesalen (hvor der i øvrigt også var den lækreste wellnessafdeling) kunne se udover både legeland og sportshal. Dvs. at jeg kunne træne imens jeg både kunne holde øje med Magnus i legelandet og se far og datter spille badminton. Det er virkelig godt fundet på. Senere kom Magnus op til mig og sad på sofaen og heppede på mor imens hun trænede.

img_0876

Der var faktisk hele to legeland. Et til de mindre børn (som vi dog kun gik forbi – men som var ideelt til dem med mindre børn, som ikke har brug for de store vilde børn). Aldersgrænsen var 0-5 år her.

Derudover var der det store legeland, hvor der var klatretårn, bolde, rutschebaner, køretøjer og andre sjove aktiviteter. Ungerne kunne få timer til at gå derinde.

img_0935

VANDLANDET

Vandlandet var ikke særlig stort – men helt tilpas. Der var flere rutschebaner, et stort bassin, et babybassin og to boblebade. Vandet var 34 grader – så det var helt perfekt for alle i familien.

img_0775

HUSET

To ting jeg vil fremhæve ved huset er, at det er utrolig indbydende indrettet – lyst og lækkert. Der var sat en velkomstkurv frem til os, med vin og chokolade – og så var der lavet en lille startspakke med de vigtigste rengøringssager. Ting, som vi altid glemmer at pakke på forhånd og må op og købe i dyre domme i fuld størrelse i supermarkedet. Men altså ikke denne gang. Super lækkert. Der var to soveværelser og en sovesofa i stuen. Køkken, badeværelse og en hyggelig lille terrasse.

img_0927 img_0917

LEGEPLADSEN

Sikke en lækker legeplads – ny og lækker og noget for børn i alle aldre.

img_0936

“Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver den samlede vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Der er masser af aktiviteter til børnefamilier, som Dayz koncept primært henvender sig til.

Pris: GOD – Opholdet som vi var på, kostede ca. 1.800 kr. En rigtig god pris, når man sammeligner med alternativer i samme klasse. Efter vores opfattelse får man virkelig noget for pengene.

Kvalitet: GOD – Rigtig fine aktiviteter på stedet. God kvalitet af badeland, legeland, spilleland mm. Husene var også rigtig fine.

Alt i alt en super oplevelse for både store og små (og firbenede) og vi kan kun anbefale stedet, hvis man trænger til en lille get-away med familien i lækre omgivelser.

 

   

1 kommentar

  • Mette Louise Gaasedal

    Dejligt at læse da vi skal afsted til Seawest på mandag. Jeg glæder mog ☺️

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af WOOFit GO fra SACKit