Anmeldelse af Bisgaard uldfutter fra Growingfeet.dk – Testfamilien
Anmeldelse af Baby Gym fra Withwhite

Anmeldelse af Bisgaard uldfutter fra Growingfeet.dk

Vores tester Julia har sammen med hendes datter Frida testet Bisgaard uldfutter fra den danske webshop Growingfeet.dk

Julia fortæller:

“For tre uger siden fik jeg fornøjelsen af at skulle teste Bisgaard uldfutter fra Growingfeet til min datter Frida på knap fire år.”
image1Vi har aldrig tidligere haft hjemmesko til Frida, så vi var lidt spændte på, om hun overhovedet var interesseret i at skulle bruge dem, og om hun overhovedet selv kunne trække i dem! Det har vi efterhånden fundet ud af ikke er et problem – faktisk tværtimod. De er så spændende, at vi flere gange har taget hende i at have dem på udenfor… Hun har meget nemt ved selv at tage dem på, da de er brede i modellen og med velcro, hvilket betyder utrolig meget, for hvis hun skulle have en voksen til at hjælpe hende hver gang, så er jeg ikke sikker på, at hun ville have dem på så ofte som nu.
Her kommer lidt specifikationer:
Hjemmeskoene har en snip på hælen, så det er let at tage skoene af. Over vristen lukkes de med et bredt velcrobånd, så det er nemt at tilpasse skoene til barnets fødder.

Bisgaard hjemmeskoene har en blød og fleksibel sål af gummi med små dupper på, så skoene er skridsikre og giver et godt fodfæste.
image1Jeg synes faktisk, at det er rigtig smart med en skridsikker bund, da de nede i børnehaven ofte løber rundt (må de dog ikke, men vi kender jo børn), og så står hun rigtig godt fast i dem – og de kan også holde til at komme udenfor i ny og næ, når de ikke altid lige bliver trukket af inden.
image2Vi er faktisk blevet så glade for dem, at vi har investeret i et par mere til Frida. Så har hun både et par i børnehaven og et par derhjemme. Og selvom vi har gulvvarme, så er jeg sikker på, at de vil blive brugt konstant, da Frida har en tendens til at smide sine strømper, så snart hun kommer hjem. Så er vi sikre på, at hun holder varmen.
image3Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: Meget god – vi vil kunne bruge dem både hjemme og i børnehaven.
Holdbarhed: Meget god. De virker utrolig holdbare og slidstærke. Velcrodelen og flappen bagtil sidder rigtig godt fast.
Pris: God: De koster 299, hvilket jeg synes er en meget fair pris for at par hjemmesko.
Kvalitet: Meget god. De ser ud som nye, selvom de har været brugt i tre uger, også et par gange udenfor.

7 kommentarer

 • Siff Norman Jensen

  Super lækre sutsko de laver specielt dem i uld. De sidder godt på foden, er nemme at få af og på og så er de dejligt varme. Og det er så fedt at de også er skridsikre. Jeg har lige bestilt endnu et par til samlingen til lui, så han både har hjemme og i børnehaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Der røg de lige på Frejas ønskeseddel til hendes fødselsdag. Hun starter i børnehave i morgen og mangler nogle gode sutsko.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Dem må vi prøve 👏👏👏

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte

  De er SÅ gode. Sidste år prøvede vi Bisgaards hjemmesko til vores dreng og har netop i sidste uge købt et par magen til dem i artiklen. De er så fine, varme, skridsikre (hvilket er et must når man har en dreng med krudt i røven🙈) og nemme for barnet at tage af og på. Kan klart anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maja

  Hvor er hun altså sød 😍 vi har også Bisgaard sutsko til vores søn på 15 måneder, og er simpelthen så glade for dem! De kan også varmt anbefales herfra!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Louise R

  Vi har også haft Bisgaard futter herhjemme og de er så gode. Fusserne bliver holdt varme og den skridsikre sål er genial, for der er fart over feltet hjemme hos os 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Vi har også uld sut sko her hjemme og de er så lækkere. Og sålen er genial👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Baby Gym fra Withwhite