Test af wallstickers fra ilovewallstickers.dk – Testfamilien
Test af VisionFocus termometer fra Coolstuff.dk

Test af wallstickers fra ilovewallstickers.dk

Vores testere Pernille, Linda, Jelena, Susan og Mie har testet de fineste wallstickers fra ilovewallstickers.dk


Pernille fortæller: “Jeg har igennem de sidste uger været så heldig at få lov til at teste en masse lækre wallstickers både til Willians værelse og til resten af huset.”
billede-2

Mit første håndsindtryk af produkterne var meget positivt, de var pakket i et rør og rullet fint sammen, der fulgte en plastikspartel med der gjorde det let at få dem sat på vægen. Dejlig nemt og klar til brug.

billede-1

Et plus for mig er at de er super nemme at sætte op. Wallstickersne kommer på en hvid baggrund, men gennemsigtig folie over, disse to er nemme at skille fra hinanden. Man gnider bare spartlen henover et par gange og så er de lige til at skille ad. Når først wallstickeren er på det gennemsigtige folie, kan de tages af og på væggen mange gange, indtil de sidder helt præcis som man vil have dem. Bagefter gnider man igen spartlen et par gange og så sidder den så fint. Dejlig nemt og selv noget en ikke særlig kreativ og handy person som mig kan gøre.

Derudover kan man vælge wallstickersne i stort set den farve man vil have, lige fra sort til guld. Jeg er mest til det sorte og neutrale, men er man til farver og noget med gang i, kan man med lethed få dette. Wallstickers er med til at give ens hjem et personligt præg, gøre det til ens eget og skabe en dejlig og rolig stemning, det er noget af det jer er helt vild med.
billede-3Wallstickersne er blevet brugt i indretningen på Willians nye værelse, han er meget begejstret for den fine udsmykning, de gør hans værelse rigtig drenget og bryder de hvide vægge rigtig godt.

Derudover er de også blevet brugt i vores gang og mit soveværelse. For mig gør de vores hjem indbydende, personlig og viser at det er et sted vi som familie elsker at være og tilbringe tid sammen med hinanden.
billede-4Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af de fine wallstickers:

Nytteværdi: MIDDEL – For mig er det rigtig vigtigt at gøre ens hjem personligt, hyggeligt og indbydende, det kan man gøre på en rigtig god måde ved at inddrage wallstickers i sin indretning.

Holdbarhed: MEGET GOD – efter 3 ugers brug ser produkterne ud ligesom nye, farverne er stadig fine, de sidder stadig fint på væggen og har på ingen måde løsrevet sig. Der er intet at sætte en finger på.

Kvalitet: MEGET GOD – Wallstickersne kommer i en super god kvalitet, der gør det muligt at sætte dem direkte op på væggen uden den store forberedelse.

Pris: MEGET GOD – Wallstickers fra ilovewallstickers er i en prisklasse hvor alle kan være med, jeg er bestem tilfreds med prisen og man kan tillade sig at skifte dem ud, uden at have dårlig samvittighed pga. prisen. Fantastisk for en som mig, der godt kan lide at lave tingene om ind i mellem.

Alt i alt kan jeg til hver en tid anbefale wallstickers fra ilovewallstickers.dk, det er kvalitet hele vejen igennem, lækkert design og noget for en hver smag.
billede-6 billede-5


Linda fortsætter:

Jeg har selv bestilt vores wallstickers og jeg syntes hjemmesiden er super fin og rigtig nem at navigere rundt i.
Alle wallstickers er inddelt i grupper så man nemt kan finde lige det man søger og ellers er der en søgefunktion som også kan bruges.

www.ilovewallstickers.dk har gratis fragt ved køb over 50kr hvilket jeg personligt er kæmpe fan af.

De wallstickers jeg valgte er:

Ugeplanen til vores køkken som koster 160 kr

20 stk. Batman mini logoer som koster 50 kr

Batman kæmpe logo 60 cm med navn som koster 110 kr

Alfabet som koster 75 kr

Navn som koster 50 kr

Jeg får bestilt det vi skal have og vores wallstickers bliver leveret med posten i et vildt kraftigt paprør så de absolut ingen skade kunne få på rejsen hertil. Med i pakken fulgte der en super fin beskrivelse med så jeg nemt kunne sætte mine wallstickers op.

Jeg syntes personligt det er nemt at sætte dem op og min søn Magne på 5 år hjalp med at sætte hans wallstickers op.
billede-1-1Vores wallstickers fra ilovewallsticker.dk har nu siddet oppe flere uger og ingen af dem er gået fra nogen steder så de sidder virkelig godt fast, selv dem der sidder tæt på vores brændeovn kan holde til den varme uden de har taget skade eller løsnet sig.

Magne elsker Batman og derfor var det helt oplagt at hans værelse skulle have Batman tema og jeg syntes www.ilovewallstickers.dk har et rigtig fint udvalg.
billede-2-1Han er i den fase hvor det at genkende ord og specielt ens eget navn er det vildeste så da Batman logoet med hans navn kom op på døren var han virkelig glad og stolt, “nu kan alle se det her er mit legeværelse” <3
billede-3-1Alfabetet har vi hængt op som en flagranke og faktisk har jeg sat dem fast på fotopapir og hængt dem op med elefantsnot så de kan tages ned og vi kan øve ord/stavelse med dem.

Et kæmpe hit herhjemme.
billede-4-1Ugeplanen er min farvorit.

Hver eneste dag kommer der 3 børn og en mand og spørger hvad menuen er men efter vi har fået den smarte ugeplan er der ingen der spørger for nu kan alle blot kigge på planen så får de svar på hvad menuen siger.

Virkelig genialt hvis man laver madplan og gerne vil have hele familien skal have overblik over ugen.
Den tager ikke skade af man skriver og visker ud og skriver og visker ud uge for uge, vi bruger helt almindeligt kridt men en touch til whiteboard skulle også kunne fungere.
billede-5-1Hvis man er til pynt på børneværeslet, sjove citater eller andet pynt til ens vægge i hjemmet kan jeg kun anbefale folk at smutte ind på www.ilovewallstickers.dk og klikke jeres favoritter hjem.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Der er wallstickers i mange forskellige designs og der er derfor nogen som alle kan bruge samt nogen som passer til alle rum i hjemmet.

Holdbarhed: MEGET GOD. Jeg syntes wallstickersnes holdbarhed er helt i top. De sidder der endnu og ingen af dem har løsnet sig.

Pris: MEGET GOD. Jeg syntes priserne er helt fair og stemmer fint overens med den kvalitet de er lavet i og så er det et kæmpe plus der er fri fragt ved køb over 50 kr.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er virkelig god. Ugeplanen bliver tørt af med en våd klud hver uge når der skal laves ny og den ser stadig ud som om den er helt ny.


Jelena fortæller:

“Jeg har sammen med sin familie testet produkter fra www.ilovewallstickers.dk:

Et verdenskort, et danmarkskort og to pytknapper.

ilovewallstickers.dk er et firma drevet af et ungt par, som tilbyder et stort udvalg af wallstickers på deres hjemmeside. På samme hjemmeside oplyser de, at de selv producerer deres produkter til hver enkelt bestilling. De bruger professionel skiltefolie, som også bruges til biler, og som udenfor kan holde 3-5 år og indenfor væsentligt længere.
ilovewallstickers1Da vi bor i en gammel Københavnerlejlighed med knubret tapet i halvdelen af rummene, faldt valget på det nyere soveværelse med fine, tomme gipsvægge. Da vi elsker at rejse, faldt valget helt naturligt på et Danmarskort og et verdenskort, så vi kan drømme os til nært og fjernt. Derudover bestilte vi et par pyt-knapper til døren, fordi vi havde hørt fra venner og bekendte, at den slags var ganske brugbare i et familiehjem, hvor en del hverdagsudfordringer er på et pyt-niveau.

Vi har hjemme hos os aldrig haft wallstickers før, så vi var lidt usikre på, hvad vi havde med at gøre. Vi kunne huske, at et familiemedlem tidligere havde haft vanskeligheder med opsætningen af en stor wallsticker, så vi frygtede lidt den samme skæbne. Da vi modtog produkterne, blev vi derfor begejstrede over, at der hørte en udførlig opsætningsbeskrivelse med. Grundet travlhed gemte vi opsætningen til en lørdag, men set i bagklogskabens lys kunne vi sagtens have sat dem op på en hverdag, da det var nemt og tog under en halv time at sætte samtlige produkter op. Børnene var vældig interesserede, og der gik ikke lang tid efter opsætning, før både pyt-knappen var afprøvet og henholdsvis Danmark og København var lokaliseret på de store kort.
ilovewallstickers2 I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Wallstickers er både æstetisk flotte og anvendelige i en hverdag, hvor både ’pyt’ og geografi er relevant læring.

Holdbarhed: MEGET GOD. Med en indendørs holdbarhed på over 5 år (eller for evigt jfr. hjemmeside) kan man ikke klage.

Pris: GOD. En hurtig google søgning afslører, at 275 kr. for en verdenskort wallsticker i str. 60 x 110 er en konkurrencedygtig pris. Det samme gælder de øvrige produkter.

Kvalitet: MEGET GOD. De klæber som lovet og er nemme at håndtere.


Susan fortsætter:

“I Nordjylland bor der et ungt par, der bare gerne vil sælge de fedeste wallstickers.”

Heldigvis kan man bestille dem over nettet og det var præcis hvad vi fik til opgave, at bestille de wallstickers vi gerne ville teste. Siden var let at finde ud af, så den sværeste opgave bestod i, at udvælge de helt rigtige. Der var mange fede, sjove og søde. Alt fra stue, køkken, toilet og børneværelse. Jeg tænkte dekoration af vores nye hjem da jeg bestilte.

Kvaliteten virker god og kraftig. Når man lige finder ud af hvordan man gør efter den første wallsticker, så er det efterfølgende super let. Nogle stickers kommer kun i sort, mens man kan vælge farve på andre. Jeg har sat de to wallsticker op på en væg med filt og maling. På den fintpudsede væg ville den ikke hænge fast, men her kan jeg til gengæld anbefale at sætte den på et stykke malet træ, der også skaber kontrast.

ALT DET JEG IKKE NÅEDE
billede-1 billede-2
Når man har to fuldtidsjob og to små børn og samtidig vælger at lave alt fra bunden og fra genbrug, så kan man ikke altid nå at blive færdig inden for en given ramme. Man kan ikke vælge, at det lige er i morgen det rigtige remedie dukker op til ens projekt. Så her vil jeg gerne vise tankerne bag to projekter, som jeg ikke er blevet færdig med. Vores garderobe er bygget op af genbrugsskabe, dog uden låger. Ideen er at lave nogle fede låger selv og så vise uden på, hvad man finder hvor. Ilovewallstickers.dk har lavet de helt rigtige wallstickers til dette projekt, så når vores låger er klare, så er de rigtige wallstickers også! Og nå ja forresten – så ved far jo også hvor tøjet skal ligge 🙂
billede-3Et andet projekt er de to børneværelser. Ilovewallstickers.dk laver mange fine wallstickers til et sådant projekt. Alt fra yndlingsbørnesange, citater, højdemåler og luftballoner som disse, der forhåbentlig snart, skal klæde et børneværelse hjemme hos os. Måske de skal flyve hele vejen op til den hems, de – når de bliver lidt ældre – kan sove på.DAGENS OUTFIT
I et hjem, hos en brancheskadet tøjmor – ja så kunne det ikke være anderledes! Denne er udelukkende valgt til at understrege selvironien – et hjem skal i mine øjne både være kærligt og hyggeligt, men bestemt også lidt komisk.
billede-5
STRUKTUR PÅ HVERDAGEN For nogle kan et visuelt overblik over den kommende uge eller måned hjælpe på en travl hverdag. Derfor var ugekalenderen perfekt til en høj smal væg i vores køkken. Og hvis den ikke skal rumme vores hverdag, så kunne den i stedet være en madplan for ugen, fritidsinteresser eller noget helt andet.
billede-9 billede-8Denne wallsticker voldte mig lidt problemer. Til sidst måtte jeg bede Niller om hjælp og således fik vi ved fælles hjælp, sat den lige op uden buler. Så ved større wallstickers, vil jeg anbefale at man er to om projektet.DET DER GIK GALT – MEN ENDTE GODT
billede-10 billede-12 billede-14
Jeg fik Niller til at skære et rektangulært stykke træ ud til mig, som jeg malede. Da det var tørt, satte jeg wallstickeren på præcis som jeg ville have gjort på en væg. Herefter trak jeg folien af og vupti – en slags billede – wallsticker på farvet baggrund, som man kan flytte rundt med som det passer en.
billede-13 billede-17 billede-18
Og sådan blev min wallsticker til et fint skilt, der på bedste vis prøver at gøre grin med mængden af vasketøj i vores hus. Jeg tror dog jeg til daglig vil placere den på en hylde, hvor vores uendelige mængder af vasketøj trods alt ikke når op.

I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MIDDEL – I bund og grund er wallstickers ikke et ”nødvendigt” produkt. Nogle af produkterne som fx ugekalenderen – kan dog være en stor hjælp for nogle i hverdagen, mens andre blot skaber hygge og smil i hjemmet.
Holdbarhed: GOD – Indtil videre holder wallstickerne fint på væggen.
Pris: MEGET GOD – Jeg synes man får meget for pengene hos Ilovewallstickers.dk
Kvalitet: MEGET GOD – Det virker som en rigtig god og kraftig

Mie afslutter:
Vi har også testet de fineste wallstickers fra www.ilovewallstickers.dk. Har altid ønsket mig de der smarte postkasser, hvor man kan se familien afbilledet – så da jeg så, at man kunne vælge dette i det store udvalg på I love wallstickers hjemmeside, så blev det det første der røg i kurven.
Jeg satte det helt selv op – kun med hjælp fra Magnus. Og jeg synes, at resultatet er blevet fantastisk.
f3fd018f-f7c5-47d2-84ec-0e191808e48f 26554fda-9bd6-48b7-a486-b9711268a4fb 4d1d806c-c1c7-4c69-9c65-a91a7facb022
Vores 5. familiemedlem er vores hund Buller. Så da vi så, at man kunne få et fint og diskret billede af en Bulldog til bag på bilen – så var der heller ingen tvivl om, at både mor og far skulle have sådan en.
a0079a50-dfd9-4fc6-b116-91e54961481c 37f36d66-66ee-48cf-9ec7-4da0cf5bb0fa 2a33612a-7305-434b-b80d-803ce8ff3f8b e8b4bc7c-e29a-4d1e-bd8a-394573e9fe8a
En smuk diamant pynter fint i hyggekrogen i stuen. Og over spisebordet har vi sat en meget smuk tekst, som bl.a. får mig til at tænke på min desværre afdøde mor, som vi mistede for 3 år siden ):
5bb8c618-1897-463f-99ba-c04921f6766c e8b51cc3-a0a3-4db6-b6f6-160551a555ab
Magnus, som elsker batman har fået det sejeste batmannavneskilt på sit værelse og han elsker det. Vi er kæmpe fan af ilovewallstickers – det en super nem måde, at gøre hjemmet (eller postkassen, eller bilen) lidt personlig og ekstra hyggelig.
c5f5eedc-bfc5-49a6-8551-05bae4acc372
Til sidst har vi også valgt den sjove pyt knap – som ind i mellem kan blive nødvendig herhjemme.
2ba5c936-507b-4a15-9bf7-2da984f72b29
Og til toilettet de to personer, som står og holder sig. Den er bare sød og sjov på samme tid og pynter på en ellers kedelig hvid dør.
5fa0f0dc-a182-46c0-b284-8fcf016c8f87
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MIDDEL – Vi kunne selvfølgelig sagtens leve uden – men det er bare super hyggeligt.
Holdbarhed: GOD – Vi har haft dem hængene i ca. en måned nu og de ser stadig ud som nye.
Pris: MEGET GOD – En super god pris. Man får virkelig meget for pengene.
Kvalitet: MEGET GOD – Super god kvalitet.

6 kommentarer

 • Chili

  Åh😍🙂🙈😍 JEG ER FORELSKET 😍😍😍 har fulgt med i IG billeder og var allerede fan! Men nu… IUUUH mit lidt pertentlige-ordencrazy sind er SÅ forelsket !!! “Det du ikke nåede” 🙄😂 fik mig lige helt op fra siddende – og næsten klar til at ringe til Dennis og sige BESTIIIIL😂 💛💜💖

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Randi

  Så skal der bestilles mærker til at sætte på kommoden med lillepigens tøj – så kan far også finde de rigtige ting 😁

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Diana

  Dejligt at se, at der findes wallstickers, som holder! Jeg har forsøgt med flere forskellige slags på min søns værelse. Her sidder kun halvdelen tilbage og se sidder endda løst! Jeg må hellere få tjekket hjemmesiden ud 👌🏾
  Er de til at få af igen, hvis nu?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane

  Super fede wallstickers og en stor anbefaling herfra. Har selv prøvet tøj-ikonerne til børneværelset, der var især faren glad for 😊 og de var rigtig nemme at sætte op.
  Næste købe skal helt sikkert være en pytknap!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine Fonseca

  Jeg kan kun anbefale ilovewallstickers, vi har nogle på vores vasketøjskurve som for det første blev hurtigt leveret men også hvor kvaliteten er mega god og de har holdt og holder stadig mega godt 😊.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Jeg kan kun anbefale wallstickers fra ilovewallstickers. Vi har selv nogen fine wallstickers derfra bl.a. På vores postkasse. Dem på postkassen har nu holdt i lidt over 1 år og ser stadig nye ud 😊.
  Vi har også prøvet andre billige udgaver – men de har enten været umulige at sætte op – let faldet ned og ikke kunne tåle vejr og vind – hvis de blev sat op udendørs.
  Ilovewallstickers er nemme at sætte op og kommer med en god vejledning.
  Sidder godt når de er sat op.
  Eneste minus er at de ikke rigtig kan flyttes – når de først sidder oppe – så vigtigt at placere dem korrekt fra start

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af VisionFocus termometer fra Coolstuff.dk