Test af fodboldstøvler fra Unisport.dk – Testfamilien
Test af wallstickers fra ilovewallstickers.dk

Test af fodboldstøvler fra Unisport.dk

Tre af vores testfamilier har testet fodboldstøvler fra den danske webshop Unisport.dk

img_6103

Christine har sammen med hendes søn Joshua på 7 år testet et par Adidas Nemeziz Messi fodboldstøvler.

Christine fortæller:

“Joshua har været så heldig, at få lov at teste de fedeste fodboldstøvler fra Unisport.dk

Joshua er en rigtig fodbolddreng. Han har spillet fodbold siden han var 4 1/2 og spiller nu 2 gange om ugen. Han er en dreng der slider hans almindelige sko op, i skolen da ALLE frikvarter samt SFO tid bliver brugt på at spille fodbold. Han var derfor MEGET begejstret, da han modtog den fineste pakke fra Unisport.dk , som indenholdte de fede Adidas Nemeziz Messi støvler.
img_5571 img_5572
Joshua kendte udemærket webshoppen Unisport.dk. Vi har flere gange været inde og kigge i det KÆMPE fodboldunivers. Unisport.dk kender vi som den webshop med STØRST udvalg af både støvler og andet udstyr til fodboldglade drenge/piger.

Joshuas støvler er str. 31 og passer perfekt. Adidas er rigtig god til hans fod, da han har en meget bred fod og høj vrist. Elastikken ved vristen gør det nemt, at komme ned i støvlen og de sidder bare rigtig godt på hans fod.
Unisport skriver dette om støvlen:
“Støvlen har en helt unik og revolutionerende overdel. Den er opbygget af flere forskellige komponenter, så den passer til Nemeziz-spillestilen, der stiller store krav til et sikkert fit med lockdown. Indgangen til støvlen har en distinkt form og kaldes for Dual Lock Collar. Formålet med den specielle “krave” er, at sikre lockdown omkring anklen ved eksplosive bevægelser. Placeret på midtfoden henover vristen samt hælen og forfoden, har adidas udstyret støvlen med Agility Mesh. Dette tekstilmateriale sørger for en helt tæt og direkte kontakt med bolden”.

Første gang Joshua havde sine nye fodboldstøvler på til træning fik han flere kommentarer fra både spillere og andre forældre, hvor vi havde købt disse fede støvler. Vi fortalte selvfølgelig, at de burde tage et kig på Unisport.dk hvor disse og mange andre fede støvler kan købes, til gode priser.
img_5657 img_5658
I sommerhalvåret spiller drengene på græs, men i dette sjapvejr, er de rykket tidligere end normalt på kunststofgræs. Støvlerne har derfor været testet i alt slags vejr og på forskelligt underlag. De har levet fuldt op til vores forventninger.

Joshua er stadig rigtig glad for støvlerne og de er klart hans fortrukne par. Mål og medaljer er der også i dem 🙂

Jeg har lovet Joshua, at han må vælge et par nye indendørs fodboldstøvler på Unisport.dk – det er klart blevet vores ynglings-fodbold-webshop. Vi har også i mellemtiden bestilt et par benskinner, som kom dagen efter vi bestilte – virkelig god og hurtig service.  img_6104 img_6128-1Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering er:

Nytteværdi: MEGET GOD – Med en så fodboldinteresseret dreng, syntes jeg det er meget vigtigt med nogle fodboldstøvler som passer og sidder godt på foden.

Holdbarhed: GOD – Efter testperioden i både sjap, regnvejr og forskelligt underlag syntes jeg støvlerne har holdt godt. De er hvide og derfor lidt sarte, men jeg syntes bestemt stadig de er pæne og fejler intet funktionsmæssigt.

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig FED kvalitet. Virkelig holdbare og man kan føle og se der er tænkt over en masse ting ved sidde støvler.

Pris: GOD – Støvlerne koster 529,- hvilket jeg syntes er en meget fair pris for sådan en flot kvalitetsstøvle.
_________________________________________________________________________________________

Anette fortsætter:

“Willas elsker når der kommer pakkepost men bliver ofte skuffet når det er tøj og sko. Det var ikke tilfældet denne gang – glæden var så stor, da han åbnede og fandt et par super fede Nike fodboldstøvler. fra Unisport.dk
billede-1-1Det er en Nike støvle – model Hypervenom Phelon III – det er en let men stærk støvle med en nopret overflade som gør man som spiller kan komme helt tæt på bolden.

Willas gik i flere dage og efterlyste hvornår han skulle til fodbold igen, så han kunne få støvlerne testet.

Endelig kom dagen og WB godkendte dem – de kunne både løbe stærkt og score mål. Og ikke at forglemme, så var der meget street credit fra kammeraterne og deres fædre – de så med det samme, at der var nye støvler på og ellers skulle WB nok for det fortalt.
billede-2-1 billede-3-1 billede-4-1Willas har en smal fod og støvlen sidder rigtig godt på ham – støvlen er med FG knopper og til naturlige græsbaner. Willas er en varm dreng – så en god åndbarhed er et must og her er støvlerne virkelig gode for ham.

Willas går til fodbold 2 gange om ugen og har været afsted 6 gange i testperioden – der er ingen tegn på slid.

Willas ærgre sig over, at skoene ikke må komme på i skole eller med i SFO for han synes det er så ærgerligt, at han kun har dem på 2 gange om ugen….til gengæld har han sovet med dem flere gange 🙂
billede-5-1Selv er jeg rigtig vild med designet på støvlen og synes prisen er inden for, hvad jeg er villigt til at give for en fodboldstøvle.

Vurderingen fra Anette bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD –  Meget anvendelige og uundværlige til en fodbolddreng.

Holdbarhed: MEGET GOD –  Der er endnu ingen tegn på slid eller lignende og er helt sikker på den holder indtil WB ikke passer den længere.

Pris: MEGET GOD – Prisen på støvlerne er kr. 449.- men pt. er der 35% rabat på dem på Unisport.dk, så de kommer ned i kr. 291.- i WB’s str. 33.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er meget kvalitet for pengene.


Tine og Andreas fortæller:

Unisport.dk er nordens førende forhandler af fodboldstøvler, trøjer og andet fodboldudstyr. Unisport blev grundlagt som butik i Danmark i 1995 og har siden bredt sig til resten af verden med lokale webshops. Unisport har desuden en flagship store på strøget i København. Unisport er i konstant udvikling for at være de førende på markedet derfor er de også enormt aktive på socialemedier og har sågar et ganske brugbart WebTV-koncept hvor de både anmelder fodboldudstyr og har interviews med fodboldspillere. Teamet hos Unisport.dk giver hjælp ved opståede spørgsmål og har køberens interesse for øje når de vejleder til hvilke produkter der vil passe kunden bedst muligt.
unisportbil01
Sitet har dag-til-dag levering, 50 timers telefonsupport om ugen og arbejder generelt ud fra at tilfredsstille kunderne og give råd og vejledning. Derfor har de naturligvis også vundet et hav af e-handelspriser og det forstår man godt når man bevæger sig rundt i deres univers.

unisportbil02

Vi har som skrevet testet fodboldstøvler fra Unisport.dk

Vi har testet modellen evoPOWER Vigor 1 i kængurulæder fra PUMA. Farven hedder sort/rød og er nok i virkeligheden sort og skrigende pink – det faldt voldsomt i Tines smag, Andreas foretrækker normalt andre farver, men erkender at det jo på alle måder er en smagssag og ikke ligefrem er afgørende for støvlens formåen. Støvlen vejer ingenting og føles så let og lækker at have på fødderne. Støvlens læder er kænguru og dets blødhed, samt den bløde smidige slip-on sok giver en øjeblikkelig følelse af luksus om fødderne. Meningen med at konstruere den strømpelignende overdel er at efterligne den bare fods bevægelser bedst muligt og Andreas er både imponeret over følelsen og rigtig tilfreds med følelsen af støvlen der smyger sig om anklen. En fodboldstøvle er ikke bare en fodboldstøvle har Tine måttet sande. Hver en lille detalje er formet og udtænkt for bedst mulig komfort og boldfornemmelse, og Andreas fortæller at hver enkelt detalje samtidigt giver ham en fornemmelse for både banens underlag og boldens bevægelser. Han kan tydeligt mærke at læderet er kænguru, det er blødt og giver det rette greb i bolden som forbedrer hans spil på banen.

unisportbil03Sålens opbygning er en arkitekt værdig, den er ultralet og sikrer stabilitet og fleksibilitet og fremstillet med fokus på anatomi og det helt rette pres under foden. Støvlens knopper egner sig til græsbaner og det er netop på græs at Andreas har testet støvlen både ved træning og kamp. Som måske vigtigste del at nævne har Andreas sågar formået at score mål fra højre bak (det er fra forsvaret forklarer han Tine da hun mildest talt ser forvirret ud) i støvlerne for første gang i lang tid – så kan testen da ikke ende meget bedre.
unisportbil04

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Gode fodboldstøvler er afgørende for spillerens spil på banen, udholdenhed og kraft i sparket.

Holdbarhed: MEGET GOD. Støvlernes holdbarhed er ikke til at tage fejl af. Efter snart 30 års fodboldspil forklarer Andreas at støvler ofte sætte ud efter få ugers spil hvis ikke de har lavet med kvalitet for øje og det er PUMA støvlen.

Pris: GOD. Støvlen koster 1699,- i skrivende stund fås støvlen hos Unisport.dk med 35%

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten af læderet og støvlens mange anatomiske detaljer er ikke til at tage fejl af og efter et par uger på banen er Andreas kun endnu mere begejstret for kvaliteten.j

4 kommentarer

 • Super test – har selv 3 aktive fodbolddrenge så dejligt med lidt inspiration. Unisport har en stort udvalg og hjemmesiden er nem at finde rundt på⚽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karina

  Fantastisk test, elsker at læse om willas der har sovet med dem ☺️😂 så skønt 👍🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Sjovt at læse – selvom fodbold og fodboldstøvler slet ikke er et emne herhjemme … ENDNU😉😁 Jada på 10 er en karate-tøs, og Cornelius på 1 er ikke rigtig nået til andet sport end at hoppe uden at lette fra jorden😂😍 Men det føles godt nok som om der er et fodbold-håb inde i maven ♀️💖👣⚽️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Virkelig en test jeg kunne bruge til noget, jeg sidder i dette øjeblik og skal til at bestille nye fodboldstøvler(indendørs) til min søn – og jeg vil da helt klart lige hoppe forbi unisport og kigge lidt 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af wallstickers fra ilovewallstickers.dk