Anmeldelse af minifabrikken.nu – Testfamilien
Test af Frameo digital fotoramme

Anmeldelse af minifabrikken.nu

Tre af vores testfamilier har testet forskellige produkter fra minifabrikken.nu 

Christine fortæller:
“Vi har været så heldige at få lov at teste og fremvise et alfabet fra minifabrikken.nu
Alfabetet er i lys eg og koster 449,- Hvert bogstav måler ca. 10 cm i højden og har en samlet længde på ca. 170 cm.
img_5313Vi har to børn her hjemme. Joshua på 7 år, som går i 1.klasse og Josepine på 4 år som går i børnehave. Joshua har fuldstændig styr på bogstaver og alfabetet, så vi besluttede at Josephine skulle have det op, på hendes værelse. Hun er nemlig i et stadie netop nu, hvor bogstaver interesserer hende rigtig meget. Især sætningen; “Hvad starter xxxxx med?” Får vi flere gange om dagen.
img_5733
Josephine og jeg satte de fine bogstaver op, på hendes værelse over hendes seng. De var super nemme at hænge op, med det tilhørende “abesnot”, som også er nemt at få af igen, hvis man vil flytte rundt.
Da vi var færdige med at hænge alfabetet op, havde jeg et W tilbage – jeg sang alfabetsangen inde i mit hoved, men var dog lidt i tivl om, hvor W hørte til 😉 Jeg kaldte derfor på Joshua, som straks fortalt mig, at det kom efter V – der satte vi det så 🙂
img_5734
Vi er meget glade for alfabetet og dets fine design, den flotte bløde overflade er super rar at røre ved. Vi øver og øver, så mon ikke den lille dame kan alfabetet uden ad, snart.
img_5731
De gode ved alfabetet er, at det også kan bruges til alt muligt andet. Jeg selv var lidt misundelig, så jeg lånte et par af hendes bogstaver til stuen.
img_5516Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af de fine wallstickers:

Nytteværdi: MIDDEL – For mig er det vigtigt at gøre vores hjem personligt og hyggeligt, det syntes jeg de fine bogstaver bidrager fint til. Samtidig med en god omgang læring.

Holdbarhed: MEGET GOD – Produkterne ser ud ligesom nye, de sidder stadig fint på væggen og har på ingen måde løsrevet sig.

Kvalitet: MEGET GOD – Super god kvalitet, men kan virkelig mærke og se, at der er tænkt over kvaliteten.

Pris: GOD / MIDDEL – Alfabetet koster 449,- Når man kender til kvaliteten og først har haft bogstaverne i hånden, er prisen rimelig, ellers vil nogen nok mene det kan være til den dyre side.

Vi er personligt IKKE færdige med at handle hos minifabrikken.nu – jeg er forelsket i en masse andre fine ting i deres webshop.


Tine har sammen med sin søn Oliver på 2 år og 5 måneder testet tallene 1-10 samt en bulldozer fra Minifabrikken.nu

billede1

Tine fortæller:

Minifabrikken.nu laver kvalitetsprodukter til alle hjemmets afdelinger. Vi har været så heldige at teste lidt forskelligt fra deres udvalg til børn. Mulighederne er mange og deres hjemmeside kan virkelig anbefales et besøg. Den er nem og overskuelig at finde rundt i og inspirerer til at udsmykke hjemmet med en masse fint træ. Alt produceres på egen fabrik i Jylland og bliver nøje udvalgt, så udtrykket altid er af høj kvalitet. Produkterne er lavet af tyndt skåret finér og fås i både lys eg (som vi har testet) og i valnød. Fordi det er ægte træ er alle udskæringer forskellige, men det er netop knaster og andre fine detaljer i træet som vi er faldet for.

billede2

Oliver er knap 2 ½ og det at tælle er virkelig sejt. Alting bliver talt igen og igen og derfor var det oplagt med tal på væggen. Han er rigtig glad for dem og tæller dem tit. Faktisk har det vist sig at være effektivt og lærerigt, da han nu genkender nogle af tallene i andre sammenhænge. Vi er ikke ligefrem typerne der synes det er vigtigt at terpe tal og bogstaver med vores 2-årig, så jeg synes det er så fint at han bruger sin egen interesse og tillærer sig ting gennem leg og i eget tempo.

billede3

Biler og maskiner har alle dage været det ypperste for Oliver og han fik da også julelys i øjnene da han så bulldozeren. Han har selv været med til at bestemme at den skulle hænge ved siden af hans biler, om end mor her måske lige rykkede på den en lille smule – sådan mere for det æstetiske look. Det er vigtigt for mor. Ikke for Oliver. Men det bringer mig videre til hvorfor vi især er begejstret for produkterne. Deres barnlige figurer, sat sammen med de fine udskæringer i træet er winwin for både mor og søn. J

billede4

Produkterne leveres med ’elefantsnot’, det der klister som man i min skoletid kaldte for elefantsnot, men som vist har en del navne. Hvor om alting er, er det utrolig nemt at sætte dem op, og det holder rigtig godt. Trods han selvfølgelig har fået forbud herom, har Oliver forsøgt at pille bulldozeren ned utallige gange – helt uden held. Den sidder så fint fast. (Dog ikke så godt fast at man som voksen ikke kan få den ned, det kan man nemt og det efterlader ingen mærker.)

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Nytteværdien kan ikke blive højere, for det er ”bare” pynt og har jo ingen egentlig nytteværdi. Men tallene har dog vist sig at være rigtig brugbare og derfor for den alligevel en lille nyk opad.

Holdbarhed: MEGET GOD. Pladerne er fine i materialet de skal naturligvis behandles derefter. Trods gravkoens fine, tynde udskæringer, holder den dog upåklageligt og er altså på ingen måde tæt på at knække.

Pris: GOD. Bulldozeren koster 249,- og tallene 200,-. Prisen er god. Udtrykket og kvaliteten er i top

Kvalitet: MEGET GOD. Synes virkelig kvaliteten er god. Udskæringen er detaljerne på især bulldozeren er så fine og træets naturlighed lyser virkelig godt igennem.


Mie afslutter:

Jeg har testet et Skifer Kaffe sæt bestående af 4 store og 2 små Skifer plader hvori der på finestevis er indgraveret ordet kaffe i pladen. En lille plade koster 39 kr. (julepris – normal pris 49 kr.) og en stor koster 69 kr. (julepris – normal pris 89 kr.)

8b51f880-e933-4486-8dd4-87a7bf1a6823

Derudover har jeg testet Kaffebar dekorationen (som koster 189 kr.).

Denne udgave indeholder Kaffekoppen samt bogstaverne ‘KFFEBAR’. Produktet er produceret i valnødfinér af høj kvalitet og har et smukt udtryk.

c19069ce-3390-4f3c-bf21-d7dd46a525e6

Det er en forholdsvis enkel måde at pynte en ellers kedelig hvid væg i ens køkken. Vi er super glade for hele vores kaffesæt. Vi har fået vores egen lille “kaffebar” i et hjørne at køkkenbordet og de fine skifferplader ligger fremme, så vi hurtigt at anrette en lækker kop kaffe eller lidt lækkerier. Den lille passer fint til at der kan stå en enkelt kop – de store kan man også bruge til hurtigt at anrette en lækker lille snack.

aac06df2-f25e-49f9-884f-11c2d935d68f 3c4bbeda-70ff-406b-a4d6-91532ce7b799

Minifabrikken gør meget ud af at informere om, at deres produkter er IKKE børnelegetøj og derfor skal anbringes udenfor børns rækkevidde.

Vores Kaffebar har fået flere positive kommentarer med på vejen fra vores gæster og jeg tænker at det er en hel oplagt mulighed som fx. julegave.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MIDDEL. I min verden er det REN hygge med disse produkter – men det behøver jo bestemt ikke at være en dårlig ting at blive lidt hygge ind i hjemmet. Vi kunne sagtens leve uden – men har fået det lidt hyggeligere.

Holdbarhed: GOD. Både træ og pladerne skal man selvfølgelig være lidt påpasselig med, da det ikke kan tåle at ryge på gulvet alt for mange gange. Men når først bogstaverne er sat op – så skal de jo også blive der. 

Pris: GOD. Rigtig fair priser for nogle super fine ting. 

Kvalitet: MEGET GOD. Gode kvalitetsprodukter i super lækre materialer.


 

2 kommentarer

  • Tatjana

    Så fedt at I tester for dem – super lækre produkter, som vi også kun kan sige god for herhjemme 👏

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mia Czajkowski

    Kan kun sige rosende ord for dem… Det er simpelthen sådan nogle lækre ting de laver.. Vi har flere af deres ting og drengene elsker dem alle sammen. Kan kun sige positive ting omkring deres skønne produkter

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Frameo digital fotoramme