Test af F by Fredsted The – Testfamilien
Til Gallapremiere på "A BAD MOMS CHRISTMAS"

Test af F by Fredsted The

10 af vores testere har testet en masse forskellige varianter fra F by Fredsted, Fredsted The. 

Linda fortæller:

“De 10 varianter har fået hver deres navn og farve”

Hvert the-brev er pakket ind i en lille indpakning som er super nem at åbne og vildt praktisk syntes jeg for så kan man sagtens have dem blandet sammen uden de tager smag fra hinanden.

Den røde hedder “Roses Are Red” og indeholder Kamille, ingefær, sølvlind, hyldeblomster, lakridsrod, lavendelblomster, rosenblade, naturlig aroma (jasminaroma). Den smager af “blomster” og er dejlig mild.

Den lyserøde hedder “Pink Peace” og indeholder Appelsinskal, fennikel, kanel, ingefær, kamille, lakridsrod, enebær, kardemomme, ristet cikorierod, sort peber, bergamotolie (økologisk naturlig bergamotaroma), rødbede, nelliker, mælkebøtterod. Den smager lidt af det hele og blandingen giver en god mild smag til den søde side.

Den gule hedder “Go Strong” og indeholder Fennikel, pebermynte, æblestykker, ingefær, citronmelisse, lakridsrod, citrongræs, maté, appelsinolie (naturlig appelsinaroma), appelsinskal. Den smager mest af fennikel med et tvist af appelsin.

Den orange hedder “Tummy Love” og indeholder Æblestykker, ingefær, appelsinskal, kanel, gurkemejerod, kardemomme, sort peber, naturligt aroma (kvædearoma). Den smager af blomster syntes jeg, sådan en mild behagelig smag.

Den grønne hedder “Uplicious” og indeholder Citrongræs, ingefær, citronverbena, lakridsrod, citronolie, grøn te (matcha). Den smager meget af grøn the og har ikke noget sødt sødt i sig.

Den mørkeblå hedder “Nighty, night” og indeholder Hyben/nype, citronmelisse, æble, pebermynte, kamille, fennikel, krusemynte/mynte, lavendelblomster, baldrianrod. Den smager af det hele blandet sammen, som giver et godt miks.

Den turkise hedder “Breathe!”og indeholder Pebermynte, lakridsrod, æblestykker, citrongræs, naturlig citronaroma, citronskal, naturlig pebermyntearoma. Den smager af pebermynte med et lille tvist lakridsrod.

Den lilla hedder “Blooming” og indeholder Kamille, hibiscus, appelsinskal, rødbede, rosenblade, naturlig vaniljearoma (vaniljearoma), naturlig aroma (redfruit aroma), vaniljepulver. Den smager af en mild sød “frugt-the”.

Den hvide hedder “Drops” og indeholder Ingefær, fennikel, anis, lakridsrod, koriander, kardemomme, sort peber. Den smager lidt krydret hvor jeg syntes lakridsroden giver en god eftersmag.

Den guldfarvede hedder “Hello, Sofa!” og indeholder Krydderiblanding (kanel, ingefær, kardemomme, nelliker, sort peber), lakridsrod, appelsinskal, grøn te (matcha), naturlig Bourbon vaniljearoma. Den smager lidt ala en chai-the og er en god blanding af det hele.
billede1-1Mie fortæller:
“The der faktisk smager af noget!”
Jeg synes ofte, at the breve kan være ret så kedelige. Der er ikke altid så meget smag i dem. Men den nye urte the fra fredsted the har en kraftig smag og det gør sig gældende for alle de varianter jeg har smagt, så der får man altså noget for pengene. Der er noget for enhver smag, så det er bare med at komme i gang og finde sin ynglings variant.
Kan klart anbefale “Breathe” som er et mix af lakrids, citrongræs og peppermynte. Den giver lige et frisk pust til dine luftveje.
22815625_10155385065323241_6325345286496252110_n 22853044_10155385065388241_9008092043759745676_nNina fortsætter:
“Så skulle der testes the! Sikke en fornøjelse!”
At åbne pakken og se alle de lækre farver og sjove navne, var en sand fornøjelse! Vi glemmer at drikke the herhjemme, på trods af at jeg er halv englænder – det burde ligge i generne! Men disse fine æsker, har fået lov at stå fremme i vores køkken og de har allerede fået mange fine kommentarer, fra vores gæster! Da vi holdt fødselsdag for 10 dage siden, havde vi en masse kogt vand klar og så kunne gæsterne ellers tage den the de ønskede – mega hit! De er alle rigtig gode og nogle af dem smager af mere end andre.

Jeg er vild med kvaliteten af poserne og snoren, for der er da ikke noget værre, end når snoren knækker på the-posen. Det tror jeg ikke sker her, for produktet udstråler virkelig god kvalitet!
Er man til the og ikke gider bruge 150 kroner for en æske, er det her virkelig et godt bud! Mums!
22780298_10155666610156217_7253217535979216613_n

Tine forsætter:

“Vi er ikke de store thedrikkere hjemme hos os, jeg forbinder the med forkølelse og ru thetunge.”
Men smagsvarianterne er tæt på uendelige i Fredsteds the univers og så bliver det altså både spændende, hyggeligere og ikke mindst mere smagfuldt af drikke the – og jeg er faktisk gået hen og blevet helt glad for min aftenthe. Farverne og de fine navne på hver the gør dem smukke og unikke at have stående fremme og gør i den grad op med mine fordomme om mormorthe. Det er jo lige før det faktisk er helt cool at invitere på en kop the når det er så spændende smage og ”historier”. Hver pose er pakket ind i plastik, hvilket muligvis har en funktion i forhold til holdbarhed og smag, men jeg savner at kunne dufte til hvert enkel smagsvariant uden at skulle pakke en pose op først.
22829311_10154725785076199_8719885826678174940_o
Christine tilføjer:
Hjemme hos os drikker vi ikke Kaffe nogen af os, så istedet når vi ønsker noget varm fortrækker vi The. Ofte smager The ikke af ret meget, men det skal jeg love for at F by Fredsted The gør. Hold da op en smagsoplevelse!
De fine pakker har det fineste design, som holder hele vejen igennem. Der er en praktisk åbning og de små poser tebrevene ligger i, er holdbare og super smukke.
Min mor var en dag på besøg og jeg bød hende en kop The. Mine forældre drikker normalt kaffe, men hun syntes dette The, nøjagtig som mig var en rigtig god smagsoplevelse. Derfor fik hun et par breve med hjem af hver smagsvariant, så hun kunne prøve dem alle. En uges tid senere, havde de drukket det hele! Hun var derfor nysgerrig efter hvor den lækre The kunne købes. Jeg købte derfor to pakker til hende i Bilka, som har et fint udvalg af den lækre The.
img_6060 img_6160

Stephanie oplever:
”Denne test kom meget belejligt – lige som vejret skiftede til et koldt og råt efterårsvejr, kom der dumpende 10 lækre slags te ind ad døren. Jeg er ret stor fan af te i de kolde måneder, og har prøvet mange forskellige varianter. Disse brevteer fra Fredsted er virkelig nogle der får lov at komme på hylden igen og igen herhjemme. For det første smager teen virkelig godt, der er nogle virkelig lækre ingredienser i brevene, og de passer til alle slags humør. Og for det andet, så ser de bare vildt flotte ud. Disse æsker kan man nemt have stående fremme i køkkenet, jeg har førhen haft mit te gemt væk inde i et skab, men disse får lov at være på hylden, så de er lette at komme til. Emballagen har også en lille smart detalje – der er lavet en lille åbning i bunden, så man ikke behøver have kassen ned fra hylden og åbne for at finde et brev.”
billede-3-2

Melike beretter:
“Jeg er en rigtig the drikker.”
Jeg kan drikke the sådan ca… konstant. Jeg elsker det og forbinder det med hygge tid.
Da jeg modtog dem blev jeg helt glad af indpakningen på de forskellige the og jeg ELSKER at de har sådan nogle indbydende navne! Det ser eksklusivt og lækkert ud. Jeg startede med at smage én slags efter én over nogle få dage. Jeg kan faktisk lide dem alle men fandt hurtigt ud af hvilke der var mine absolut yndlings.

Det er altså også ret lækkert at det er med forskellige ting som matcha, mynte osv. Og så smager de på ingen måde som noget der er tilsat syntetiske smage, for det bryder jeg mig virkelig ikke om. De kunne godt minde mig lidt om hjemmelavet the og det er jeg stor fan af.
23167823_386323401781839_287801561239354339_n
Pernille fortæller:
Normalt er jeg ikke den store the drikker og the plejer faktisk ikke at være noget jeg har i huset, så denne test har jeg virkelig været spændt på. Mon jeg kunne bliver overbevist om at noget the faktisk kan smage godt?
Jeg er mest vandt til de helt almindelig typer the, blandet frugter, jordbær, earl Grey osv. Så da jeg modtog pakken men de mage forskellige the varianter blev jeg positivt overrasket, her var der the med forskellige smags kombinationer og det burde være muligt at finde noget som faktisk smagte godt og fald i min smag.

De mange varianter er pakket fint ind og har hver sin farve, for ikke at snakke om de sjove navne hver variant har fået. Det giver theen lidt mere personlighed og gjorde mig nysgerrig på hvad det var for en slags the og hvad den smagte af.
Jeg må også indrømme at jeg faktisk er blevet ret vild med nogle af varianterne og nu er the ikke noget jeg kun forbinder med dårlig smag, sygdom og ondt i halsen. Nu er det faktisk noget jeg kan finde på at lave i hverdagen for at hygge mig med det.
22885925_1980679078817091_8559389866616102268_n 23032487_1980679635483702_5492240625060746944_n

Karina beretter:
Herhjemme er det lidt i perioder at jeg drikker the, når jeg drikker the har det kun været det fra thehandleren, som man køber løst i poser, fordi det klart er det der smager af mest.
Der er ikke noget værre end et kedeligt thebrev, som nærmest kun smager af kogt vand.

Jeg er virkelig blevet positivt overrasket over de lækre og faktisk meget velsmagende varianter fra Fredsted The. Jeg elsker de forskellige mix af spændende smage de har fået sammensat.

Emballagen er meget smuk og lækker at se på.
Jeg elsker de skønne navne de forskellige varianter har, der findes en til enhver lejlighed.

Hver enkelt thebrev er pakket ind i plastik, som fungerer rigtig fint, så holder Det nemlig længere og man kan endda have dem med på farten, uden man har the, der flyder rundt i tasken.

En stor anbefaling herfra.
23032908_10214644092274194_8957400695355992238_n 23167574_10214644094034238_2518873181362360601_nMie afslutter:
“Jeg kendte Fredsted The i forvejen, da jeg er ret så glad for deres Chai Latte”. Derfor var jeg spændt på at prøve alle deres The varianter. De farvestråelende pakker ser virkelig godt ud og jeg er vild med designet. Emballagen er i tip-top orden, dog kunne jeg godt ønske mig, at når man pakker The-brevet ud af parpiret, at man også kunne se på hvilken variant man havde valgt på det lille stykke papir på snoren.

Jeg er personligt ikke så vild med urte-versionerne men Hello Sofa er helt klart min favorit, hvilket harmonere meget godt med Chai Latte.
23377074_10155821281199512_508206447_o

Testfamiliens favoritter:
Nr. 1 Guld – Hello Sofa!
Nr. 2 Navy – Nighty Night!
Nr. 3 Gul – Go Strong!

3 kommentarer

 • Inspirerende – et stort udvalg af forskellige lækre slags te. De må prøves.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anne- Kristina Hansen

  Herhjemme er Hello, sofa ynglings. Design og smag er helt i top. De er så flotte at have stående fremme.
  Drømmer dog om lidt flere smage uden lakrids eller fennikel. ( men det er jo en smagssag)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Fredsted teerne er bare så gode. Herhjemme er Jeglad for Tommy love og nigthy night

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Til Gallapremiere på "A BAD MOMS CHRISTMAS"