Test af cykellygter fra Reelight – Testfamilien
Test af LEGO STARWARS BB-8

Test af cykellygter fra Reelight

To af vores testere, Nadja og Linda, har testet cykellygter fra Reelight.
23434911_10156123034553646_2615487623316225339_nNadja fortæller:
“Vi har testet disse smarte cykellygter fra det danske firma Reelight. Reelight lavede fra starten lygter med induktion, der lyser, når cyklen er i bevægelse, men denne nyere model hedder Reelight Go, hvor den ene del monteres på cyklen.

23376194_10156123002813646_8860922797282939253_nSå klikker man simpelthen bare selve lygten på som en magnet, og hermed tændes lygten automatisk. Det er også et stort plus for børn, der nemt skal kunne sætte deres lygter på cyklen!
23244551_10156123002818646_2676830617346544425_nFor- og baglygte kan så sættes sammen via magneterne, når de ikke er i brug.
23316255_10156123002893646_7585918266184872433_n 23380039_10156123002888646_7108889883810157303_n
Den del, der skal blive siddende på cyklen, monteres nemt, og så har man altså nogle virkelig gode cykellygter, der samtidig er flotte i et meget stilrent design. Samtidig mærkes det tydeligt, at vi har med en lygte at gøre, der er i en rigtig god kvalitet – det er bestemt ikke den gængse, billige plasticcykellygte, der er tale om her.
Lygterne kan både lyse konstant eller blinke, og fås i otte flotte farver. Vi har testet sorte og hvide, men jeg kunne også sagtens være fristet af andre farver!
23376231_10156123034548646_8231424732857576395_n
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: MEGET GOD. Hvis man skal cykle i mørke, er cykellygter jo et absolut must!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD. Cykellygter i en virkelig god og holdbar kvalitet.

Pris: GOD. Prisen svinger lidt fra sted til sted – jeg har set dem fra 99 kr. op til 189 kr. – og det er i den højere ende for cykellygter. Til gengæld er det i en kvalitet, der ikke bare lige sådan går i stykker, og det er derfor godt givet ud, da man ikke skal bruge penge på nye hele tiden.
_________________________________________________________________________________________
Linda fortsætter:

reelight.com/dk laver nyskabende og banebrydende cykellygter.

Jeg er vild med at de tænker utraditionelt i deres bestræbelser på at lave enkle og trafiksikre cykellygter. Jeg kan kun anbefale folk at købe disse lygter, de er så geniale at jeg er ret sikker på andre vil blive lige så begejstret for dem som vi er.
billede-1Vi modtog pakken med Reelight GO, et sæt i sort og et sæt i hvid som begge koster 189kr pr. sæt. Selve indpakningen af cykellygterne er lækker og “indbydende”.

Når man åbner æsken er cykellygterne “skilt ad” og der ligger en brugsanvisning sammen med dem som viser hvordan man montere lygterne på sin cykel.
På hjemmesiden reelight.com/dk kan man gå ind og se en video-vejledning, hvilke jeg syntes er genialt for jeg kunne ikke lige lure hvordan kan kunne skille lygten ad hvis nu man ville flytte den til en anden cykel.
billede-2Vi bor laaaangt ude på landet uden gadebelysning, det er derfor utrolig vigtigt med lys på cyklerne.

Begge piger cykler til skole/bus/hest og især Majka er tit sent hjemme om aftenen så selv her i sommerperioden har hun haft brug for Reelight GO lygterne.
billede-4-1Reelight GO lygterne er virkelig gennemtænkt helt ned til mindste detalje. De er enkelte men stilrene i designet og har vundet red dot design award 2013. De passer til de fleste cykler da de kan monteres på rør der måler mellem 21 mm. og 35 mm.
Den ene del monteres nemt og hurtig uden brug af værktøj på cyklen mens selve lygten kan klikkes på og af ved hjælp af magnet. Lygterne aktiveres/tænder med det samme de klikkes på så man skal ikke huske at tænde for dem, de klare arbejdet for én.

Når man hopper af cyklen tager man sin for og baglygte af og de kan klikkes sammen pga. magenterne og så kan de nemt lige være i ens lomme eller taske. Hvis man ejer flere cykler man skifter imellem kan man købe ekstra beslag, dvs. man ikke behøver købe et helt sæt da man bare kan bruge selve lygten til de ekstra beslag man køber.

Det er endelig slut med at skulle huske at købe batterier til cykellygter hjemme hos os da Reelight GO er godkendt til at lyse uafbrudt i minimum 8 år.

Dvs. at udover ikke at skulle huske på at købe batterier så skåner vi også miljøet, total win win.
billede-6-1 billede-5-1
billede-3Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier;

Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Alle der cykler skal bruge lygter. Der findes forskellige modeller og mange forskellige farver så man kan vælge lige dem man syntes er pænest og som passer bedst til ens cykel.

Holdbarhed – MEGET GOD: I de tre uger vi har testet lygterne har de fungeret fuldstændig som de skulle.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen på 189kr pr. sæt er yderst fair når man tænker på det lækre design samt at man ikke skal skifte batterier i mange år.

Kvalitet – MEGET GOD: Jeg har på intet tidspunkt været i tvivl om at det er kvalitet og et gennemtænkt produkt.

3 kommentarer

 • Malene Jensen

  Elsker disse cykellygter! De er med til at gøre, at jeg føler mig mere tryg og set i trafikken, da de lyser konstant og kraftigt, i modsætning til magnetlygterne, der blinker når hjulet triller forbi. De er nemme at montere, og man bestemmer næsten selv hvor ! Nåååår ja, så kan du også sætte dem på barnevognen, når man er ude og vandre de mørke eftermiddage i trafikken.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • J

  De ser megasmarte ud, dog er jeg lidt i tvivl om hvor praktiske de er på børnecykler? – det ser ud til at baglygten skal monteres på sadelpinden, og den er jo ofte kort på børnecykler(da sadlen ofte er sat helt ned i starten) og så sidder bagagebæreren i vejen/skygger. Er der mon noget at stille op mod det? – kan den placeres anderledes?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • De ser super cool ud og nemme at bruge og opbevare. Dem kunne jeg godt finde på at købe til mine drenge. Super at de også kommer i flere farver så de er nemme at skelne fra hinanden når man har flere børn.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af LEGO STARWARS BB-8