Test af Bites fra Pure of Nature – Testfamilien
Test af Arauto RAP børnestøvler fra Growingfeet.dk

Test af Bites fra Pure of Nature

10 af vores testere har testet små Bites som er et helt nyt produkt som blev lanceret i uge 42.

Stephanie lægger ud:
”Disse små bidder er virkelig en god idé – jeg er typen der altid er sulten, især om eftermiddagen, når jeg kommer hjem fra arbejde, og der stadig er længe til der skal aftensmad på bordet. Jeg falder meget nemt i lige at tage en håndfuld slik eller andet usundt. Disse små hapsere har dækket mit behov om eftermiddagen. De er 100 % økologiske og uden tilsat sukker, og så er der virkelig meget smag i sådan et par bidder.
billede-1-2De kommer i pakker af 10 små bites, som er indpakket i hver sin indpakning. De er lette lige at tage med på farten. Indpakningen passer til smagen i farven;

Den røde er lavet af dadler, peanuts, rødbede, jordbær og karamel.
Den grønne er lavet af dadler, mandler, grønkål, kokos og matcha.
Den gule er lavet af dadler, peanuts, gulerod, citron og ingefær.

Jeg blev lynhurtigt stor fan af den røde, som smager ret sødt grundet karamellen, den grønne har også en ret lækker ”sød” smag af kokos og den gule er der lidt mere bid i, da der er citron og ingefær i.”

Nina fortæller:
Vi var meget spændte på at prøve de nye Bites! Især August og jeg!August startede med at teste alle 3, og valgte hurtigt den grønne som favorit – jeg giver ham ret! Matcha og kokos spiller virkelig! Jeg er normalt ikke til dadel/figen-produkter, men de her er altså gode. Vi bruger dem til madpakken, eftermiddagssnack og en lille hapser, når han er til sport.

Størrelsen er perfekt – en solid lille hapser, som smager dejligt og er nem at have med på farten, eller i madkassen.
Indpakningen er hyggelig og ser meget tiltalende ud. Det matte papir gør hele looket lidt mere eksklusivt og lækkert, end de klassiske. Det er også nemt at gennemskue hvad der er i. Det er jeg personligt ret meget fan af – jeg hader at stå og lede efter smagsvarianter. De her bites er lækre, pæne og mega smarte!
22730404_10155666606916217_8894577107034523266_n
Mie foræller:
“Bites & Smile en lækker lille økologisk snack”
Herhjemme har vi brugt de små bites som en lille hapser i ulvetimen eller, når man selv lige blev lidt lækkersulten og lige havde brug for en lille snack.
Den røde med jordbær, dadler, rødbede, peanuts og karamel er helt klart favoritten herhjemme. Smagen får en tilbage til barndommen og minderne om karamel jordbærstænger.
23031415_10155385101823241_3210756694722747851_n
Tine fortsætter:
“Bites & Smile er for både store og små”. De små pakker har en helt perfekt snackstørrelse. Jeg var lidt spændt på om det ”bare” var en mini figenstang, men det synes jeg klart ville være en fornærmelse. Der er kælet meget mere for smagssammensætningen og faktisk også om konsistensen som jeg klart foretrækker frem for figenstænger.

Både Oliver og jeg faldt pladask for den røde variant som smager af jordbær og karamel – virkelig lækker blanding. Fordi hver snack er pakket fint ind i egen lille pose er de nemme at have med på farten og smagen er faktisk så lækker at jeg ligefrem synes den stiller sliksulten og der skal ellers som regel en hel del sukker til for et slikmonster som mig.
22829311_10154725785076199_8719885826678174940_o
Linda beretter:

Jeg elsker når der kommer nye snacks på markedet.

Vi snack’er den rigtig meget herhjemme og jeg syntes det til tider kan være svært at finde nye sundere alternativer og her kommer Bite and Smile på banen.

Bite and Smile er små snacks som er lavet helt uden tilsat sukker, indeholder kun naturlige ingredienser og så er de økologiske. De er skabt til den tid vi lever i hvor snacks og mellemmåltider fylder meget og så er de gode når lysten til de søde sager melder sig om eftermiddagen.

Fordelen ved dem er at det er en hurtig nem lille snack som smager skønt og så dækker de værste småsult samt sukkertrang og det at de er uden tilsat sukker gør at de er helt “lovlige” at spise uden man behøver få dårlig samvittighed fordi man spiser for meget sukker.

Smagen er tilpas uden at være for meget og så er det smart at der er lavet tre varianter så der er lidt at veksle imellem.
Vi har både brugt dem i madpakkerne, som mellemmåltid, som snack til turen i bilen og som en lille hyggesnack om aftenen.

Både børn og voksne kan lide dem og vores favorit er hos os alle er klart den røde og det er fordi den er mest “sød” og vi elsker virkelig søde sager herhjemme.
billede-2-2
Christine fortsætter:
Især børnene var ret spændte på de lækre nye Bites, da de begge elsker diverse frugt/figen/tørret frugt produkter, som en lille snack i frugtposen til børnehaven/skolen.
Poserne er i et flot design i tre forskellige farver, de indeholder hver især 10 bites og koster 29,95 kr. i f.eks. Bilka.
De små bites har en lækker konsistens og en passende størrelse og er perfekt til den lille lækkersult.

Vores favorit er klar den røde fordi den er sød og smager af bær. Det var også den pose der hurtigst blev tom. Den grønne er også god, hvor mandlerne er gennemtrængene. Den gule faldt ikke i så god jord her hjemme, da den er lidt syrlig pga. citronen. Ingefær er meget gennemtrængende her. Ingen af børnene syntes i hvert fald om denne.
Vi vil klart købe en pose røde bites, som vores favoritsnack her hjemme.
img_5855
Pernille forsætter:
Bite and smile var lige en test for Willian, han elsker små snacks i fint papir og det må man sige bite and smile lever op til. En lille lækker snack, pakket ind i fint farverigt papir, nemt at spise og medbringe over alt.
Jeg må indrømme at jeg troede at bite and smile “bare” var en frugtsnack og havde lidt svært ved at se de skulle være anderledes end alle de smage og varianter man allerede kan få frugtsnacks i. Men jeg må indrømme at jeg er blevet overrasket, det er nogle helt andre smage der er sat sammen og også konsistensen er der blevet ændret lidt på, da der bl.a. Er nødde stykker i, klart et plus.
Når Willian kommer hjem fra dagpleje trænger han ofte lige til lidt afslapning og snacks ingen han er klar til at lege eller andet. Her er bite and smile flittigt blevet brugt på tallerkenen til Willians store glæde. Han har ret hurtigt fundet sig en favorit, nemlig den røde med jordbær, som også er blevet min favorit. Der er ingen tvivl om at vi glæder os til at de kan købes i butikkerne.
22852149_1980661215485544_8893287772017966871_n
Melike beretter:
Den perfekte snack i madpakken, til hygge eller bare fordi de smager godt!
Begge mine børn er ret glade for dem og størrelsen er perfekt at tage med i madpakken når vi skal på legepladsen.
Favoritten blev vi alle 3 hurtigt enige om og det var den grønne der vandt. Jeg må indrømme jeg aldrig har prøvet et alternativ med dadler men jeg blev positivt overrasket, det smager faktisk rigtig godt.
Indpakningen minder også lidt om slik. Det var ihvertfald det første min søn sagde da han så dem; mmmhh SLIK! Udbrød han med det samme😆 Det ser indbydende og lækkert ud. Dem må vi ha’ købt ind af!

Karina fortsætter:
Bite & Smile en lille lækker indbydende nyhed.
Jeg er vild med de lækre farver og ikke mindst den meget fine emballage.
Når man kigger på indpakningen, ved man præcist hvad de små bidder indeholder og den tanke er jeg ret vild med.
Vi har brugt dem i madpakkerne, og til om eftermiddagen, hvor den lille lækkersult skulle stilles.
Jeg elsker at de er lavet som blot en lille bid, da en hel frugtstand i madpakken godt kan virke voldsomt.
Favoritten hos mig er den gule og mine 2 piger elsker den røde, som smager af karamel.
23130721_10214643884308995_1230754331357620558_n 23167881_10214643881148916_5599143257540028363_n

Mie afslutter:
“Bites er et sundt alternativ til at stille den lille sult med”.
Designet er super fint. Det er nogle fine små pakker som hver bite er pakket ind i. Én sjov ide er, at der udenpå pakkerne vises alle de ingredienser som hver bite indeholder.
Børnene hjemme hos os har desværre ikke været så vilde med disse Bites og heller ikke de voksne. Men det er jo selvfølgelig smag og behag.
23432273_10155821281209512_506643414_o

Testfamiliernes klare favorit er RØD.

5 kommentarer

 • Carina

  Er der nogen der ved hvor jeg kan finde disse lækre snacks?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Yvonne Christensen

  Både de røde og grønne er lækre, men de er ikke til at opdrive i forretningerne.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Helt sikkert nogle snacks jeg må prøve. De lyder så lækre og meget mættende, selvom de ikke er så store

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bára Mørk Poulsen

  Det ser altså meget lækkert ud😋

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Har prøvet de gule og de var gode- men nu er jeg også fan af Ingefær og Citron.
  Tænker at Jeg snart må prøve de andre varianter og måske kan datteren lokkes til at spise den røde. Da hun hverken spiser kokos eller ingefær er de andre 2 varianter desværre ikke gode til hende.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Arauto RAP børnestøvler fra Growingfeet.dk