Kom med til Jul i Tivoli – Testfamilien
Test af Bites fra Pure of Nature

Kom med til Jul i Tivoli

Indeholder reklame, da vi var inviteret til presseåbningen af Tivoli.

I dag den 18. november 2017 åbner Tivoli for 24. gang deres fantastiske juleudstilling og denne gang er det med premiere på et nyt jernbanetema fra dengang bedstefar var dreng.

img_3227

Et flot damplokomotiv, togstationen og jernbanecafeen kan opleves i det store område på Plænen.

img_3225

Det nye jernbanetema er frit inspireret af tiden omkring 1900-tallet, hvor togbaner var det nyeste nye i Europa og Danmark. I Tivoli kan gæsterne gå om bord i det gamle damplokomotiv med vogne der holder klar til afgang på perronen. Den gamle stationsbygning lyder navnet Hjulkøbing og som det antyder inviteres gæsterne på overdækket hygge.

img_3164

Der er netop åbnet et helt nyt Tivoli Food Hall lige over for Hovedbanegården. Tivoli Food Hall med knap 20 spisesteder vil også under Jul i Tivoli være åben for gæster fra havesiden og vil på den led give mere plads til flere spisende gæster.

img_3138

To testfamilier fra Testfamilien var i går med til generalprøven på juleudstillingen. Faktisk er det en tradition for begge familier at besøge Tivoli i julen og endnu engang blev de positivt overraskede over hvor smukt det var. Det nye jernbane område var også et stort hit.

img_3160

Med børn i alderen 5-9 år er forlystelser som veteranbilerne altid et hit – og her var der også gjort virkelig meget ud af udsmykningen – så selvom der ikke var rigtig sne, fik man fornemmelsen af at køre rundt i det fineste snelandskab blandt julepynt og snemænd.

img_3230

img_3180

Parken er pyntet op med millioner af små lyspærer og bare det at stå at kigge ud over Tivoli i det smukke lys er fascinerede i sig selv.

img_3200

img_3151

Alverdens juleboder med duften af æbleskiver og gløgg møder dig når du går ned gennem Tivolis små hyggelige gader.

img_3228

img_3173

Selvfølgelig er det koldt i disse måneder – så godt med tøj på. Der er dog flere steder hvor man kan gå ind og få varmen og der er sat små glødesteder op rundt omkring.

img_3153

Vi kan på det varmeste anbefale jer at kigge forbi juleudstillingen i Tivoli i år. I er helt sikkert garanteret at komme i julestemning. Tivoligarden går også rundt og spiller julemusik og hvis man er heldig kan du også opleve det smukke vandshow, med lys, lyd og ild. Virkelig smukt.

img_3210 img_3211

img_3233

 

6 kommentarer

 • Helene Persson

  Tivoli ER BARE en herlig oplevelse 👌🏻

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg elsker julestemningen i Tivoli, der er nået magisk over at komme der ind og hvis man ikke i forvejen er i julestemning, så bliver man det ihvertfald hurtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg elsker Tivolis juleudsmykning – og har besøgt det en del gange efterhånden sammen med min mor.
  På tirsdag flyver vi til København for at igen og opleve jul i Tivoli

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Julestemningen i Tivoli er altid magisk og vi elsker at komme derind. Ja der kan være mange mennesker og priserne er ikke i den lave ende, men har man lidt tålmodighed og godt humør så får man gerne en fantastisk oplevelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva

  Vi elsker Tivoli og den gode stemning derinde og kommer der normalt flere gange om året. Har nu savnet lidt flere nisser til jul, efter at de droppede den store nisseudstilling på plænen. Håber at den nye jernbane har bragt noget af den gamle danske hygge stemning tilbage. Glæder mig til at besøge jule Tivoli igen i år. Herudover ser jeg også frem til deres vintertema til februar.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michela Juul Tyron

  Elsker Tivoli og er derinde hver sommer, halloween og jul. Glæder os så meget til at opleve toget

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Bites fra Pure of Nature