Test af Bundgaard vinter gummistøvler fra Growingfeet.dk – Testfamilien
Kom med til Jul i Tivoli

Test af Bundgaard vinter gummistøvler fra Growingfeet.dk

Vores tester Trine har sammen med sin søn Oliver testet et par vinter gummistøvler fra Bundgaard fra webshoppen Growingfeet.dk

Trine fortæller:
“Vores seneste test er gået til ældste guldet herhjemme, vores søn Oliver på 3,5 år.”
Vi har den sidste tid testet et par vinter gummistøvler af mærket bundgaard, fra hjemmesiden Growingfeet.dk. Hjemmesiden er fyldt med massevis af lækre sko, støvler osv til både børn og os mødre. Meget praktisk at kunne bestille til sko til sig selv, samme sted som sine børn. Siden er nem og lige til at gå til + der står mål på de fleste af deres modeller derinde også. Stort plus, så er det nemmere at pejle sig ind på den rigtig størrelse, der hjemme i sofaen!
nr-1
Vinterstøvlerne fra Bundgaard er sorte, med en fin kant for oven og med dejlig varmt foer (40% uld/ 60% dacron textil). Støvlerne har også thermosål og snørre for oven. Denne model er bred og stor i størrelsen. Perfekt til Oliver som altid har haft en bred fod!
Jeg selv er uddannet salgsassistent med speciale i sko og har arbejdet i skobutik i 11 år. Det betyder så meget at vores børn, har det rigtige fodtøj på! At købe sko, er bare ikke det samme som at købe tøj. Jeg har aldrig været den store fan af gummistøvler eller thermostøvler. Mest fordi de aldrig helt sidder 100% ordenligt og de er (i mine øjne) så store og klodsede når børnene skal gå/løbe og lege i den. Når det så er sagt, så er de praktiske, nemme at komme i og af, og det kan de fleste pædagoger, forældre og børn jo godt lide.
nr-2
Må også sige at mit førstehåndsindtryk var rigtig godt! Jeg kan godt lide udseenet af støvlerne, enkle, dog med lidt detaljer. De virker ikke så voldsomt tunge og er slet ikke stive i det. Oliver var meget begejstret for dem, pakkede dem hurtig ud og hoppede i dem med det samme! – de skulle endda en tur med på toilettet:)
– de sidder så fint på hans bredde fod og han kan nemt selv komme i og af dem!

De har været med i børnehave et par gange, med på går ture, i haven og en tur på stranden. På stranden var der koldt og blæsende og de holdte Olivers fødder så fint varme. De bestod også nemt “vand prøven”, da Oliver gik et godt stykke ud i vandet, men der var ikke noget at komme efter. Da støvlerne kom af i bilen, var hans fødder helt tørre.
Alt i alt, er jeg super tilfreds med støvlerne og er sikker på vi kommer til at blive så glade for dem hen over vinteren. Jeg kan helt sikkert anbefale dem til andre mødre, der søger en lækker ekstra støvle/thermo støvle til børnehaven eller bare hjem til. Kunne også godt finde på at købe støvlen igen næste år, hvis den bliver lavet igen til den tid.
nr-3-2 nr-4Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering er:

Nytteværdi:MEGET GOD, Oliver kommer til at “bo” i dem til vinter, de kan ikke undværes!

Holdbarhed: MEGET GOD, de fejler intet og holder sig faktisk rigtig pæn.

Kvalitet:MEGET GOD, Rigtig god kvalitet, vi har igen problemer med den og den virker som en støvle der kan holde til lidt af hvert!

Pris: GOD, Prisen synes jeg faktisk er helt fair. Du betaler 399.- for en pæn og praktisk termostøvle/vintergummistøvle.

1 kommentar

  • Maja

    Jeg har haft det på samme måde som Trine med den form for støvler, er også uddannet salgsassistent med speciale i sko og læder, men må indrømme at jeg er fristet til at give dem en chance nu – er især vild med at de er vandtætte og så nemme at tage på for de små!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom med til Jul i Tivoli