Anmeldelse af Ducray, Dexyane-serien eksembehandlende produkter – Testfamilien
SPAR OP TIL 70% PÅ BØRNETØJ <3

Anmeldelse af Ducray, Dexyane-serien eksembehandlende produkter

Vores tester Nadja har testet en række eksembehandlende produkter fra Ducray i Dexyane-serien,

Nadja fortæller:
26229720_10156310213738646_4147133420741615199_nVi har testet forskellige produkter fra Ducray i Dexyane-serien, som hjælper mod meget tør og atopisk eksemhud samt kontakteksem. Her er altså tale om produkter, som man bruger til virkelig problematisk og behandlingskrævende hud, og som går ind og reparerer beskadiget hud samtidig med, at den lindrer irritation og kløe.

Vi har testet Ducray Dexyane Gel, som er en rense/vaskegel, Ducray Dexyane Cream samt Balm, som er cremer på pumpe (Balm er en ekstra fed creme til særligt tør hud) og til slut creme på tube, Ducray Dexyane MeD, der er klassificeret som medicinsk udstyr. Dem på pumpe har vi brugt til hele kroppen og den på tube har vi brugt til særligt angrebne steder såsom kinder, knæ og især hænder.

I vores familie har far og mellemste søn eksem. Det var dog meget svært at få testet ordentligt på far, da han har haft eksem siden barnsben og sværger til sine sædvanlige produkter, og da han brugte disse, følte han, at han kløede ekstra meget. Det kan jo være alt muligt lige fra andre virkningsstoffer, han skal vænne sig til, eller at det virkelig gik ind og gjorde noget godt ved hans hud og at det, han mærkede, var, at det arbejdede på den gode måde, men uanset hvad, så havde han det bedst med at fortsætte med sin sædvanlige creme.
Mellemste søn, Louie, var derimod begejstret. Han er faktisk begyndt at creme sig selv (med tilsyn) her i perioden, og er meget glad for SIN creme, som han kalder den 😉
26230130_10156310213848646_7959548706573508837_nI testperioden har Louie ikke været slemt ramt af eksem, så forskellen ses ikke så tydeligt, men her er virkelig tale om lækre produkter, som har gjort hans hud endnu pænere, selvom den var i en god periode i forvejen. Det er jo svært at få en 6-årigs ordentlige bedømmelse af en creme, men min oplevelse er, at Louie nyder at bruge den og selv efterspørger den. Normalt er han ellers ikke så vild med den evige indsmøring. Jeg har faktisk selv prøvet produkterne også, selvom jeg ikke lider af eksem, bare for at prøve, hvordan de er i brug og hvordan de føles, og jeg synes, de er virkelig lækre. Rensegelen efterlader huden dejlig blød, og begge cremer er nemme at smøre på og trænger hurtigt ind i huden. Vi kunne godt have brugt en længere testperiode eller en periode, hvor Louie var hårdere angrebet, for virkelig at kunne teste produkterne optimalt, men vi fortsætter med at bruge dem og er indtil nu ganske tilfredse!
26239224_10156310214053646_8320399735529476883_n
Alle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – har man eksem, er creme og daglige indsmøringer et must. Hvis disse produkter kan mindske brugen af hormoncreme hos eksemramte, er det jo helt fantastisk!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – produkterne er drøje i brug og det er tydeligt, at de er af en høj kvalitet og parfumefri.
Pris: MIDDEL – cremen på pumpe koster 249 kr., MeD-cremen koster 179,- og gelen koster 165,- Det er ikke billigt, men er man i forvejen en familie, der bruger mange penge på apoteket på cremer til eksembørn, vil jeg mene, de her er et forsøg værd!

4 kommentarer

 • Gry

  Jeg har tre børn med forskellige grader af børneeksem. Den ældste på 8 er hårdest ramt – hun har noget der hedder “atopiske vinterfødder” og har slem eksem på hænder og fødder – vi bruger blandt andet aderma, men vil helt klart overveje at kigge nærmere på denne også!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg tænker at det sagtens kan passe at faderen føler at hans hud kløer mere. Produkterne indeholder nemlig rigtig meget vand og også mineralske olier.
  Det undre mig at man i det hele taget bruger de ingredienser, i den mængde, i produkter til sart og tør hud.
  Når det er sagt, er alle menneske forskellige, og for nogle virker det ene og andre noget andet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  Vi har købt den almindelige creme og MeD-cremen. MeD cremen fungerer bare så godt til mine sønners børneeksem og til min håndeksem som opstod under graviditeten. Vi bruger skiftevis den almindelige Ducray dexyane creme og A-dermas exomega, så huden ikke bliver immun overfor den ene type (råd fra apoteket), og det fungerer så godt. Kan kun anbefales

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine Kjær Jensen

  Den må vi prøve. Min datter og søn på 18 mdr døjer med eksem, og har været igennem
  Brug af 2 slags hormoncremer.. Min mand døjer ligeledes med eksem på hænder, hvor ingengang hormoncreme hjælper.. Må ned og investere i disse, og håbe på det kan give en forbedring hos os også 🙏🏼😳🍀

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPAR OP TIL 70% PÅ BØRNETØJ <3