Biopejs – måske det er noget for dig? – Testfamilien
Anmeldelse af Ducray, Dexyane-serien eksembehandlende produkter

Biopejs – måske det er noget for dig?

Annonce for Bio-Pejs.dk

Hvad er en Bio Pejs egentlig?

umbria-biopejs-1

Det er en pejs der brænder på bioethanol og som ikke kræver nogen form for tilslutning. Så hvis du gerne vil have en pejs, men ikke har mulighed for tilslutning til skorsten eller andet aftræk, så er en biopejs et godt alternativ. Pejsen kan hurtigt varme rummet op med 5-6 grader.

Hos Bio-Pejs.dk leveres alle pejse med en keramisk brænder og den er fremstillet af rustfrit stål.

Når du bestiller en brænder hos Bio-Pejs.dk får du altid det nødvendige tilbehør med – såsom glas, lighter og tragt. Det er altid gennemtestede og sikre produkter.

Bioethanolen bliver absorberet af den keramiske sten, som der er i brænderen. Ethanolen, som frigives når brænderen åbnes, giver en forbrænding, som også er meget økonomisk (op til 50% besparelse) når der  sammenlignes med andre brændere.

Det findes flere forskellige typer fx

Biopejse til væg
Det er meget populært at hænge en biopejse på væggen. Der er flere grunde til dette. Først og fremmest, ser det godt ud og for det andet så bruger det ikke den samme mængde plads som man har behov for på gulvet.

Find biopejse til væg her

En af de mest populære modeller inden for denne kategori er Umbria. Som pt. koster 9.795 kr. 

umbria-biopejs-2

Det er en Biopejs med  et moderne tidløst design, som leveres med en bagplade fremstillet af sort glas. Denne skaber en ekstra dybde i flammerne.

Biopejse til gulv
De mest traditionelle biopejse, er gulv biopejse. Her vil man i mange tilfælde ikke kunne se at der ikke er tale om en pejs med tilhørende skorsten. Du kan anvende din biopejs i alle slags hjem. Hus i byen, lejlighed på 5. sal, eller bare på dit eget værelse i den delte lejlighed. Mulighederne med en biopejs er uendelige.

Find biopejse til gulv her

En af de mest populære inden for denne kategori er Cadiz 

cadiz-biopejs-1

Cadiz Biopejs har et klassisk design med lige linjer. Med dens kompakte dimensioner kan den nemt kan placeres i mindre rum.

Byg din egen biopejs
Det er også muligt at bygge en sikker biopejs selv. Man skal naturligvis være opmærksom på at anvende holdbare materialer og sikker afstand fra biopejsen, til andre genstande.

Find keramiske brændere til indbygningsprojekter her

Har du erfaringer med Bio-pejse? Kunne du tænke dig at få én hjemme hos dig? Del meget gerne dine erfaringer med os her på bloggen.

carthago-biopejs

13 kommentarer

 • Mai

  Jeg har haft biopejs, som væghængt, og var rigtig glad for det. Det var så hyggeligt om vinteren når der var gæster. Jeg oplevede ingen lugt gener, og den var nem at bruge. Afgav en masse varme og så så fin ud. Kunne sagtens finde på at få en biopejs igen!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Jeg har længe været i tvivl om vi skal have en biopejs. Huset vi bor i nu, har ingen skorsten og derfor ikke mulighed for en brændeovn. Jeg drømmer om en brændeovn !
  Huset vi boede i før, havde biopejs, men jeg synes ikke det gav den hygge og varme jeg drømte om. Den var besværlig at tænde og jeg synes det lugtede.
  Men efter at have læst dette indlæg, tror jeg måske alligevel jeg tør købe en biopejs. Så er spørgsmåle bare hvilken 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Christina.

   Lugten kommer ikke fra pejsen, men fra bioethanolen. Der er meget stor forskel på de forskellige typer af bioethanol og det kan anbefales at købe noget der koster lidt mere, for at sikre en god kvalitet.

   Dbh
   Joseph
   Bio-Pejs.dk

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tanja

  Jeg elsker at stå foran en brændeovn og kigge ind o flammerne, det giver sådan en hygge i rummet. Så jeg drømmer om at få en biopejs på et tidspunkt,

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Meltz

  Jeg vil så gerne have en biopejs. De er så smukke og enkelte i designet☺️ En pejs skaber så meget hygge i et rum, og vi har desværre ikke mulighed for en brændeovn – så en BIO vil være Perfekt 👌

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Chili

  Har da helt lyst til at få pejs nu – Vores lejlighed ved blive SÅ glad😉🔥😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Vi havde en biopejs da vi flyttede ind i vores hus. Den er super hyggelig og var nem at tænde og slukke. Den hang i vores køkken og der var også brændeovn, så derfor blev den solgt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anita Juul Andersen

  I min single-tid i lejlighed havde jeg en lille biopejs, som jeg virkelig nød. Solgte den dog da jeg flyttede sammen med kæresten, da vi så havde brændeovn i huset.
  Men nu flytter vi i et nybygget hus uden brændeovn, og så overvejer jeg da helt sikkert at få sådan en flot og hyggelig en hængende i stuen. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Vi har haft en biopejs. Vi var dog ikke synderligt begejstrede. Men vores var også en helt anden og mindre model end dem der er vist her. Disse ser meget smukkere ud. Det er jo nærmest som et stykke kunst 😊 Sådan en kunne jeg godt kunne jeg nu godt blive fristet af 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min mand drømmer om en biopejs og har gjort det længe! Hans astma holder ikke til en “rigtig” brændeovn – og det er da SÅ hyggeligt at kigge på i de kolde stunder 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella

  Hvor er de fine. Drømmer om en biipejs når vi skal ha bygget til. Og den væg hængte vil være helt perfekt

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Halløj.
  Vi kunne tænke os en pejs herhjemme, men da vores yngste er astmatiker er det ikke en mulighed, derfor bliver jeg nysgerrig på om disse kan anvendes trods astma?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Johanne.

   Slutproduktet fra en biopejs er blot en meget lille mængde vand samt kultveilte (ca. samme niveau som udånding). Der er således der ikke farlige dampe eller partikler der kan fremprovokere et astmaanfald.

   Stearinlys – for at tage et eksempel – sviner meget mere end en biopejs så hvis jeres yngste kan tåle stearinlys, vil han/hun med sikkerhed også kunne tåle en biopejs.

   Du er velkommen til at ringe eller skrive til os for yderligere information.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af Ducray, Dexyane-serien eksembehandlende produkter