Test af Banana Joe Chips – Testfamilien
Test af Milepælskort fra Minifabrikken.nu

Test af Banana Joe Chips

Vores testere Nadja, Nina, Stephanie, Pernille, Karina og Mie har testet sunde chips fra Banana Joe.

img-5085

Nadja begynder:
26814523_10156310214033646_471996978931330646_nVi har testet sunde bananchips fra Banana Joe. Banana Joe chips indeholder ikke nogen form for kunstige aromaer, farvestoffer, konserveringsmidler, gluten eller transfedt og er meget kaloriefattige. Jeg var derfor meget spændt på, hvordan de mon smagte, og lad mig være ærlig: De smager IKKE som chips, som man kender dem – men hold op, hvor er de alligevel gode! Da de kom, havde vi hele huset fuld af gæster, og alle, børn som voksne, var smagstestere. Vi havde modtaget fire forskellige smagsvarianter, så der var noget for enhver smag. Og jeg skal lige love for, at de blev taget godt imod!
26239428_10156310213878646_1338950047083847569_nSiden hen har børnene spurgt efter dem, og selv manden i huset, der er ret stor fan af almindelige chips, har helt af sig selv flere gange åbnet en pose og spist af dem. Han udtaler, at han hurtigt bliver mæt af dem i forhold til andre chips, så det er altså ikke bare “luftchips” som så mange andre. Der er jo så også to hele bananer i hver pose! Så de må virkelig siges at være et hit, og for mit eget vedkommende er det skønt med et kalorielet alternativ, når snacksulten melder sig.
26231438_10156310223583646_1496703289447289593_nAlle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Nytteværdi: GOD – chips er ikke et must, men vi er jo et meget snackende folkefærd, så det er dejligt med et sundt alternativ
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – chipsene er pakket i lufttætte poser og er hele vejen igennem en rigtig lækker oplevelse, lige fra man får posen i hånden til den åbnes og spises
Pris: MEGET GOD – 13,95,- for en pose med 50 gram. Det synes jeg bestemt er fair for så lækkert et kvalitetsprodukt!

Nina fortsætter:
“Vi var meget spændte på at modtage disse banan-chips. De eneste erfaringer vi har med bananchips, er de der stenhårde og meget søde slags, men kan få i diverse supermarkeder”Emballagen er lækker. Designet og posen i sig selv, udstråler eksklusivitet og man får lyst til at købe dem på udseendet.Posen er tyk, knitrer ikke og logoet er flot sammensat, i forhold til tegningen/beskrivelsen af smagen. Posen er lidt svær at åbne, indtil man lige fanger systemet – man hiver ned i højre hjørne. Vupti!
billede1-1Vi forventede begge herhjemme, en lidt sød og mærkelig konsistens og blev begge lige overraskede over dem! De er enormt tæt på kartoffel-chips i både smag og konsistens –  og slet ikke søde! Vi har hver vores favorit, Nicolai er vild med Sweet Chili og jeg foretrækker BBQ – August, vores søn på 4 år er vild med Cheese-chipsen.De har hurtigt fået ben at gå på herhjemme, og vi har serveret dem for flere gæster, som alle har været MEGET begejstrede!
billede2-1Jeg har prøvet at sammenligne næringsindholdet med almindelige kartoffelchips, idet jeg synes banan-chips lyder så sundt. De er da helt sikkert et alternativ til kartoffel-chip’en! . De indeholder hverken kunstige aromaer, farvestoffer, konserveringsmidler, gluten eller transfedt! Dét er lækkert og det tror jeg ikke en klassiske kartoffel-chip kan hamle op med.Alt i alt er vi ret overbeviste herhjemme. Tanken om, at de er lavet af naturlige råvarer (der er 2 hele bananer i hver pose, i øvrigt!), sprødheden og smagen er lige i skabet! Og prisen er jo genial! En pose med 50 g. koster bare 13,95!Poserne er lækre, selve chipsen er også fin – helt tynd og indbydende! Vi kommer absolut til at købe dem fremover. Det er en helt anden snack-oplevelse, sådan lidt gourmet agtigt!
billede3-1I dette tilfælde bliver vurderingen:Nytteværdi: GOD – vi har stort set altid chips, når vi får gæster – så de her er et rigtig godt alternativ fremover.

Holdbarhed: MEGET GOD – Posen er lækker og der kommer IKKE luft ind!

Pris: MEGET GOD – Prisen er kr. 13,95 for en pose med 50 g. i! Det er jeg mega fan af!

Kvalitet: MEGET GOD – naturprodukter uden alt det dumme, eksklusivt udseende og lækre smagsvarianter, må siges at være god kvalitet!


Stephanie fortæller:
“Herhjemme er vi glade for snacks – jeg har især en svaghed for chips. Denne nyhed er virkelig interessant. Det er chips lavet af bananer. Jeg tænkte straks på de tørrede bananflager, som man kan få i diverse müsliblandinger, men der er ikke megen sammenligning der.

Chipsene er papirtynde, de er sprøde og fyldt med lækker smag, og så smager de næsten ikke af banan. billede1billede2
Vi modtog pakken med chips lige et par dage før jul, og det har virkelig været lækkert at kunne supplere alt juleslikken med noget, der har en helt anden smag.
Herhjemme er favoritten Thai Sweet Chili, stærkt efterfulgt af havsalt.
billede3
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: GOD – snacks er jo ikke en livsnødvendighed, men vi har gerne snacks herhjemme.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – chipsene er i nogle kraftige poser, som ikke bare lige går i stykker, der kommer derfor ikke luft deri, og chipsene forbliver sprøde.
Pris: GOD – en pose med 50 g koster vejl. 13,95 kr.


Pernille fortæller:
“Jeg har de sidste tre uger været så heldig, at få lov til at teste de lækre bananchips fra Banana Joe. En helt ny form for chips for mig jeg aldrig havde hørt om før.”

Mit første håndsindtryk af chipsene var meget positivt, jeg var ikke klar over der fandtes andre banansnacks end de efter min mening lidt kedelige tørrede bananer, så jeg var overrasket på den gode måde. Men også lidt skeptisk inden jeg åbnede posen, kunne det virkelig passe at disse bananchips kunne være en god erstatning for helt almindelig lækre usunde kartoffelchips? Og ville de være lige så sprøde, tynde og fyldt med god smag? Man må sige at de lever op til mine forventninger og meget mere, for hold nu og hvor er de lækre, sprøde, tynde og fyldt med god smag.

Jeg har prøvesmagt chipsene i 4 smags varianter thai sweet chili, sea salt, gruyere cheese og hickory BBQ og jeg må sige at jeg er vild med dem alle. Dog er min favorit thai sweet chili, de er fyldt med smag og har en lille smule stærk eftersmag, lige noget for mig.

Et stort plus for mig er at jeg i mens jeg føler mig syndig og spiser noget jeg normalt betragter som usundt og noget jeg egentlig burde holde mig fra, faktisk sidder og spiser frugt. Den er nemlig god nok, en pose Banana Joe chips indeholder nemlig hvad der svarer til 2 bananer.

 Jeg er en af de typer der når hun kommer hjem fra arbejde er vildt sulten. Desværre er det tit de hurtige og knap så sunde valg, mit valg falder på. Her tænker jeg at Banana Joe chips ville være et fint alternativ, da de indeholder naturlige fedtstoffer og jeg samtid får lidt frugt. Banana Joe chipsene syntes jeg også hurtigere får stillet ens behov for mæthed og trang til noget usundt, så mængden jeg spiser er væsentlig mindre når jeg tyer til chipsene frem for andre usunde og nemme valg vi har her hjemme.
billede-1-4Det eneste minus der er ved de lækre chips er at hvis man kigger kaloriemæssigt så er de faktisk lidt usundere end almindelige kartoffelchips. Man skal så bare huske at Banana Joe chips indeholder flere af de gode fedtstoffer.

Ligeledes kunne posen efter min smag også godt være lidt lettere at åbne, den kan ikke åbnes som en klassisk poses chips, men skal rykkes i stykker i det ene hjørne, som godt kan være en smule besværligt.
billede-2-3billede-3-3
billede-4-3Min vurdering af Banana Joe chipsene er følgende:

Nytteværdi: MIDDEL – Chips og snacks er jo ikke et must have, men altså hvis man trænger til lidt lækkert, så er de her et rigtig godt bud.

Holdbarhed: RIGTIG GOD – Jeg får hurtigere stillet min trang til chips, når jeg spiser chips fra banana Joe og derfor er mit indtag ikke så stort som ved almindelige chips.

Kvalitet: RIGTIG GOD – Chipsene er i en lækker god kvalitet, dejlig tynde, en passende størrelse og rigtig god smag, de har alt hvad en god chip skal indeholde.

Pris: MIDDEL – Ikke for dyrere og gerne en pris jeg vil give for en god snack.

Alt i alt giver jeg mine bedste anbefalinger til Banana Joe, en virkelig god snack, imponerende man kan få en banan til at smage så godt.


Karina beretter:
“Jeg har sammen med resten af min familie fået lov til at teste bananchips fra Banana Joe.”

img_0943

Det er gourtmetchips, som istedet for kartofler er lavet på banan. Hver pose indeholder det der svare til 2 bananer. Chipsene er lavet uden transfedtsyrer, kunstige farvestoffer, gluten og konserveringsmidler.

Der findes 5 forskellige varianter og jeg har fået lov til at teste 4 af dem.

img_0977

Kendetegnene for alle varianter er, at bananerne er skåret papirstynde, og er virkelig lækre sprøde. Der er kræset for hver enkelt variant. Selvom posen virker ret lille, så er der mere end rigeligt i en enkelt pose, da smagene er meget intense. Normalt kan jeg sagtens kværne en hel pose almindelige Chips alene, men det har jeg slet ikke brug for med Banana Joe.

img_0977

Jeg er vild med at det er et sundere alternativ til Chips og så føler jeg også at det er lidt ekstra lækkert at åbne en pose Banana Joe, da jeg ved der er blevet brugt kvalitetsprodukter til at fremstille dem med.

Jeg har også ladet mine 3 børn afprøve Bananajoe og selv de er vilde med dem. De kan ellers ikke fordrage de almindelige tørrede bananchips, men jeg tænker heller ikke de helt kan sammen lignes med dem.

Min favorit er helt klart Thai sweet chili.

img_0978

Jeg er normalt slet ikke til chili, men denne her er mild, sød/sur og så har den en lille snert af chili. Havde jeg ikke vidst det var bananchips, havde jeg slet vidst det, for de smager nemlig slet ikke af banan.

Ind på plads nummer 2 kommer Hickroy BBQ. Super lækker sød smag, som afsluttes med en anelse bid. På 3. Pladsen kommer Gruyére cheese, lækker nøddeagtig smag af ost, her kan man dog godt smage at det er banan chipsene er lavet af, men faktisk en rigtig lækker kombination.

På 4. Pladsen kommer havsalt. Det er dem der smager mest af banan, men ville sagtens kunne erstattes med almindelige Chips med salt.
Jeg er tosset med den fine emballage, jeg drømmer mig nærmeste hen til en thailandsk sol-strand. Chipsene er meget lækre og eksotiske og udfra emballagen er det nemt at se de både indeholder banan og en bestemt smag.

Det er virkelig et godt og sundere alternativ som en lækker snack på en fredag aften, prisen er jeg også ret vild med.

Vurderingen i dette tilfælde bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et sundere alternativ til en lækker snack.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – der er kræset for både ingredienserne og emballagen.

Pris: MEGET GOD – En pose har en vejledende pris på 13,95 kr. Og det er virkelig en fin pris.


Mie afslutter:

Vi har også testet de lækre sunde bananchips hjemme hos os. Og kan kun tilslutte mig alle de ovenståendes positive kommentarer.

img-5085

Hjemme hos os er det Salt og Hickroy BBQ der er favoritterne. Og tror helt ærligt ikke at ungerne ved, at det ikke er “rigtige” chips de spiser.

8dc26412-8792-4e1d-8e62-a09ee59ca0a5

Jeg synes selv, at det er rart at have et lidt sundere alternativ i huset, når lækkersulten melder sig. Og man bliver faktisk ret hurtigt mæt af disse chips. Så selvom en pose ikke er særlig stor, så kan jeg ikke engang spise en hel pose på én gang. Det kan vores søn Magnus dog uden problemer.

img-6090

Min vurdering bliver

Nytteværdi: GOD – Det er jo et luksusprodukt – men et super godt sundere alternativ til en lækker snack.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD.

Pris: MEGET GOD – 13,95 kr. for en pose – det er en rigtig god pris.


 

8 kommentarer

 • Amina A K

  BBQ er helt sikkert favoritten hjemme hos os, og et perfekt alternativ til de normale usunde Chips 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Vi er vilde med dem her hjemme. Jeg ved dog ikke helt om jeg vil kalde det for en sund snack. Men nok nærmere et sundere alternativ 😊 Og så er poserne for små …Hihi😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Renie

  Dem bliver man jo nødt til at prøve- det må blive min snack i næste weekend 😃

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  Det skal prøves i næste weekend

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janni

  Okay nu bliver jeg nødt til at komme i Bilka og se om de har fået flere varianter 😊 Jeg har kun smagt den med sea salt, hvilket bestemt kan anbefales, men nu hvor jeg læser der er hele 5 varianter, bliver jeg da nødt til at få fat i de 4 andre også 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line vagner Hjørringgaard

  De er så lækre – vores favoritter er BBQ og Sweet chili

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia

  Skulle så meget have læst denne test, inden jeg kørte hjem, for med 2 syge børn, vil det være lækkert med lidt at snacke i i morgen 👏🏼👏🏼 Skal virkelig prøves!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  De skal da helt sikkert prøves – da Vi næsten altid har alm chips derhjemme.
  Tænker det vil være et godt alternativ til de alm Chips. Jeg selv elsker æble og rodfrugtchips – men har ikke turdet købe. Banana Joe Chips, da tørrede bananer normalt er tykke og derfo passer bedst i en mysli.
  Men Jeg vil helt sikkert prøve dem derhjemme og håbe at vi får smag for dem. Min mand er meget kræsen mht Chips men takket være testen tør Heg prøve dem

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Milepælskort fra Minifabrikken.nu