Test af Milepælskort fra Minifabrikken.nu – Testfamilien
Sophielovesapples - Småfolk og Sophie la girafe i skønt samarbejde

Test af Milepælskort fra Minifabrikken.nu

Vores tester Mie har testet de fine Milepælskort fra Minifabrikken.

Mie fortæller:

“Vi har været så heldige at få lov at teste de smukke ”Livets træ” milepælskort i Valnød Finer fra Minifabrikken.nu
“Jeg er vild med de små detaljer og tanker, der ligger bag de her milepæls kort. Det hele er bygget op om temaet Livets træ. Det hele starter med den lille spire, som gror i sin mors mave ligesom, når det lille frø er plantet i jorden og begynder at spire.”

“Herefter består kortene af livets træ og der er virkelig tænkt over detaljerne på træet. Det har 12 grene, som symbolisere, hver måned i barnets første år. Derudover vokser der løbende blade på træet – Helt nøjagtigt 52 blade, et for hver uge.”
1
2“En pakke består af 17 kort. 1 kort man kan bruge under graviditeten. ”den lille spire” Det kort kan man have meget sjov ud af. F.eks. til at annoncere graviditeten eller f.eks. bruge det løbende til mavebilleder, så man kan se udviklingen.”
3
4“Derudover er der et kort til Fødselsdagen, Terminsdagen og lidt specielt et kort til dem, der føder før tid, hvilket er en super god ide. Det er et rigtig sødt kort med teksten: ”I min mors favn finder jeg ro til færdig at gro. For i dag blev til min fødselsdag.” Jeg fødte selv 11 dage før tid, så fik chancen for at bruge det her kort.”
5 6
“Terminskortet er også et kort, som er meget sjovt at kunne forevige, da man jo som mig selv kunne bruge det sammen med lillebror, som allerede havde været hos os i 1,5 uge, da vi ramte termin. Hvis man går over tid og lige skal have det sidste mave billede, mens man utålmodigt venter på, at der skal ske noget eller hvis man rammer præcis terminsdagen og kan smide både termin og fødselsdagskortet på samme billede.”

“Resten af kortene består at et til uge 1 og 2. herefter 1 måneds kort igennem det første år og selvfølgelig et kort til 1 års fødselsdag.”
7“Jeg brugte ikke milestonecards til min første dreng, men synes det er meget hyggeligt, at kunne gå og fotografere og forevige nogle minder til både en selv og til børnene, når de bliver store. Jeg skal i hvert fald bruge alle billederne som en del af barnets bog.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af milepæls kortene er:

Nytteværdi: GOD – En sjov og hyggelig ting man kan bruge til at forevige de mange minder der skabes i starten af barnets første leveår.

Holdbarhed: MEGET GOD – En af de ting jeg godt kan lige ved disse milestone cards er, at udover at de selvfølgelig er meget holdbare, fordi de er lavet af træ, så kan de gå i arv fra barn til barn, fordi man ikke skriver datoer osv. På dem ligesom man gør med de fleste lavet på pap.

Kvalitet: MEGET GOD – Super god kvalitet. De små detaljer er meget flot lavet.

Pris: GOD / MIDDEL – Et sæt koster 489 kr. hvilket er i den dyre ende i forhold til mange andre milepæls kort, dog vil jeg sige at det ikke er sammenligneligt, da man her virkelig får noget kvalitet for pengene, da produktet er lavet af træ, hvor de andre er af pap. Derudover kan disse kort benyttes til det næste barn eller gå i arv i familien, så flere får glæde af dem.”

9 kommentarer

 • Mai

  Så fine kort, er vild med udseendet! Elsker måneds kort, så man husker at få taget billeder til minder om de små. Havde papirskort fra en anden producent, og det er en udfordring ikke at ødelægge dem når baby bliver større og selv kan holde kortet, det er intet problem her. Til gengæld savner jeg her udviklingskort.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  De er super flotte! Og symbolikken er så smuk ❤️
  Jeg kan godt lide, at de er af træ, for så holder de til mere end den af pap. Et minus kan dog være, at man jo ikke kan skrive på dem. Noget der for mig ville være vigtigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Meltz

  Vi glæder os til at få vores brugt når lillebror melder sin ankomst 😊 De er så smukke.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  De er så mega flotte. Jeg havde dem selv i papirudgave og brugte dem meget. Dem her er endnu flottere og så kan barnet også selv lege med dem, det er smart.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kamilla

  Hvor er de bare fine. Dem kunne jeg godt overveje at købe til min lille bebs i maven❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia

  De er bare SÅ fine de kort! Enkle og stilfulde. Havde Mason været nyfødt, skulle vi helt klart have haft dem 😍 Vi må vente til hvis der kommer en tredje på et tidspunkt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana

  Jeg er helt vild med produkterne fra minifabrikken og især milepælskortene. De er så gennemførte lavet og et fantastisk minde! Selv ejer jeg kaffeskiltet, kaffebaren og koppen – elsker deres produkter og skal helt sikkert eje kortene, når nummer to bliver aktuel.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nathalia

  Ville så gerne have haft sådanne kort til begge mine drenge, men i al graviditetsræset og hverdagsræset, fik jeg det fuldstændig smidt ud af hovedet.. Nu er den yngste 10,5 mdr gammel, så det er ved at være temmeligt meget for sent, men de er da virkelig fine 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Line vagner Hjørringgaard

  De er vildt fine!
  Vi har også flere ting fra Minifabrikken – jeg har bla. #kaffe til at hænge over min kaffemaskine og en lille kop der matcher bogstaverne

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sophielovesapples - Småfolk og Sophie la girafe i skønt samarbejde