Test af Damask Rose Facial Oil fra Green People – Testfamilien
Test af Banana Joe Chips

Test af Damask Rose Facial Oil fra Green People

Vores testere Pernille, Nina, Karina og Susan har testet Green People facial oil, damask rose.

billede-2

Pernille fortæller:
“Jeg har igennem de sidste tre uger været så heldig, at få lov til at teste den lækre Damask rose facial oil fra Green people. En super lækker olie, som skal give en masse fugt til ens tørre vinterhud.”
billede1-1Mit første håndsindtryk var positivt, olien kom i en fin lille æske og selve flasken havde et super fint og enkelt design, med en brugervenlig pumpe. På æskens forside, stod der de mest nyttige ting man skulle vide i forhold til olien, ikke for meget ikke for lidt, fin information og nemt lige at læse hvis man f.eks. står nede i en butik og skal købe den. Olien er i en fin elegant flaske, som man sagtens kan have til at stå fremme og pynte når den ikke er i brug, så er den også lige ved hånden når den skal bruges.
billede2-1Et stort plus for mig er at olien ikke indeholder en masse phthalater og parabener jeg kan derfor bruge olien med god samvittighed, med fokus på at give min hud den bedst mulige pleje. Derudover er den meget drøj i brug, så selvom at flasken ikke er så stor er der til mange gange i den.

Olien har en fin lækker konsistens og det er ikke en af de olier der fedter huden til de næste mange timer. Man kan sagtens smøre sin hud ind lige inden man går ud af døren, uden at huden glinser og er fedtet de næste mange timer. På trods af at olien ikke er så fedtet, efterlader den stadig en med en lækker blød hud og så skulle den også mindske rynker. Lige noget for mig, der ikke er så god til at få brugt en masse forskellige produkter hver dag. Jeg er vild med produkter der kan hjælpe mod flere ting.
billede3-1 billede5
Samtidig har en olien en god og mild duft. Da jeg læste at det var med duften af roser, var jeg lidt skeptisk og nervøs for at jeg ville lugte langt væk af roser og lugten jeg måske forbinder lidt mere med min mormor. Men det er heldigvis ikke tilfældet, olien dufter meget mild og har på ingen måde en gennemtrængende duft.

Min vurdering af Damask rose facial oil fra green people er:

Nytteværdi: MEGET GOD – for mig er det meget nødvendigt med en god olie eller creme der giver mit ansigt en masse fugt, specielt her i vinterperioden og det må man sige denne lækre olie gør.

Holdbarhed: GOD – Olien er drøj i brug, der er derfor til mange gange i en flaske.

Kvalitet: MEGET GOD – Olien er i en super lækker kvalitet, men en dejlig mild duft.

Pris: MIDDEL- Olien har en ganske fin pris i forhold til nytteværdien, det er en man har råd til at købe en ny af når man er løbet tør.

Alt i alt kan jeg til hver en tid anbefale den lækre Damask rose facial oil, den er super lækker og giver en masse fugt til ens hud.


Nina fortsætter:
“Jeg har fået en ny favorit-rutine til min ansigtspleje.”

Denne her olie er SÅ lækker, trænger hurtigt ind i huden og har en fin duft.  Og så er den flot! Den pynter rigtig fint på badeværelses-hylden.

billede-1-2

Jeg har efterhånden prøvet en del olier til min besværlige hud, som enten er enormt tør eller fedtet – intet midt i mellem. De fleste olier har ikke gavnet mig. De har lagt sig som en hinde på min hud og jeg har ikke følt, at min hud kunne ånde. Det gør denne her ikke. Jeg bruger den hver morgen, inden jeg tager make up på og den får lov at trække 10-15 minutter – herefter kan man ikke mærke den, andet end at huden er dejlig blød. Og så synes jeg faktisk min make up holder bedre?

Min mand er ikke særlig vild med duften, han siger at den minder ham om ældre damer – det er jeg SLET ikke enig i. Jeg synes den dufter dejligt og det er heldigvis ikke ham der skal bruge den.

Jeg har også brugt den til min søn. Han havde en helt tør “plet” under næsen, og idet olien er økologisk og uden dum kemi, havde jeg ingen skrupler med at bruge den på ham. Det virkede på 2 dage! Jeg tænker, at den faktisk også kan bruges til tørre vinter-knoer og til neglebåndene?

Noget andet jeg godt kan lide ved den er doseringen. Jeg er vild med, at der ikke bare vælter olie ud i hele hånden, men at man ed et tryk får en fin lille portion olie ud. De fleste olier, synes jeg klatter ud i en alt for stor mængde.
billede-3-2

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – for mig er den blevet nærmest uundværlig i min morgenrutine – især her i vinteren.

Holdbarhed: MEGET GOD – den holder længe, idet doseringen er sparsom.

Pris: GOD – Prisen er kr. 290,00 og det synes jeg er en helt fair pris, når man ser priserne på andre olier, på markedet.

Kvalitet: MEGET GOD – kvaliteten er lækker, den er økologisk og der er gode sager i.


Karina fortæller:
“Min hud er normalt sart og meget tør i områder omkring næsen og kinderne, indtil for kort tid siden, havde jeg endnu ikke fundet produktet, som kunne det hele”
Derfor var jeg rigtig spændt på at teste facial Oil fra Greenpeople. Olien er beregnet til at bruge i ansigtet, halsen og på brystet.  Man kan bruge olien under ens dagcreme, altså som en slags serum.

Olien er baseret på rosenolie og indeholder jojoba, avocado og hyben.  Udover at give en hel masse fugt, står der også på produktet at olien kan genoprette hudens elastitet og den kan mindske rynker, men det var nu ikke derfor jeg takkede ja til at teste.

Men jeg må altså alligevel sige at olien lever fuldt ud op til beskrivelsen, mine små linier omkring øjnene og i panden er faktisk blevet mindre synlige. Min hud føles nu helt gennemfugtet, også på de steder hvor min hud normalt plejer at have tørre pletter.

Til at starte med brugte jeg kun olien om aftenen, når jeg havde renset min hud, for jeg var sikker på at det var sådan en fedtet  sag, så hele mit ansigt ville skinne i flere timer.

Men jeg fandt lynhurtigt ud af, at den trænger hurtigt ind i huden og få minutter efter kan man allerede tage makeup på.

Hvis jeg skulle komme med en lille ting, så kunne jeg godt tænke mig at der kom lidt mere olie ud af gangen, der skal nemlig et par pump til, før jeg føler jeg har nok.

Jeg er helt tosset med emballagen, den er virkelig fin og yndig.

Det kan godt være det er første gang jeg ejer et hudplejeprodukter fra Greenpeople, men det er ihvertfald ikke sidste gang, jeg tænker der ikke går længe, før jeg har udvidet mit skab med flere af deres lækre produkter.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De fleste kvinder bruger enten dagcreme eller serum til deres hud.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – olien er drøj i brug og kvaliteten er helt i top.

Pris: GOD – olien koster 290 kr. Men er en fin pris, da den er meget drøj i brug.


Susan afslutter:

Jeg kendte ikke produktet inden jeg modtog den til test. Jeg kan godt lide at bruge en olie som fugtgiver til mit ansigt og derfor syntes jeg, det kunne være interessant at teste denne.

billede-1

Udover at være lavet på æterisk rosenolie, så er olien sammensat af jojoba og hybenolie, der nærer huden og reducerer rynker. Tidselolie, sødmandel og avokado beskytter og plejer huden og holder på fugten, hvilket er en stor fordel specielt her om vinteren. En æterisk olie blanding hjælper på balancen af en problemfyldt hud og virker opstrammende og det gør, at den kan bruges til alle hudtyper. Olien er certificeret 99,7% økologisk, hvilket gør den særdeles interessant.

 

Olien er lækker at bruge og let at smøre ud. Pumpen gør at den er drøj i brug og let at bruge. Ved olier uden pumpe, er min erfaring, at man ofte får hældt alt for meget ud og olien er væk alt for hurtigt.

Min vintertørre hud har helt klart nydt olien i testperioden og jeg glæder mig til at se en virkning af olien over en længere periode.

Olien har en svag behagelig duft, som ikke hænger ved. Det er noget jeg personligt foretrækker – jeg bryder mig ikke om en ansigtsolie med for meget duft, som i øvrigt hænger i luften en halv dag.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg har svært ved at undvære et produkt der tilfører fugt til mit ansigt

Holdbarhed: MEGET GOD – Pumpen sørger for at olien er meget drøj i brug

Pris: GOD – Sammenlignet med andre ansigtsolier, er prisen fornuftig i forhold til kvaliteten og det at den er 99% økologisk

Kvalitet: GOD – Kvaliteten har været god i testperioden


 

2 kommentarer

  • Christina

    Det er en lækker olie, men jeg er enig med ninas mand i, at den har en mormor duft.
    Jeg har kombineret hud og bruger kun olien i øjenområde og på kinder. Det fungerer bedst for mig.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Den lyder virkelig fantastisk – den vil jeg helt sikkert prøve! 😊

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Banana Joe Chips