Test af Hemorcool, til behandling af hæmorider – Testfamilien
Test af Tinti skattekiste fra andemors-verden.dk

Test af Hemorcool, til behandling af hæmorider

Én af vores testfamilier, har testet Hemorcool, til behandling af hæmorider.

Når det kommer til hæmorider så kender man altid én der kender én der har eller har haft en hæmoride….Og sådan er det også her. Min mand på 47 år arbejder som håndværker og han mener, at hans hæmoride er kommet i forbindelse med tunge løft. Hvis du vil læse mere om hæmorider, årsager, symptomer og behandling af dem, så kan du læse meget mere her.

Min mand har været plaget af en hæmoride de seneste 3-4 mdr. I perioder mærker han ikke til den men i andre perioder er den meget generende. I en periode hvor den er meget generende er man klar til at gøre alt for at få generne fra hæmoriden væk.

Hidtil har han kun brugt cremer købt på recept og det hjælper med at holde den nede på lang bane. Vi opdagede Hemorcool i en periode hvor hæmoriden var meget generende og vi ville derfor meget gerne teste produktet.

foto-1

Hemorcool er en anal køleenhed som kan bruges til behandling af mindre hæmorider.

Hemorcool opbevares i den beholder man modtager den i og kan benyttes efter 2 timer i fryseren. Hemorcool skal indføres i endetarmen med en smule af den medfølgende glidecreme. Hemorcool lindrer med det samme og min mand fik oplevelsen af at kunne slappe af og finde ro både under og efter behandlingen. Han brugte i perioder Hemorcool flere gange om dagen – den skal blot have ligget minimum 2 timer i fryseren, inden den er klar til brug igen.

Han brugte den ca. 10 min. pr. gang og herefter er den let at vaske og spritte af inden den kommes retur i boksen og i fryseren, så den er klar til brug igen.

foto-2

Ved brug af Hemorcool kontinuerligt over flere dage oplevede han at hæmoriden krympede og blev mindre generende. Herefter har han kun brugt den efter behov. Min mand beskriver Hemorcool som meget brugervenlig.

Mange kvinder plages af hæmorider i forbindelse med graviditet og da Hemorcool ikke indeholder nogen skadelige stoffer kan den sagtens bruges under graviditet og amning. Hvis du vil læse mere om hæmorider under graviditet, så står der her en masse info.

Vi kan anbefale Hemorcool til behandling – den formindsker hurtigt smerter og endetarmskløe.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD –  hvis man har behovet og generne er den meget god

Holdbarhed: MEGET GOD –  Hemorcool har ingen udløbsdato – anbefalet er dog at den udskiftes efter 9 måneders brug.

Pris: GOD – Hemorcool kan købes på www.hemorcool.dk og koster kr. 300.-. Sammenlignet med de dyre cremer på recept er det en god pris for et produkt der kan benyttes over en lang periode.

Kvalitet: GOD – Hemorcool er lavet i holdbart plastmateriale og kan for mig at se kun gå i stykker hvis man træder på den eller taber den meget hårdt.

2 kommentarer

 • Christina

  Interessant lille dims. Jeg har aldrig set den, selvom jeg synes jeg ser en del som sygeplejerske. Jeg tænker det da er noget jeg kan anbefale de patienter, der er helt eller delvis selvhjulpen. Den er rammer i hvert fald mere plet end en kold klud, som nogen ellers bruger 😉
  Jeg synes dog et 300kr er lidt meget.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sacomed

   Hej Christina.

   Jeg arbejder i Sacomed som er distributører af Hemorcool – den lille dims her :D. Jeg er glad for din feedback og er positiv over at du vil anbefale den til patienter. Din kommentar omkring prisen vil jeg tage med mig og kigge nærmere på.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Tinti skattekiste fra andemors-verden.dk