Test af navnemærker fra børneflapper.dk – Testfamilien
Test af Lässig Pusletasker fra andemorsverden.dk

Test af navnemærker fra børneflapper.dk

To håndfulde af vores testfamilier har testet navnemærker fra børneflapper.dk

Christine fortæller:
“Hvem kender ikke til tøj som pludselig bliver væk i børnehaven, SFO eller skolen?” Vi gør i hvert fald. Ofte har andre børn de samme støvler, vanter mm. som mine børn og der kan hurtigt komme til at blive byttet om.

Dette skulle gerne være ovre nu!
Vi har nemlig været så heldige at få lov, at teste navnemærker fra børneflapper.dk

Hos Børneflapper, kan man via deres hjemmeside designe navnemærker der passer til det formål de skal bruges til. Der kan tilføjes små ikoner, så børn som ikke kan læse, nemt kan kende deres tøj/ting i form af de små ikoner. Der kan vælges imellem navnemærker m. lakforsegling eller uden. Jeg valgte m. lakforsegling da jeg tænkte, at det er mere hårdfør.
img_0620
Vi har tidligere haft navnmærker fra andre firmaer. Disse adskiller sig ved at være mindre og så syntes jeg personligt at disse klistrer bedre.

Efter utallige vask af både madkasser, overtøj, tøj, bamser mm. ja så sidder ALLE mærkerne der altså endnu! Det må siges, at være noget der virker.
img_0641 img_0642Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Navnemærker er næsten et must i insitutioner. Vores børnehave ser i hvert fald meget gerne, at der er navn i alt!

Holdbarhed: MEGET GOD – Navnemærkerne sidder der ALLE endnu, her 3 uger efter testperioden.

Pris: MEGET GOD – Prisen er 159 kr inkl fragt for 90 navnemærker m. lakforsegling. Dette syntes jeg er en fair pris!

Kvalitet: MEGET GOD – God kvalitet! Flot finish. Lækre “bløde”.


Louise fortsætter:
Som mor til et skole/SFO barn og et dagplejebarn, er der mange ting der hver morgen forlader vores lille hjem med risiko for, at ikke alle ting kommer med retur om eftermiddagen. Så da vi blev spurgt om vi ville teste disse små fine navnemærker, skyndte vi os at takke ja tak.

Mærkerne er små, fine og nemme at arbejde med. Bestillingen af mærkerne var super nemt, det tog ikke mange minutter at bestille 3 hold mærker til mine to piger.
1-1 2-1 3-1Man kan nemt bestille fra både telefon, tablet eller en computer. Man kan personliggøre de små mærker ved at vælge farve, skrifttype, størrelse og vælge et ud af 120 små ikoner. Der er plads til både, at skrive et navn og et telefonnummer – hvis dette selvfølgelig ønskes. Jeg valgte at tilføje mit telefonnummer, da jeg tænker det er ret smart. En ting er at finde en glemt
handske på legepladsen med navn i, men uden et nummer er det jo svært som finder at finde handskens ejermand. Og når nu man har muligheden for at tilføje et telefonnummer, er det for mig at se oplagt at gøre det.

Man kan vælge to typer mærker – med lakforsegling og uden lakforsegling. De små mærker med forsegling gør, at mærkerne bliver væsentlig mere slidstærke. Jeg valgte at bestille navnemærkerne med forsegling, da mange af mærkerne er påsat tøj og madkasser som dagligt bliver udsat for slid i form af vand og sæbe.
4-1 5-1 6-1
De små navnemærker kan stort set sættes på alle typer af overflader – tøj, uld, madkasser, kuglepenne, sutteflasker, stofbleer, tuber m.creme, mobiltelefoner, bamser, legetøj, penalhuse osv. Det anbefales, at de små mærker sættes fast på vaskeanvisningen i tøj, da de hæfter bedst der. Jeg har dog påført mærker på bl.a. små uldfutter, bamser og huer direkte på materialet, og de sidder fint fast.

Vurderingen fra min side bliver:
Nytteværdi: MEGET GOD. De virker 100% efter hensigten og er ganske enkelt geniale.

Holdbarhed: MEGET GOD. Indtil videre er ingen mærker faldet af eller gået i stykker – og dette er på både tøj der er blevet vasket og tumblet og på madkasser som flittigt er blevet vasket i opvaskemaskinen.

Kvalitet: MEGET GOD. De holder det de lover – nemlig at blive siddende hvor de skal på trods af slid og brug. Er vild med, at man kan personliggøre de små mærker med bl.a. at tilføje et lille ikon eller vælge en yndlingsfarve til skriften.

Pris: MEGET GOD. 90 mærker uden lakforsegling koster 139 kr inkl fragt og 90 mærker m.lakforsegling koster 159 kr inkl fragt. En super pris for et produkt der i sidste ende kan spare en børnefamilie for meget (lede)tid og mange penge i forhold til glemte sager. Det skal ydermere siges, at der var hurtig levering direkte til egen postkasse, hvilket også er et stort plus i min bog.
_________________________________________________________________________________________
Trine fortæller:

Vi modtog fra Børneflapper de fineste små navnemærker. Mærkerne er i 3 forskellige farver og motiver.

På hjemmesiden, hvor man bestiller er der flere forskellige at vælge i mellem, så man let kan personliggøre dem og dermed kan se forskel fra barn til barn. Super smart. Især når man har 3 børn.
test-7Vi har brugt mærkerne på ting som: Madkasser, drikkedunke, tasker, tøj, sko, flyverdragter, jakker mm. Kun fantasien sætter grænser. Faktisk har alle ting, som børnene har med i skole eller børnehave fået et mærke.

test-8 test-9 Selve mærkerne er lette at montere/påsætte. Vi har under testperioden både haft vasket en flyverdragt, hvor der sad mærke i og har haft madkasser i opvaskemaskinen. Ved begge dele holder mærkerne sig fint og er pæne efterfølgende, hvilket er fantastisk.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD. Mærkerne er fantastisk til at holde styr på alle børnenes ting i skole, institutioner, sport mm.

Holdbarhed: GOD. Mærkerne kan tåle en del slid før de kommer til at se brugte ud.

Pris: GOD. God pris for et fint produkt.

Kvalitet:  GOD.
_________________________________________________________________________________________
Rikke fortsætter:
billede1

”Vi har testet de super smarte navnemærker, som kan bruges på nærmest alt. Vi har brugt dem både i sko, på madkasser, i tøj og overtøj samt på børnenes frugtposer. Navnemærkerne er super smarte, de kan sagtens tåle både vaskemaskine og opvaskemaskine”
billede2

Vi har selv designet mærkerne på hjemmesiden, hvor der kunne vælges forskellige baggrundsfarver, skriftfarver og klistermærker, så de kunne gøres personlige. Det jeg elsker ved disse mærker er, at de er ret smalle i det, så de passer godt på mange labels i børnenes tøj, uden at de ser alt for voldsomme ud i nakken.  De har nu efter 3 uger haft mange vaske og man kan slet ikke se det på dem – vi er ret begejstrede for dem og vil bestemt anbefale dem til andre.
billede3

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – hvem har ikke oplevet, at børnenes ting er blevet væk i børnehaven? Det kan mindskes i væsentlig grad, med disse mærker.

Holbarhed: MEGET GOD, som tidligere nævnt, efter 3 uger kan det stadig ikke ses på dem at de er blevet vasket mange gange.

Pris: GOD, 139 kr for et ark med 90, det syntes jeg er en fair pris.

Kvalitet: GOD, de er lidt svære at få af arket, men hvis det gør, at de holder ekstra godt i tøjet mm, så er det okay med mig 🙂

billede4_________________________________________________________________________________________

Trine beretter:
“Et produkt, som kan hjælpe børnefamilier med at få navn og nummer i ungernes tøj, på en nem og pæn måde og minimere risikoen for, at miste tøjet i institutionen eller andre steder. Samtidig kan mærkerne nemt erstattes med nye, hvis tøjet skulle skifte ejermand. Og som mor til en børnehavepige og kommende vuggestuedreng er jeg tilhænger af konceptet!

Da vi skulle bestille mærkerne, kunne man vælge mellem mange forskellige animationer og farver på både mærker, tekst og animationer. Det var rigtig fint og min datter designede blandt andet selv sine.

Vi valgte at få lakforseglet de mærker vi bestilte, som betyder at de vil være ekstra slidstærke.
billede-1

Igennem testperioden har vi brugt mærkerne på tøj, overtøj, madkasser og på en æske med puslespil, som mest af alt var Kayas ide. Og gennem ugerne, har vi overordnet været tilfredse. Der er guides til hvordan og hvor man påsætter mærkerne og Børneflapper anbefaler at de påsættes i vaskemærket eller på en affedtet overflade. Vi har prøvet flere steder i tøjet.
billede-2

Generelt har det fungeret upåklageligt, men med et par undtagelser. Eksempelvis har mærket i Kayas flyverdragt roteret rundt ved brug. Det er sat i ryggen, hvor der er gjort plads til navn og adresse og der har mærket altså ikke siddet så godt på, trods at det var fint affedtet.

Vi oplevede også at mærket ikke hæftede godt på madkassen, som kom i opvaskemaskinen. Endeligt oplevede jeg, at når jeg skulle tage mærkerne af papiret, som de var hæftet på, var det svært at få det løsnet. Papiret, som de sad på, sad stadig fast på mærket og så måtte jeg prøve at tage et nyt mærke i stedet.
billede-3Men, alt i alt, har jeg dog som forbruger været fint tilfreds med produktet, som på mange måder har kunne løse det behov som de er designet til.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – navn i tøjet er vigtigt hvis man skal undgå at miste en masse af ungernes tøj.

Holdbarhed: MIDDEL – Jeg har ikke kunne se slitage på mærkerne efter et par vaske, lakforseglingen er med til at øge holdbarheden, men jeg oplevede også et par gange at mærket ikke holdt sig på plads og derfor er det middel.

Pris: MEGET GOD – 90 stk. uden lakforsegning til 139 kr. og 159 kr. med lakforsegling. Begge priser er inklusiv fragt. Det synes jeg er en ganske fornuftig pris.

Kvalitet: GOD – Det føles som et fint og kvalitetsrigt produkt.
_________________________________________________________________________________________
Camilla fortsætter:
“Vi er rigtig glade for, at have fået lov til at teste navnemærker fra Børneflapper, da min søn Luca på 4 år, ikke går
synderligt meget op i, at holde styr på sin garderobe i børnehaven.”
billede-1-1
Hjemmesiden er nem og overskuelig og min bestilling blev sendt afsted samme dag som jeg havde bestilt. Efter et par dage stod jeg med mærkerne i hånden og klar til at skåne mine skrivekundskaber og navngive alt Luca’s tøj med navnemærker. Jeg bestilte også mærker til Alva, for selvom hun ikke går i institution endnu, så oplever vi tit at vi glemmer nogle af hendes ting når vi besøger venner eller familie.
billede-2-1 billede-3-1
Jeg er vild med, at man kan sætte et personligt præg på mærkerne, i form af små figurer og ændre farverne på skrift og baggrund. Jeg har dog valgt det enkle og fået skrevet navn, sort på hvidt og med en sød lille blå dinosaur i siden på Luca’s mærker, dvs. simpelt, enkelt, sødt og alligevel børnet. Luca er så stor nu, at han godt kan læse sit eget navn, men figuren i siden, kan evt. hjælpe mindre børn, til at kunne genkende deres mærker i tøj og sko.
billede-4 billede-5

Og vigtigst af alt, så holder de! – meget mere er der faktisk ikke at sige. Vi er vilde med navnemærkerne og de lever totalt op til vores forventninger.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – I vores børnehave er navn i alt tøj et krav og efter at have prøvet disse mærker, går jeg aldrig tilbage til tusch i tøjet med håndkraft – så vi kan ikke klare os uden.

Holdbarhed: MEGET GOD – Da vores tøj bliver vasket ofte, pga. jord på knæ og mad på trøjen, så valgte jeg dem med lakforsegling. Printet på klistermærket skulle med dette holde i længere tid, trods slid og vask – og jeg kan kun klappe i mine hænder. Trods adskillige ture i vaskemaskinen, så sider navnemærket stadigvæk med navn det samme sted, som det blev sat. Det samme gælder i Luca’s vinterstøvler, som bliver taget af og på flere gange om dagen – også selvom navnemærket er sat i foret.

Pris: GOD – 139,00 uden lakforsegling og 159,00 med lakforsegling synes jeg er en helt fair pris, specielt når man tænker på at fragt er med i prisen.

Kvalitet: MEGET GOD – Mærkerne er i en fin størrelse – hverken for store eller for små. De er lette at håndtere og klister sig fast på alle de materialer vi har prøvet på.
_________________________________________________________________________________________
Tine afslutter:
billede1

“Når man er 2 år gammel render man ret tit rundt med hovedet under armen.” Når man så går i vuggestue med 35 andre ligeså forvirrede unger, for slet ikke at tale om nogle af de 40 børnehavebørn der om muligt er endnu mere rundforvirrede og selvfølgelig de stakkels sølle 15 voksne der skal holde ro og orden, ja så kan det altså godt ske at der forsvinder et stykke tøj eller to ind i mellem. Navnemærker kan ikke forhindre dit barn i at smide sin ene vinterstøvle i legokassen på nabostuen, men de kan sørge for at den finder tilbage til rette ejermand igen..

Borneflapper.dk er som navnet antyder en flap til børn, et uundværligt lille klistermærke med dit barns navn. Vi har navn i ALT. Det er nok en arbejdsskade da jeg er pædagog, men 7-9-13 så har vi altså heller aldrig mistet noget som helst.

Mærkerne er produceret uden farlig kemi og lover at kunne holde til både kogevask og frost. Håndklædet på billedet herunder har både været 24 timer i fryseren og en tur gennem en 90 minutters kogevask – resultatet er vidst ikke til at tage fejl af! Det holder og har hverken mistet tekst eller klister.
billede2Mærkerne er små og passer til alle de mærker vi har forsøgt os med. Det anbefales at mærkerne sidder på vaskemærket, vores sidder også tit i mærket i nakken og begge dele holder uden problemer. Enkelte har vi sat direkte på stoffet og det holder de desværre ikke til. Det skal dog nævnes at Borneflapper.dk heller ikke lover det, vi prøvede det bare af, da vi har en del hjemmesyet tøj.

Vi bestilte på mobilen og hjemmesiden er både nem og super overskuelig – det eneste der tager tid er at beslutte sig for designet. Der kan mixes mellem forskellige farver, ikoner og skrifttyper, mulighederne er tæt på uendelige.

Vi har testet både med og uden deres lakforsegling, her efter 3 uger kan vi dog endnu ikke se forskel – begge mærker holder upåklageligt, men det kan ikke udelukkes at det lakforseglede holder bedre på den lange bane.

Mærkerne kan også bruges til vanddunke, sutter, madkasser mm… vores behov er dog primært i tøjet og derfor har vi valgt at fokusere vores test på det.

Til sidst et billede af en glad, tilfreds og stolt tester – tænk sig at få klistermærker med sit helt eget navn.
billede3-1I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Uundværlige til institutionslivet. Intet mindre.

Holdbarhed: MEGET GOD. Mærkerne har været udsat for lidt af hver gennem de seneste tre uger, der er intet at sætte på holdbarheden.

Pris: GOD. 139,- for 90 stk (ca. 1,5 pr.stk) Ganske fin pris.

Kvalitet: MEGET GOD. Kvaliteten er i top – både holdbarhed og design.
_________________________________________________________________________________________

10 kommentarer

 • Laura

  Det kunne være vi skulle overveje at bestille sådan nogen til tingende nede i børnehaven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lea

  Dem bruger vi også til min søns tøj, overtøj og sko i vuggestuen – og det er genialt 🙌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Læst

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  Smart

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mia Czajkowski

  Det er sådan en genialt koncept – vi har ikke prøvet disse med nogle andre. Det er så dejligt at ungerne ved hvad der er deres i børnehaven..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Navne klistermærker er en genial opfindelse

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det ser ud til vi skal bestille derfra næste gang 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lene Grundsøe

  Dem bruger vi og de er virkelig holdbare. De er gode fordi de er lidt mindre end andre navnemærker, så de passer nemmere i tøjet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • EVA

  Jeg skal købe nogle navne klistremærker til lillebror som starter i dagpleje til sommer, så super relevant test og anmeldelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva P

  Vi har også været glade for de børneflapper vi har købt og datteren bruger det på alt fra drikkedunk- madkasse til høretelefoner/computer til skolen. Herudover fik Jeg lavet nogen til min far, da han havde fået afasi og i en periode var på rehabilitering på det lokale plejehjem – Her kom mærkaterne på alle hans ting og dette gjorde at han let kunne genkende bilen, som er på mærkaten – selvom han nu er meget friskere er han stadig glad for at der kan komme mærkater i sutsko m.m. Så det kan anbefales.
  Herudover har jeg tænkt på at man burde få lavet nogen evt bare med tlf nr til at sætte på de af familiens ting man tager ud af huset og let glemmer eks: spil, opladere, tasker m.m

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Lässig Pusletasker fra andemorsverden.dk