Test af iphone covers og mobilskinne fra mobilcovers.dk – Testfamilien
Test af høretelefoner fra mobilcovers.dk

Test af iphone covers og mobilskinne fra mobilcovers.dk

Vores tester Christine har sammen med hendes familie testet Iphone covers samt en mobilskinne fra webshoppen MOBILCOVERS.DK

Christine fortæller:
“Jeg har fået lov at teste Iphone covers og en mobilskinne fra MOBILCOVERS.DK

Jeg har valgt følgende;

 • MyStack Mobilskinne; “Nærvær – Hop med på dillen, sæt telefonen i rillen”til 189,00
 • IDEAL OF SWEDEN Iphone7 cover til 249,00
 • Iphone6 View folde etui m. mønster i NAVY til (udsalg lige nu) 39,00

Jeg bestilte selv via MOBILCOVERS.DK . Jeg syntes deres hjemmeside er godt delt op. Du kan vælge hvilken telefon du har og derefter kommer der de covers frem, som der passer til din telefon. I mit tilfælde har jeg en Iphone7 og min dreng Joshua har en Iphone6. Der er et hav at forskellige covers, både med mønster, ensfarvet, i forskellige mærker og MEGET, MEGET mere. Udvalget er virkelig stort!
302d0b6c-a84f-45e5-8d13-8cfc9dd68f54 57b2a0d1-8d83-44b9-b461-dccd1b35997eFor mig var det vigtigt at få et cover som er holdbart men kun dækker siderne og bagsiden af telefonen. Jeg bruger meget min telefon i mit arbejde og jeg syntes det er irriterede at have et etui som jeg skal åbne konstant. Det forrige cover jeg havde (fra mit arbejde) knækkede konstant i siderne.

Jeg valgte derfor det smukke cover fra IDEAL OF SWEDEN som er VIRKELIG holdbart og oveni det, er det virkelig smukt efter min mening. Jeg har fået flere kommentar, om hvor jeg har købt dette smukke cover henne.
b8585d2d-50ba-4616-8c7a-35f57cb642d5Til Joshua valgte jeg blot et billigt folde etui. Da han kun er 7 år og kun bruger din telefon her hjemme, til at spille på, skrive sms og nogen gange ringe er det vigtigt for mig, at et etui beskytter hele telefonen hvis han skulle tabe den. Vi har 1 gang før fået nyt glas på hans telefon, da den røg ud af hans lomme, her havde vi kun et cover på bagsiden.

Materialet på etuiet er tyndt blød imiteret læder, der er en lille rude foran så man kan se om der er nogen notifikationer. Etuiet er holdbart, men det slutter desværre ikke helt tæt foran. Forsiden sidder og flapper – det er lidt synd. Til hans begrænsede brug har det dog været fint.
419220ed-97be-424e-87fb-4b1a5727e5ccMobilskinnen er RET sjov, er vi alle enige om her hjemme. Den måler 495 x 68 x 43 mm, så der er plads til både telefoner og ipads. Vi har haft den stående på en reol og har brugt den både som holder, men også når der lige skulle en pause til fra ipads og telefoner.

Børnenes ipads kan dog ikke stå i den, da de har et af de meget hårdføre covers på fra TABLETCOVERS.DK

Skinnen er både sjov men faktisk også pæn, at have stående. Den fåes med forskellig skrift – tænker den kunne være meget sjov til et teenager værelse eller en sjov konfirmationsgave.
9e8de5a7-b260-40dd-83fa-1a95fa93a91d

Jeg syntes MOBILCOVERS.DK er en fed hjemmeside med et KÆMPE udvalg. Jeg vil klart råde jer, til at besøge siden, men pas på det kan få dankortet ud af pungen!

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde blev vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – For vores familie, er det i hvert fald et must at have en eller anden form for beskyttelse på sin telefon. Mobilskinnen er mindre vigtig, men en meget sjov lille ting.

Holdbarhed: MEGET GOD – Begge covers samt skinnen ser ud som nye!

Pris: GOD – Der er covers i alle prisklasser, se priserne for oven på dem vi valgte.

Kvalitet: GOD – Rigtig god kvalitet på mit cover samt på skinnen. Mindre god på Joshuas cover som dog også er meget billigt!

6 kommentarer

 • Heidisofie

  Altså… når jeg skal købe covers er det kun fra idealofsweden! Gud hvor er de lækre og det bedste er nok magneten og så magnetdutten til bilen – der har de godt nok skudt papegøjen, for det er virkelig praktisk. Jeg synes dog at 249,- lige er lidt i overkanten for selve coveret, men absolut pengene værd. Fantastisk kvalitet og holdbarheden er nærmest for evigt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tatjana Kristensen

  Jeg elsker at handle på mobilcovers.dk! Så stort et udvalg og de flotteste covers. Derudover er jeg helt forgabt i mystacks produkter, herunder også mobilskinnen, men har også været i praktik i virksomheden, så er måske også påvirket derfra 😃🙈

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fie clausen

  Jeg kan klart anbefale at handle hos mobilcovers.dk Du kan få nærmest alt til din telefon om det så er apple eller Android.
  Man bestiller sit produkt og vupti så er det hjemme. De yder en fantastisk service!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Camilla Rasmussen

  Kan også stemme i med at mobilecovers er genial 😉 Jeg var meget ivrig i at få min Samsung 9s i brug, men turde ikke uden cover, da jeg har det med at smadre skærmene ret hurtigt :S. Bestilte om eftermiddagen, og morgenen efter hang det på dørhåndtaget! Jeg købte et originalt cover, og betalte herefter, dog var det alligevel en smule billigere end en konkurent. Vi skal snart have nye ipad coveres, og tror da lige vi skal have sådan en skinne med. Den er da fin 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Malene Vallentin Ryberg

  Mobilcovers.dk har et bredt udvalg, og i alle prisklasser. Jeg har købt covers hos dem og det er ikke sidste gang jeg handler hos dem. De yder den bedste service jeg nogen sinde har oplevet.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Eva Persson

  Jeg har købt covers på mobilcovers til mand og datter og været glade for deres rimelige priser og kvalitet af covers. Mobilskinnen ser genial ud og tænker at en sådan kan være god på teenageværelset eller i stuen

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af høretelefoner fra mobilcovers.dk