Test af navnemærker fra børneflapper.dk vol. 2 – Testfamilien
Test af Zenz Pure Line serien

Test af navnemærker fra børneflapper.dk vol. 2

Flere af vores testfamilier har sammen med deres børn testet navnemærker fra Børneflapper.dk – mange børn starter jo i skole meget snart – og så er det måske oplagt at tænke på, at få sat mærker i tøj og personlige ejendele?

Nadja fortæller:
“Vi har tidligere prøvet flere forskellige slags navnemærker fra andre firmaer, så jeg var spændt på, om disse kunne tilbyde mig noget, jeg ikke havde set før.
27749959_10156405978238646_1667020181257660990_nBestillingen gik som en leg – det var utrolig nemt, og der var mange valgmuligheder. Jeg kunne både vælge en farvet baggrund, mange forskellige figurer og så noget nyt, jeg ikke har set før: Lakforsegling på mærkerne, så de er endnu mere holdbare! Det var jeg spændt på at prøve.

Arthur fik mærker med en fodbold på, Louie med en papirflyver og Buster med en robot. Jeg valgte hvide til dem alle tre med blå figur, og så skrev jeg telefonnummer på også. Vi er storforbrugere af navnemærker herhjemme, da det gør alting tusind gange nemmere i institutioner og på skoler, og så har vi endda flere gange oplevet, at folk har ringet eller sms’et, fordi vi havde mistet eller glemt noget, de havde fundet, lige fra en vante til en badmintonketcher og et løbehjul! Så telefonnummer på mærkerne er guld værd og kan kun anbefales.
27867477_10156405978243646_5969974660117027829_nMærkerne levede bestemt op til mine forventinger. Det, at de er lakforseglet, giver dem lige en ekstra flot finish, og de har da også holdt upåklageligt til både dagligdags brug, vaskemaskine og opvaskemaskine. Samtidig er jeg vild med, at de er en lille smule mindre end de navnemærker, vi er vant til, så de ikke fylder så meget. Det eneste, jeg kunne ønske mig, var at man kunne sætte eget billede på i stedet for – men samtidig vil det nok blive ret småt. Men alt i alt stor tilfredshed herfra!
27655200_10156405978253646_1911672688222643027_nAlle vores tests på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
Nytteværdi: MEGET GOD – med børn synes jeg faktisk, navn i tøj og på ting er et must, og det her er så smart, fordi de holder til det hele, men samtidig kan man pille det af igen, hvis man f.eks. skal sælge det eller give det videre.
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – de holder til både vaskemaskine, opvaskemaskine og dagligdags brug igen og igen. Med lakforsegling (20 kr. mere end almindelige) er de ekstra gode!
Pris: MEGET GOD – 139,- for 90 stk. og 159,- for samme antal, hvis man vælger med lakforsegling. Den ekstra 20’er godt givet ud, tror jeg! Ikke at dem uden forsegling er dårlige, men hold op, hvor giver det lige et lækkert ekstra finish med forseglingen på.

Heidi fortæller:
“Jeg har sammen med mine to sønner testet navnemærker fra www.borneflapper.dk Som mor til 2 hvor tingene hurtigt forsvinder i dagsinstitution og skolen, så jeg frem til at modtage de nye navnemærker”
boerneflapperBørneflapper sælger navnemærker til forældre, så det er nemmere at holde styr på ungernes ting. Min store søn synes det var sjovt at have så mange valgmuligheder til udseendet, både med farvevalg og valg af “emoji”. Prisen er 139 kr. for 90 stk og 159 kr. for 90 stk. med lakforsegling.
boerneflapper1 Med en dreng der går i skole har jeg prøvet forskellige navnemærker. Jeg var derfor spændt på kvaliteten og holdbarheden af navnemærkerne fra Børneflapper.

Min søn synes det var sjovt at hjælpe med at putte mærker på hans egne ting, hvilket nok skyldes at han selv havde været med til at vælge udseende.

Jeg valgte med lakforsegling og jeg fik hurtigt et indtryk af at teksten var tydelig og klar. Vi vasker ofte tøj og overtøj med to aktive drenge, det samme er gældende for madkasserne der hver dag er i opvaskemaskinen, efter 3 uger sidder mærkerne stadig og de ser ikke på nogen måde falmet ud.
boerneflapper2boerneflapper3I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – for mig er det vigtigt at kunne finde mine børns ting nemt og hurtigt.

Holdbarhed: MEGET GOD – Mærkerne holder utroligt godt, .

Pris: MEGET GOD – Prisen er 139 kr. for 90 mærker og 159 kr. for 90 mærker med lakforsegling. Bestemt pengene værd og mærkerne strækker langt.

Kvalitet: MEGET GOD – Holder efter mange vaske og holder sig tydelige og pæne.
boerneflapper4


Meral beretter:

Da jeg har arbejdet som pædagogmedhjælper i en integreret institution, ved jeg, hvor stor en hjælp det kan være med navn i børnenes ejendele. Mine “egne” 16 børns ejendele kunne jeg efterhånden kende på 100 meters afstand, men de resterende 41 børns var jeg ikke altid lige så skarp til og efter at have spurgt adskillige kollegaer “Ved du, hvis det er?”, havnede det ofte til sidst i “glemt” kurven, som forældrene aldrig kiggede i.
1Hvis du vil være fri for at rode i “glemt” kurven, kan det være en rigtig god idé med navnemærker, da det gør dit barns ejendele genkendelige, så det havner i dets rum og ikke i kurven. Du vil også blive elsket af personalet, da det vil være dem en stor hjælp;) Så virkelig en win-win situation.
2Man kan selvfølgelig også skrive med kuglepen, men det er ikke lige alt man kan skrive på med kuglepen, og det er heller ikke altid lige så holdbart og pænt for den sags skyld.

Disse navnemærker fra Børneflapper er slidstærke og kan sættes på en masse ting. Jeg bestilte med lakforsegling, da de skulle være mere slidstærke. Jeg synes faktisk ikke kun, at de er praktiske, men også ret pæne og stilrene i forhold til nogle af de navnemærker, man kan købe andre steder. Dem med lyserød skrift var endda så fine, at jeg ikke kunne lade være med at bestille til mig selv, da jeg ikke har en pige.
3Jeg bestilte først mærkerne med en lille dinosaur ikon, men ikonet var ikke så tydeligt, da jeg modtog mine mærker. Jeg henvendte mig til Børneflapper, og de kunne godt se det, så jeg fik nogle nye. Hvis man er perfektionist, har man nok lagt mærke til, at mærkerne med mit navn ikke er centrerede. Sådan så de også ud på min telefons skærm, da jeg bestilte. Teksten hoppede simpelthen op, når jeg skrev mit navn. Det må have været en fejl, for det sker ikke nu, hvor jeg lige ville teste.
4I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – GOD: Der er selvfølgelig ikke et must, men de gør det altså bare så meget lettere. Man kan også få skrevet telefonnummer på, så hvis man mister en kær ejendel et eller andet sted, kan man være heldig at få den tilbage igen.

Holdbarhed – MEGET GOD: Det er begrænset, hvor meget jeg har fået vasket vores genstande med mærkerne på, men ingen tegn på slid i de 3 uger, og de virker nu ret holdbare.

Pris – MIDDEL: 90 mærker for enten 139 kr eller 159 kr alt efter om de er med lakforsegling eller ej.

Kvalitet – MEGET GOD: Virker til at være af god kvalitet og klistrer hurtigt fast.


Camilla fortæller:

Vi har testet navnemærker som kan sættes i alt fra tøj, bamser, drikkedunke, pixibøger, sko og hvad fantasien ellers indbyder til. Vi har måtte erkende, at det er nødvendigt at have navnemærker i tøjet i vuggestuen, da flere af børnene har det samme tøj – og i en sådan garderobe med 50 vuggestuebørn – sker der ofte ombytninger.
image2Vi har nu testet BØRNEFLAPPERNE i 3 uger – og har ikke en eneste gang siden oplevet at have mistet tøj, handsker eller andre smådele i vuggestuen.

BØRNEFLAPPERNE er slidstærke både hvad angår vaskemaskinen, tørretumbleren og opvaskeren. Vi har ikke kunne se forskel på de nye mærker og dem som er blevet vasket/tørret. Fleurs drikkedunk er endvidere flere gange blevet skoldet med vores qooker – og ikke engang det, har kunne beskadige navnemærket.

Det er vigtigt for os herhjemme, at navnemærkerne er af god kvalitet – for fx sådan noget som Fleurs drikkedunk, bliver vasket minimum 5 gange om ugen i opvaskeren – og det er derfor vigtigt at kvaliteten er i top – så mærket fortsat er læseligt – også efter gentagende vaske.
image4image5Udover tøj, har vi også sat navnemærkerne på Fleurs legetøj – da vi ofte har et lille udvalg med ud til venner og familie – på den måde får ungerne ikke blandet legetøjet, uden at vi forældre kan kende forskel på legetøjet igen.
image6image7Du vælger selv hvilken info du ønsker skrevet på BØRNEFLAPPERNE – herhjemme har vi valgt at få skrevet navn + efternavn og vores telefonnummer” – hvilket har fungeret efter hensigten.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – navnemærker er uundværlige i en hektisk hverdag som børnefamilie – og disse fra BØRNEFLAPPER er et super godt valg.

Holdbarhed: MEGET GOD – Meget god – forseglingen er lavet således at navnemærkerne fortsat er let læseligt, selv efter gentagende vaske.

Pris: God – du får 90 navnelapper for 139 kroner inkl fragt.

Kvalitet: MEGET GOD.


Annamaria fortæller
Vi var så heldige at få navnemærker til tøjet hjem til test. Vi har nok desværre altid været lidt ”dovne” og i stedet for at købe navnemærker til pigernes tøj, madkasse, sko, støvler, legetøj mv, så havde vi den obligatoriske ”spritpen” som ikke kunne gå af i vask.

Jeg har tit overvejet om de der mærker var gode og om de overhovedet kunne tåle vask og leg mv. Men er altid kommet fra det, trods børnehavens gentagende gange reminder med HUSK NU NAVN I ALT!

billede-nr-1

Så tanken blev aldrig til andet en tanker. Derfor var det super fedt at få lov at være med til at teste Børneflapper.dk´s navnemærker.

billede-nr-4

BESTILLING og DESIGN
Det sjove ved at bestille navnemærker er det store udvalg af farver til skrift og de ikoner der kan komme på. Vi valgte den der lignede mest en Ipad til den mindste Sigyn 5 år, da hun har et usædvanligt tæt forhold til sin Ipad, ja man skulle næsten tro de havde velcro siddende på hinanden, for det lyder lidt som at rive velcro fra hinanden, når hun skal lægge Ipaden fra sig. Men Sigyn syntes det var mega sjovt at der var en der lignede en Ipad. Det var svært for der var så mange sjove vi kunne have valgt.

billede-nr-5

Sif krusemynte hun elsker heste, så derfor tog vi det nærmeste vi kunne finde der. Og så valgte de selv skrift farven og farven på Ikonet.

billede-mr-6

Det er nemlig så simpelt og nemt at det er et must herhjemme fra nu af. Ungerne husker selv på nu, at der skal navn på tøjet, fordi det er super sjovt selv at ”klistre” navnemærker på alt. I forvejen er vores børn helt vilde med klistermærker, så det er jo som en leg at måtte sætte sit navn på alt.

billede-nr-3
Mærkerne efter vask og Brug:
Jeg kan kun sige jeg er fan. Det kommer til at være dem vi bruger penge på fremover. De holder så fint i vask efter vask, og jeg er vilde med at de er smalle og har et super fint design, som førnævnt, med selv at kunne designe dem, så de passer til det enkelte barn.

billede-nr-4-2

Min vurdering er:
Nytteværdi: MEGET GOD, Pigerne elsekr klistermærker og det er nemt og sjovt at sætte et på for et barn. Og det er nemmere og bedre for tøjet at få et klistermærke med navn på, der kan skiftes ud når barnet vokser ud af det og det skal videre. I stedet for en tyk tush, der har skrevet et navn på vaskemærket, der tit bliver klippet af herhjemme fordi det ”driller”

Holdbarhed: MEGET GOD, lækker kvalitet jeg kan ikke se mærket er vasket og det beholdet glans og overflade som den dag det blev sat på første gang.
Kvalitet: MEGET GOD, det er et meget lækker kvalitet, tykt og det klister super godt. Farverne og skriften står knivskarpt.
Pris: GOD, den svarer til kvaliteten, og det er IKKE sidste gang vi køber navnemærker fra Børneflapper.dk


Karina fortæller:
“Jeg stod netop og manglede en løsning til børnenes tøj og sko, samt andre sager de skulle kunne genkende. Og så dukkede denne her geniale test op.”
img_1067
Her på det sidste har vi nemlig oplevet ALT for mange gange, at min datter på 4 år, har kommet til at tage sidemakkeren fra børnehavens tøj med hjem. Den ene weekend kom min datter hjem med 2 forskellige størrelser støvler, da deres støvler er magen til hinandens. Tja, det var jo ikke helt optimalt.

Vi har prøvet at skrive navn i børnenes tøj, men det har ikke været en holdbar løsning, for det er ikke altid det sådan rigtig kan ses.

img_1319

Det er super nemt at bestille de her navnemærker, og der er mange forskellige muligheder.

Mine børn har helt selv bestemt hvordan de skal se ud.

Jeg syntes det er mega fint, at man kan vælge andre farver end bare sort og hvid. Vi har valgt dem med lakforsegling, da jeg ville være helt sikker på at de kan holde til både vaskemaskine og opvaskemaskinen.

Navnemærkerne kom i løbet af et par dage og så var vi ellers klar til at kliste på tøj, madkasser, drikkedunke og alt det andet, som vil være så ærgerligt at miste. Jeg har valgt at der skal stå børnenes 2 navne på mærkerne, da jeg så er sikker på at klassekammerater og venner/veninder ved hvem der ejer det.

Jeg er virkelig positivt overrasket over hvor godt mærkerne holder, det havde jeg egenligt ikke troet.

Mærkerne på både madkasse og drikkedunk sidder stadig perfekte selvom de er blevet vasket mange gange efterhånden.

img_1068 img_1253

En drikkedunk kan være svær for en 4 årige pige at holde styr på, når man er til gymnastik sammen med en hel masse andre, så også her har navnemærkerne været geniale at bruge.

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – de er virkelig geniale og så er risikoen for at miste tingene mindre.

Holdbarhed/kvalitet MEGET GOD – de holder virkelig godt.

Pris: MEGET GOD – prisen for 90 mærker er 159 kr. Hvilket er en virkelig god pris.


Mette afslutter:
Vi har herhjemme fået fornøjelsen af at teste fine navnemærker fra borneflapper.dk. Selve bestillingen gik super nemt. Man kan selv vælge tekst og et lille ikon til navnemærket. Derudover kan man til baggrund, tekst og ikon vælge mellem 4 forskellige farver. Så der er virkelig god mulighed for at få navnemærker som ikke ligner andres.

Navnemærkerne kom sammen med en plakat som kan hænges op på skole/institut eller lign. Derudover fulgte der en super smart vejledning med til hvordan navnemærkerne påsættes rigtigt og hvor de kan bruges.

billede-2

Jeg valgte 3 forskellige ark med navnemærker. Et ark med vores efternavn og et ark til hver af børnene med deres navne på. Mærkerne er bl.a. blevet testet på vores plastik bøtter, overtøj, bøger, sutteflaske, sut, fodboldstøvler, cykelhjelm og løbehjul.

billede_1-2

img_3922

Man vælger selv om man vil have telefon nr på. Det valgte jeg på mærkerne med vores efternavn og på Viktors mærker, da tingene godt kan komme til at blive glemt forskellige steder. På den måde tænker jeg der er større chance for at de findes igen. Det er smart synes jeg.

billede_2-2

Navnemærkerne er 1×3 cm og det synes jeg er rigtig fint. De virker nemlig ikke voldsomme ift andre navnemærker jeg har set.

img_3925

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Navnemærker er super smarte og nemme, så man slipper for kuglepen alle vegne.

Holdbarhed: MEGET GOD. Navnemærkerne holder stadig her efter testperioden er slut.

Pris: MEGET GOD. Prisen er 159 kr inkl fragt for 90 mærker med lakforsegling. Det synes jeg er en rigtig fair pris.

Kvalitet: GOD. Navnemærkerne har i testperioden holdt til bl.a. regn og slud, opvaskemaskine og vaskemaskine. Det eneste sted jeg har oplevet de ikke holdt var på Viggas sut, men okay der mødte mærket et par små tænder. Så de er undskyldt.

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Zenz Pure Line serien