Anmeldelse af tøj fra Laurie – Testfamilien
Cirkus Arena 2018 "Klovnen og Kronprinsen - Jagten på den tabte tåre"

Anmeldelse af tøj fra Laurie

Vores testere Christine, Rikke, Michelle, Linda og Mie har testet forskelligt tøj fra LauRie.

img_20180224_102839_636

“LauRie er bæredygtig mode uden sundhedsskadelige stoffer og med mere end 30 års erfaring, har LauRie en lang tradition for at tilbyde komfortabelt og meningsfuldt tøj til den kvalitetsbevidste kvinde.

Med inspiration fra internationale fashion trends udvikler de hver sæson en ny og spændende kollektion bestående af skønne overdele, hvor hvert produkt er udviklet med hvert sit unikke særpræg og detaljer samt bukser fremstillet med fokus på de nyeste materialer og designs. Alle produkter bliver til med stort fokus på omhu og komfort, fordi de tror på, at langtidsholdbare produkter fortjener et velovervejet design.

Der er ingen LauRie uden basisbukser. De er derfor meget stolte af at kunne præsentere Nordeuropas største udvalg i basisbukser. De føler sig overbevist om, at med et størrelsesspænd fra 32-56, seks forskellige silhuetter og mange forskellige længder og kvaliteter, findes der mindst et par LauRie bukser til alle kvinder.”

Christine fortæller:
“Jeg har fået lov at teste et sæt tøj fra LauRie beståede af en overdel og en underdel.”

Jeg valgte følgende;

Jeg valgt begge dele i farven Navy.. Jeg er ret glad for den blå farve som også er meget populær for tiden.
0f9adb79-7fd6-4b5a-a9e3-78f83347e1beDet unikke ved LauRie tøjet er, at det er Oeko-Tex certificeret, hvilket betyder, at det ikke indeholder kræft- eller allergifremkaldende kemikalier. Du er derfor med denne certificering garanteret, at dit LauRie tøj er fri for sundhedsskadelige stoffer.

Striktrøjen er med lange ærmer og en bred rund udskæring ved halsen. Der er knapper ned ad det ene ærme. Stoffet er 90% viskose, 10% lurax. Der er en smule glimmer i stoffet.

Jeg har brugt trøjen udover en kortærmet bluse med blondekant, det syntes jeg giver et meget fint look. Den er super blød, falder rigtig flot og er bare i en virkelig lækker kvalitet. Jeg valgte str. 36 – passer fint.
4048e6ec-feb4-4302-948b-adcb2fea7625 234fc454-b79b-46ad-8304-c9343f727e03Bukserne er meget elastiske. De har elastik i ligningen. Der er ingen lommer i og er sådan set bare lige “op og ned”. De er lavet af strækbar viskose (67% viskose, 29% polyamid, 4% elastan). Som trøjen er bukserne selvfølgelig også Oeko-Tex certificeret.
Bukserne sidder super godt, de strammer ingen steder og tilpasser sig enkelt kroppens form. De er super klassiske og rare at have på. Deres enkelthed gør, at de passer til det meste, i hvert fald i min garderobe.
4449948a-3682-4914-99ce-f6288a433972Det eneste jeg kunne have ønsket mig ved bukserne, er at de blev noget smallere i buksebenene for neden, så de gik lidt ind. Det ville passe bedre, de er noget vige (efter min smag). Bukserne er str.36 – lidt store i størrelsen.

Jeg er super glad for tøjet, jeg syntes det sidder rigtig pænt og er virkelig behageligt at have på. Det ser ud som nyt trods at jeg har vasket det en del gange. Pasformen er rigtig god!

90ec766f-4409-48c5-9139-3124b35b38cbAlle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Ja, vi skal vel alle have tøj på kroppen 😉

Holdbarhed: MEGET GOD – Tøjet ser ud som nyt, trods en del vask i vaskemaskinen.

Pris: MIDDEL – Prisen er i den høje ende. Trøjen koster 999,00 og bukserne 649,00.

Kvalitet: MEGET GOD – Man får virkelig kvalitet for den noget høje pris! Begge dele er virkelig lækre!
_________________________________________________________________________________________

Rikke beretter:
“Jeg har testet bluse og bukser fra laurie.dk som er Oeko-tex 100 certificeret og hvilket betyder at det er helt uden sundhedsskadelig kemi”

Jeg modtog River blusen og Sara regular bukser, som kom i den fineste indpakning. Når man får tøjet i hændere er man ikke i tvivl om at man har med dansk design at gøre, der er kræset for kvalitet og detaljer. Jeg har en gammel syerske uddannelse og lægger derfor mærke til udførelse af syninger samt tråderetning, og der er intet at komme efter. Blusen er i rigtig lækker og blød i materialet, og så er jeg fan af at den ikke skal stryges! Bukserne er også i god kvalitet og slidstærkt stof så man kan være aktiv uden at frygte at de går i stykker. Dog synes jeg at det er lidt stort i str. og jeg kunne nok godt ha’ været i størrelsen mindre, så det skal man lige tage højde for. Jeg er sikker på at pasformen havde været perfekt så, for selvom det er lidt stort sidder det stadig godt på mig. Og jeg kommer til at bruge det meget i løbet af sommeren da det både kan bruges til hverdag og finere brug.
img_20180225_134356_478 img_20180309_091737_547
I dette tilfælde blev vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – tøj har man altid brug for, og laurie.dk har fine produkter.

Holdbarhed: GOD – bukserne er slidstærke.

Pris: MIDDEL – blusen koster 649,- og bukserne 749,- så helt billigt er det ikke. Men man får valuta for pengene.

Kvalitet: MEGET GOD – tøjet er i super kvalitet!
_________________________________________________________________________________________Michelle fortæller:
“Jeg har testet Kylie regulator bukser pris : 699 ,- og Penny skjorten pris : 649 ,- fra  www.laurie.dk

Jeg har været så heldig at få lov at teste det lækreste tøj fra LauRie Denmark
image1
Som det første kvindelige brand i Danmark og det andet i hele Skandinavien, modtog LauRie i 2016 Oeko-Tex 100 certifikatet – verdens førende test- og certificeringssystem for tekstiler. Denne certificering betyder, at alt tøj fra LauRie er testet fri for sundhedsskadelige kemikalier, der kan mistænkes for at være allergi- eller kræftfremkaldende.

Det er vores garanti for, at tøj fra LauRie er hudvenligt, og at der ikke er anvendt skadelige stoffer i forbindelse med deres tøjproduktion. Det gælder alle tøjets dele fra tråd, knapper og lynlåse til det færdige produkt, der kan købes i butikkerne.

LauRie forsøger hele tiden at forbedre deres virksomhed og med Oeko-Tex certificeringen har de taget et stort skridt i retning af en 100% bæredygtig produktion.

LauRie går også ind for bæredygtighed ved at deres 60 % af deres tøjkollektioner er langtidsholdbare , så det ikke er sæsonbetonet, så tøjet kan genbruges.

Jeg har glædet mig rigtigt meget til at teste tøjet fra LauRie, for må indrømme jeg aldrig har tænkt så meget over bæredygtig- eller hudvenligtøj , men grunden er nok også jeg ikke rigtig har stiftet bekendtskab med lignende tøj firmaer.
image4-1

image3-1 image2Efter at have stiftet bekendtskab og testet tøjet fra LauRie , er jeg meget positivt overrasket . Tøjet er så lækkert, blødt og behageligt at have på , og så tanken om jeg værner om min hud er fantastisk.

Jeg foretrækker svanemærket og allergivenlige produkter til Albert , så denne test har klart været en øjenåbner for mig. Jeg vil fremover tænke mere over, at passe på mig selv og min hud . Så det er bestemt ikke sidste gang jeg har shoppet tøj hos LauRie.
image5 I dette tilfælde blev vurderingen:

Nytteværdi – MEGET GOD: For mig er det vigtigt at bære behageligt tøj hele dagen, tøj som er pænt og ser pænt ud men som føles som nattøj

Holdbarhed – MEGET GOD: LauRie har sørget for tøj i høj kvalitet og tøj som ikke er sæsonbetonet . Hvilket betyder det ikke bliver for vasket , mister formet eller pludselig ikke passer til sæsonen .

Pris – MEGET GOD: Kylie regulator bukser koster 699 ,- og Penny skjorten koster 649 ,- . Jeg synes prisen er meget god , for pengene for man tøj i smukt design , lækkert materiale , god kvalitet samt Oeko-Tex certificeret tøj.

Kvalitet – MEGET GOD: Man kan tydeligt mærke at tøjet er god kvalitet , det er super behageligt at have på , og efter at have brugt det nogle gange holder tøjet stadig sin form og farve efter vask .
_________________________________________________________________________________________Linda fortæller:

Jeg har været så heldig at teste et par Vicky Slim Bukser til 649kr og en Jennifer Bluse til 599kr.

Hjemmesiden er nem at navigere rundt i og der er en rigtig fin beskrivelse til hvert produkt, hvilke for mig er yderst vigtigt da jeg handler 96% af mit tøj online.

Jeg modtog pakken og allerede da jeg får tøjet i hånden er jeg overrasket.

Overrasket over hvor blødt det er og hvor lækker en kvalitet det føles som så jeg vaskede det straks så jeg kunne hoppe i det.
billede-1-1Blusen er virkelig blød og mega behagelig at have på, den er lavet i 100% lyocell og så er den oeko-tex certificeret hvilke betyder den er 100% uden skadelige kemikalier.

Rundt i kanten i bunden samt på ærmerne er der en fin lille flæsedetalje som gør den super fin og feminin uden det er for meget.
billede-2-1

billede-3-1Bukserne har slim pasform som gør at de sidder til men uden at stramme.

De er lavet i 67% viskose, 29% polyamid og 4% elastan og så er de ligesom blusen oeko-tex certificeret så de er også uden skadelige kemikalier.

De findes med 3 forskellige buksebenslængder hvilke jeg syntes er vildt fedt.

Der er ingen lommer på bukserne hvilke gør at man både kan bruge dem til lange og korte overdele.

De er dejlig bløde og behagelige at have på så her er et par klassiske bukser som man kan føle sig afslappet i.
billede-4-1 billede-5-1 billede-6Jeg bestilte tøjet i min normale størrelse men da jeg ligger mellem to størrelser valgte jeg den største og syntes det er lidt til den store side men ikke for stort så jeg vil anbefale man bestiller i samme størrelse som man plejer medmindre man som mig ligger mellem to størrelser så vil jeg klart vælge den mindste størrelse.

Hvis du er til mega blødt tøj i en super lækker kvalitet hvor der er tænkt på de små detaljer skal du klart besøge www.laurie.dk og klikke dine yndlings styles hjem.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Vi skal alle have tøj på så det er i den grad nødvendigt at købe tøj.

Holdbarhed – MEGET GOD: Jeg har vasket tøjet en del gange under min testperiode og det er stadig helt blødt og lækkert.

Pris – GOD: Jeg syntes prisen fair men lidt til den høje side sammenlignet med andre tøjmærker.

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er yderst lækker og helt i top. Virkelig dejligt blødt og vildt lækkert.
_________________________________________________________________________________________
Mie afslutter:

Jeg har også fået lov at teste lækkert tøj fra www.laurie.dk. Allerede når man modtager pakken kan man mærke, at der er kræset om kvaliteten.

img-2028 img-2027

 Jeg har testet følgende styles:

Kylie Regular Bukser pris 699 kr.

Bukserne er i 7/8 længde – hvilket passer mig helt perfekt, da jeg har meget korte ben. Så det passer som lange bukser til mig. De er lidt kraftige i stoffet men stadig super bløde at have på. Udført 67% viskose, 29% polyamid, 4% elastan

Det er super trendy med det sporty look. Striben i disse bukser formår  at kombinere det klassiske, feminine udtryk med det sporty. Det var den fine stribe der gjorde at jeg faldt for netop disse bukser.

img-2029 img-2030

 Til bukserne valgte jeg en helt enkelt skjorte og den er VIRKELIG blød. Stylen hedder Penny skjorte og koster 649 kr.  Det er en super skøn basisskjorte med feminine detaljer. Udført i 73% Tencel®, 27% polyester

img-2026 img-2024

Derudover fik jeg også lov at teste River blusen som koster 649 kr. Knapdetaljerne på de 3/4 ærmer var det jeg faldt for. Den er udført i 100% viskose.

img-2031 img-2033

Alt tøjet er Oeko-tex certificeret  og uden skadelige kemikalier.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Tøj er en nødvendighed – og det gør jo ikke noget, at det samtidigt er pænt at kigge på og skønt at bære.

Holdbarhed – MEGET GOD: Tøjet er lynhurtigt blevet en del af min hverdagsgarderobe, men kan samtidigt bruges til pæn brug. Det er vasket mange gange allerede og ser stadig ud som nyt.

Pris – GOD: Lidt høje priser, som dog hænger sammen med den super lækre kvalitet.

Kvalitet – MEGET GOD: MEGA lækker kvalitet – tendens til at være lidt stort i str.  Jeg er FAN!


1 kommentar

  • Eva P

    Så fedt med økotøj til kvinder i alle størrelser – må få tjekket deres side ud – lyder lækkert.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Cirkus Arena 2018 "Klovnen og Kronprinsen - Jagten på den tabte tåre"