Test af Lässig rygsække, drikkedunke, toilettasker og taske til bagsædet fra andemors-verden.dk – Testfamilien
Anmeldelse af tøj fra Laurie

Test af Lässig rygsække, drikkedunke, toilettasker og taske til bagsædet fra andemors-verden.dk

Vores testere Christine og Mie har sammen med deres børn testet Lässig rygsække, drikkedunke, toilettasker og taske til bagsædet, på deres tur til Disneyland i Paris i påsken fra andemors-verden.dk

Christine og Mie fortæller:
“Anna på 9 år, Joshua på 7 år, Magnus på 5 år og Josephine på 4 år har været så heldige at modtage en pakke fra andemors-verden.dk med en masse lækre ting til vores tur til Disneyland”.

Joshua og Magnus fik alle delene i den fineste blå farve og Josephine og Anna i farven rosa.

Da vi skulle på en rigtig veninde-hygge-tur i påsken, sammen med vores fire børn var denne test helt oplagt. Lässig laver de fineste “rejse/tur” ting fra serien “about friends”.

Hele serien kommer med et Repreve® mærke, der garanterer at produkterne er lavet med brug af genanvendte PET-flasker.
488635c1-a351-412c-9dc5-4e0de3fd5b6c

Toilettaske
Toilettasken har et stort, praktisk rum med plads til alt de nødvendige. Der er god plads til hårbørste, shampoo, tandbørste, tandpasta mm.. Tasken har krog, så den kan hænge på et skab eller et spejl.

Der er også små rum med lynlås udvendig og sidelommer. Der er god plads i den, til de små ting et barn skal have med på ferie.
En super fin detalje, er at der er et fint lille spejl i også, med velcro – det syntes Josephine var ret sjovt.

Pris: 249,-

 

img-2080 img-2081

Taske til bagsædet
Tasken skal sidde fast bag på et af forsæderne af bilen. Det er en super fin og smart løsning, når man skal køre lagt som os. Børnene kan nemt have de mest nødvendige ting, lige ved hånden. Tasken er med mange små anvendelige rum, nogen med lynlås og nogen med velcro. Den er perfekt til en drikkedunk, ipad samt lidt snacks. Den er nem at sætte fast med klik-spænder.

Pris: 349,-


0e57524e-11cd-4dff-91c8-858170544367 e7198ca9-dd95-4491-bbaa-f51499fd9313

 

Rygsæk (lille)
Den lille rygsæk var til Josephine på 4 år og Magnus på 5 år. Rygsækken har et stort rum, forlomme og et rum i bunden hvor der er plads til vådt tøj. Af samme årsag er den også god til fritidsaktiviteter som f.eks. svømning.  På siden er en netlomme og inde i selve tasken en lille pung/penalhus. Josephine kom farveblyanter i, til turen. Stropperne på tasken er justerbare, så rygsækken kan tilpasses barnet. Rygsækken har indbyggede reflekser. Foran er en bryststrop, så rygsækken sidder ekstra godt på barnet.
Rygsækken en nem at justere og sidder rigtig godt på både Josephine og Magnus, den har en tilpas størrelse så begge nemt selv kan bære den. En lille sjov ting, er rummet forneden som vi brugte til deres våde badetøj efter vi havde været i svømmehallen.
Pris: 329,-


6b570545-f808-4cbb-adf3-5c2ce268e9cd
9347f3c9-86ce-4122-b64d-d9d1770ab5af

 

Rygsæk (stor)
Denne rygsæk var til Joshua på 7 år og Anna på 9 år. Rygsækken har to store rum til bøger, penalhus, madkasse og indbyggede lommer til drikkedunke samt en ekstra lynlåslomme til pung, småmønter eller nøgler. På siden af tasken er også flere lommer. Stropperne på rygsækken er justerbare. På den måde kan den passe til det enkelte barn. Rygsækken har en indbygget refleks på venstre strop, så der er ekstra sikkerhed i trafikken. Foran på tasken er en bryststrop og en mavestrop, så tasken sidder godt fast på barnet. Ligesom den lille taske, sidder den også rigtig godt på Joshua og Anna, da den er nem at justere. Begge er meget begejstret for tasken og vil MEGET gerne bruge den som skoletaske!
Pris: 399,-


e157b443-3a8f-4a26-b1ea-2ea27fbdbf0b

Drikkedunk
Drikkedunken er designet, så den passer godt til børnehænder. Den kommer med et bøjeligt sugerør – det syntes børnene virkelig er sjovt! Sugerøret er integreret i det lækagetætte låg og der medfølger et ekstra sugerør. Det hele kan skilles ad, så det er let at rengøre. Alle dele af drikkedunken kan også komme en tur i opvaskemaskinen.

Desuden har drikkedunken en strop, så den er nem at bære. Drikkedunken passer i taskerne, i sidelommerne samt i tasken til bagsædet.

Pris: 99,-


3d2beefb-afba-42cf-a428-276614427999
0f40d115-1372-4587-969e-5734210d503a 6f05a467-f414-4107-bdf9-74cfd62b6111

Alle fire børn har været meget glade og stolte af, at have deres egne ting. Ja vi voksne låne faktisk de stores rygsække, da vi “legede” turister i Paris for en dag. De kunne nemt indstilles til os også og sidder super godt på ryggen. Selv regnvejrs-testen bestod taskerne, da de overhovedet ikke blev våde indeni.

Drikkedunke samt rygsække kan nemt bruges i hverdagen og taskerne bag på forsædet sidder også stadig i bilen. Tingene er lavet af gode materialer og er virkelig kvalitet.

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Skal man på tur, så er det super anvendeligt, at have en god taske og godt rejsetilbehør med. Taskerne kan også bruge til Skole og børnehaven og det samme kan drikkedunkene.

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Produkterne kan anvendes i mange år og er i en virkelig god kvalitet. Det er også utroligt lette produkter. Ofte er en skoletakse ret tung (også uden bøger i). Det er disse tasker på ingen måde. De er samtidigt super behagelige at have på – både for børn og voksne.

Pris: MEGET GOD –  En rigtig god pris for nogle lækre kvalitetsprodukter. Man kan vælge at købe hele serien – eller kun de dele man lige står og mangler. Der er endnu en farve i serien, som er lige mere unisex. Se hele udvalget her.

 

2 kommentarer

  • Christina

    Flotte produkter og også smarte og praktiske.
    Jeg synes dog at 99kr for en drikkedunk og 249kr for en toilettaske til børn er liiige i overkanten. Min søn har bl.a mistet et par drikkedunke i skolen og jeg ville blive grøn i hovedet hvis det skete med en til 99kr 😅🙈

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sikke nogle fine og smarte tasker. Dem vil jeg da lige have i baghovedet.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anmeldelse af tøj fra Laurie