Test af Moluk legetøj fra Andemors-verden.dk – Testfamilien
Test af Impulse køretøjer fra Jollyroom.dk

Test af Moluk legetøj fra Andemors-verden.dk

Vores testere Christine, Linda og Trine har sammen med deres børn testet legetøj fra mærket Moluk i samarbejde med Andemors-verden.dk

billede-6-1

Christine fortæller:
Vi har fået tilsendt en masse forskelligt legetøj af mærket Moluk fra andemors-verden.dk
bf2c4b3a-210a-4ac3-89dd-390c66930065
Begge børn ville straks i bad da de så dette!! og det forstår man jo godt. Legetøjet har virkelig mange sjove former og de fineste flotte farver.

Pakken bestod af følgende;

8bbd703c-a00d-4cfb-a7d6-f20b45ba991e 5e78c530-4c4d-45e1-bb0b-253e6ec80c39De fleste ting er lavet ud af silikone og har en sugekop, så de på en eller anden måde kan sidde fast – det fandt begge børn hurtigt ud af!
1ab5c59e-7cbd-43b6-a3db-a504b35fe294 a42f1d88-7064-40c2-9533-35b1baeef9a7
Fælles for alle tingene er, at de er lavet af de lækreste materiale, som virkelig er holdbart. Selvom begge børn har revet og flået i, især silikone dyrene så holder de stadig og de har ingen brugstegn overhovedet!

Nu til dags er det sådan oppe i medierne, med skimmelsvamp mm. indeni legeting. F.eks. tumlefiguren og regnbolden kan skilles helt ad og rengøres! Det er klart et plus i mange mødres bøger.

Det er sjovt at se, hvordan mine børn fik den sjoveste leg igang i badet. Ofte skal et bad bare overståes for Joshua på 7 år, hvorimod Josephine på 4 år elsker at være i bad. Lige siden de har modtaget Moluk badetingene har deres bade min. varet 30 min! De hygger sig virkelig med alle legetingene.
1d0258c5-37b6-4c7e-ad79-cf07d674049d a8a61135-7018-471f-b58f-72dd43e72c21 11610973-1196-4caa-aa07-4c08ad8b9090
Moluk bilibo skallen var også et HIT. Josephine har drejet ret meget rundt i den, det kræver øvelse for hende selv at kunne holde den “kørende”, men det er super god træning. Ja, selv hunden har fået et par ture i den!

Josephines klare hit er snabeldyret der har sugekopper i begge ender. Joshuas er Bongo som har “2 ben i sugekopper” og et “hul i maven”. Denne fyldes flittigt med vand, indtil den ikke kan holde mere.
ae4cb5f2-21fb-4005-b397-16801930b7c8Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Det er jo ikke en nødvendighed at have badelegetøj, men “nice to have”. Det har især hjulpet på Joshuas badelyst!

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – Produkterne kan anvendes i mange år og er i en virkelig god kvalitet. Der er tænkt over tingene ved fremstillingen og det er åbenlyst, at der er anvendt de lækreste materialer.

Pris: MEGET GOD –  En rigtig god pris for nogle lækre kvalitetsprodukter som holder længe! Se hele udvalget her.


Linda fortæller:
billede-1-2Vi har testet en masse forskelligt legetøj af mærket Moluk fra www.andemors-verden.dk. Fælles for tingene er at de udfordre hjernen samtidig med at de stimulerer sanserne.

Jeg er personligt helt vild med legetøj som både er sjovt at lege med, men som også udfordrer fantasien og sanserne.

Mulighederne for forskellige lege er mange og virkelig sjove med det her legetøj fra Moluk.
billede-2-2De fire kegler, med navnet Hit, koster 149,95 kr for 4 stk. De er vildt flotte i farverne og er lavet i silikone. De er derfor mega bløde og lækre at røre ved samt vildt fleksible så selv de helt små børn også kan bruge dem.

Man kan bruge dem til mega mange ting. Magne har elsket at have dem med i bad samt når han har leget med sand. De kan foldes så de kan stables og de indbyder virkelig til mange timers leg og hygge.
billede-3-2Boi er en opgraderet udgave af en tumlling figur og koster 99,95 kr.

Man kan bruge den når man bader men også til almindelig leg. Man kan puffe til den og den rejser sig igen eller ha’ den med i badet hvor den “danser” og flyder rundt mens man leger og meget mere.
billede-4-2Den her mega sjove og spøjse snabelformet figur, kaldet Oogifant til 99,95 kr, er seriøst sjov.

For enden af snablen sidder der en stor sugekop så den kan sidde fast på nærmest alt. Vi har både leget med den i hele huset hvor vi har afprøvet hvor den kunne sidde fast samt haft den med i bad og her har den virkelig været sjov. Den kan nemlig sidde fast på huden og vi har simpelthen grint så meget hver gang vi har leget med Oogifanten.
billede-5-2 billede-6-1Den fine lille sky, kaldet Pluï til 99,95 kr, har i den grad også været et hit.

Magne har syntes den har været mega sjov at lege med for så kunne han selv lave regn og det har virkelig været et hit.

Der sidder et hul i toppen som gør, at når man har fyldt Pluï med vand og holder med en finger for det hul så bliver vandet indeni skyen og når man fjerner fingeren igen regner det med vand.

Den er vildt smart for man kan skille den ad så man kan vaske den af indeni og så tåler den opvaskemaskine.
billede-7Oogi Pilla, koster 99,95 kr, er en sjov sød larve.

Fødderne er lavet som sugekopper og den kan derfor sættes fast på mange ting og skabe mega mange timers leg som er vildt sjove.

Den har også været et stort hit da den både har kunne blive brugt i almindelig leg samt under badning.
billede-8Den her sjov grønne figur, kaldet Oogi Bongo, koster 99,95 kr.

Den rummer mange forskellige muligheder. Der er hul i “hovedet” så man kan gemme små ting derinde eller have den med i bad og putte vand i og så puffe til den så vandet hopper ud igen.

Den er mega fleksibel og fødderne er lavet som sugekop så den kan sidde fast på mange ting og i mange sjove former.

Igen et kæmpe hit herhjemme.
billede-9 billede-10Bilibo koster 299,95 kr.

Den er virkelig genial for her kan man udfordre hjernen, motorikken samt balancen.

Magne hader at gynge men han syntes det er mega sjovt at tumle rundt i Bilibo fra Moluk. Den giver ham tryghed fordi han sidder trygt i den og så kan han selv styre hvor meget den skal dreje og om han skal røre ved jorden eller ikke skal.

Den er et kæmpe hit herhjemme, den udfordrer Magnes sanser maks og så er det mega sjovt og vi får altid grinet en masse når vi leger med den.

Magne har brugt den nærmest hver dag og han er virkelig glad for den, både når han skal træne balance men også når han leger med hans togbane. Han bruger den også som en “kasse” nogen gange hvis han feks. gerne vil have meget legetøj med i seng.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til alt det her mega geniale og vildt sjove legetøj.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – MEGET GOD: Om det er direkte nødvendigt ved jeg ikke men når jeg tænker på hvad det giver af sjov, glæde og stimuli så er det absolut værd at anskaffe.

Holdbarhed – MEGET GOD: Vi har leget i mange timer med alle tingene og ingen af dem er gået i stykker så de holder rigtig godt.

Pris – MEGET GOD: Jeg syntes prisen fair sammenlignet med andet legetøj

Kvalitet – MEGET GOD: Kvaliteten er yderst lækker og helt i top.


Trine afslutter:

“Vores seneste test har været i børnenes tegn! Det var nemlig drengene herhjemme der blev forkælet og skulle teste nyt og meget spændende legetøj!”

De har testet legetøj fra Andemors-verden.dk, legetøjet er af mærket Moluk. Vi modtog 6 Moluk produkter og må indrømme at jeg allerførst tænkte “hvad er det nu for noget”! For det ligner altså bare ikke almindeligt legetøj/badelegetøj. Så førstehånds indtrykket var lidt sjovt. Her kan man så hurtig se forskellen på børn og voksne, mens jeg allerede havde dømt produkterne som noget underligt noget, så var drengene allerede i fuld gang med at lege med det! Oliver nærmest hev det ud af æskerne og gik i gang med at sætte Moluk figurerne fast på skabet! Der er nemlig noget af legetøjet som har sugekopper og det fangede han hurtigt.
billede-1-2-1De produkter vi har testet hedder : Boi – tumlefigur, Plui – regnbold, Bilibo – legeskal, Hix – kegler, Oogi Zoo Pilla, Oogi Zoo Bongo og Oogifant – snabeldyr. Sjove navne som passer perfekt til produkterne. Legetøjet er sjovt, skævt, anderledes, inspirerende og i rigtig god kvalitet!
billede-2-3Herhjemme er alt legetøjet flyttet ud i bruseren/badekaret, alt undtagen Bilibo skallen. Det er åbenbart bare her det fanger Oliver og Oskar mest, det har skam også været med i stuen/ på værelserne, men det vender altid tilbage til badeværelset. Så der “bor” det nu 🙂 Meget af det “fungerer” også bare bedst i badet/sammen med vand. Drengene mister slet ikke interessen for det på samme måde og der er mere de kan lave med det!

Hver eneste stykke legetøj kan noget forskelligt og samtidlig kan det arbejde sammen. Her er det næsten kun fantasien der sætter grænser og de første mange gange der blev leget med det, fandt vi nye ting de kunne/måder det kunne bruges.

Alt legetøjet er CE mærket.

Favoritterne for Oliver har helt klart været: Plui – regnbolden, Oogi Zoo Bongo og Bilibo skallen.

Plui (+2år), har et lille hul i toppen som gør at når man tager den under vand, fyldes den og når man tager den op løber vandet ud af de små huller, som regn. Holder man for hullet kan man stoppe regnen. Den ene del er lavet i silikone og så kan den deles på midten, så den er let at rengøre. Den kan bare smides i opvaskeren.
billede-4-3Oogi Zoo Bongo (+ 3år) , er en sjov fætter. Den ligner lidt en lille mand, dog uden arme. Den er fjollet mor, plejer Oliver at sige, men fjollet på den gode måde. For det er den han leger mest med. Den går rundt, hopper, bliver fyldt med vand, hælder vand ud igen, suger sig fast på alt hvad den kan komme i nærheden af osv.

Bilibo skallen leger begge drenge faktisk med. Den bliver brugt som en del af forhindrings baner, de drejer hinanden rund og rundt, leger skildpadder med den på ryggen eller går rundt med den som en hjelm:) Der er nemlig to huller i den, som kan bruges som øjne!
billede-5-3Hos Oskar var det helt klart Hix der vandt, det er 4 sjove silikone kejler, med øjne lidt lige som Bilibo skallen. De er bløde, larmer ikke og så gør det ikke ondt, hvis man skulle komme til at træde på dem. Og så er de godkendt til helt små børn, som jo tager alt i munden! De kan stables og trykkes sammen.

Oogifant (snablen) er virkelig også sjov og godt fundet på, den skal også lige i panden et par gange i løbet af badet.
billede-3-3 billede-6-2
billide-7

Alt i alt er jeg faktisk meget positiv over alt legetøjet vi har testet!

Det har virkelig fanget drengenes opmærksomhed, især Olivers. Oskar mangler lige snilden til at få sugekobberne til at sidde fast, men han ved skam godt hvad meningen med legetøjet er.

En stor anbefaling af sjove og fantasirige legetøj fra Andemors-verden.dk.

Og gør jer selv en tjeneste at hoppe ind og læse om legetøjet på hjemme siden eller et se de fast gjorte videoer på Moluk’s hjemmeside om hvordan man ellers kan bruge det. Elsker at der er så mange muligheder i bare et produkt!

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD. Når børn skal i bad er det vigtig at de får en god oplevelse og det er det rette badelege tøj helt sikkert med til at gøre. Her hjemme er bade tid ihvertfald = med lege tid. Vi kan ikke undvære bade legetøj!

Holdbarhed: MEGET GOD. Legetøjet er i høj kvalitet, og har ikke en finger at sætte på holdbarheden indtil videre!

Pris: GOD. Synes at priserne er meget fair, især for produkter i den kvalitet. Prisene for det vi har ligger på 99, 149 og 279 for skallen.

Kvalitet: MEGET GOD. Er så tilfreds med kvalilteten, man kan tydeligt mærke at det ikke er billige produkter man har med at gøre.

6 kommentarer

 • Kathrine

  Vi har skyen til vores ældste. Den har han altid været super glad for. Kan anbefales.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Siff Norman Jensen

  Lui har regnskyen og den er genial. De andre ting skal helt sikkert på ønskelisten

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kathrine

  Må ejes ! Dejligt med noget til badet og at det ser sjovt ud. Jeg har netop bestilt det hjem til mine små poder herhjemme !

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maiken

  Dejligt med ny inspiration til badelegetøjet 👏🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stella Ravn Skou

  Ej det ser super sjovt ud. Tror jeg mine tvillinger skal ha i fødselsdags gave til maj

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  De ser virkelig sjove ud! Dejligt med inspiration til badelegetøj

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Test af Impulse køretøjer fra Jollyroom.dk