TEST af højdemåler fra Withwhite – Testfamilien
TEST af radonmålere fra Radimet

TEST af højdemåler fra Withwhite

Flere af vores testere har testet højdemåleren fra webshoppen Withwhite.dk

3

Mie fortæller:

Vi har været så heldige, at få lov at teste en smuk højdemåler fra Withwhite med drengene.

Grow er en højdemåler til børn og børneværelset. Den er lavet i en tyk økologisk bomuld, hvor der er broderet nogle søde håndtegnede dyr på i neutrale farver, så den kan bruges til begge køn. Jeg er vild med, at den er så super enkel i designet.

Højdemåleren går fra 50 til 150 cm. Så man skal placere den 50 cm. over gulvet, når man hænger den op.

1

Det har i en periode været populært med wall stickers som højdemålere til børn og de er super fine, men jeg har altid syntes, at det var lidt ærgerligt, at man kun kunne bruge den, så længe man boede der, fordi den ikke er til at gemme. GROW er jo ikke kun dekoration til værelset. Det er også et minde man kan gemme til børnene, når de bliver store i og med at den er lavet i stof, så skal man ikke bekymre sig om at den går i stykker.

2

Jeg har valgt at skrive begge drenges højde ind på den, fordi jeg synes det vil være sjovt at sammenligne dem år for år.

3

4

Man kan skrive på den med farveblyanter, så man løbende kan notere børnenes højde. Børnene kan også farvelægge dyrene, hvis man vil.

Jeg er så heldig, at jeg har en moster, der er mega sej til at brodere, så i stedet for at skrive med farveblyanter har jeg fået broderet deres navne og alder på med samme grå farve som tegningerne. Det er blevet rigtig godt og så må jeg afsted med den en gang om året og få deres højde broderet på. 😊

5

Alle vores test og anmeldelser på testfamilien.dk bliver dømt ud fra følgende kriterier: nytteværdi, holdbarhed, kvalitet og pris. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering af Withwhite – GROW er:

Nytteværdi: GOD –  Den er måske ikke et must have, men en rigtig hyggelig ting man kan have sammen med sine børn, samtidig med at den pynter på værelset.

Holdbarhed: MEGET GOD – som nævnt tidligere er den lavet af stof, så den er meget holdbar og kan gemmes til børnene, bliver voksne.

Kvalitet: MEGET GOD –  Den er lavet af noget meget kraftigt stof, så den er nem at stryge og få til at hænge pænt. Derudover er den lavet af økologisk bomuld, hvilket kun er et kæmpe plus.

Pris:  MEGET GOD –  Højdemåleren koster 299 kr. Det synes jeg er en helt fair pris, da det både er dekoration og et minde man kan skabe med den.


Meral fortsætter: withwhite-2Højdemåleren “Grow” er lavet af 100% økologisk bomuld og er med et stykke træ og lædersnor for oven. Stoffet er tykt, og man kan tydeligt både mærke og se den gode kvalitet. Der er ingen tvivl om, at den kan holde i mange år og evt. gå igen i familien og bruges til flere børn. Endvidere er den så pæn og enkel, at den vil passe ind i ethvert hjem/værelse.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: – GOD: Hvem har ikke som barn konstant villet måle sig? Med denne lækre højdemåler, er I fri for at bøvle med målebåndet, og så pynter det så godt på værelset.

Holdbarhed – MEGET GOD: Et produkt er i tip-top kvalitet og virker til at kunne holde i mange mange år.

Pris – MEGET GOD:  299,- for højdemåleren.

Kvalitet – MEGET GOD: Lækkert materiale.


Catja fortæller:

Vi har testet den fine højdemåler fra Withwhite.

Jeg var allerede meget bekendt med produkterne fra Withwhite inden denne test. Vi har nemlig allerede Barnets bog, som vi er så glade for, og da produktet kom ind ad døren blev jeg på ingen måder skuffet. Indpakningen var så fin og personlig. Elsker når man nærmest føler det er juleaften, fordi der kommer sådan en fin gave.

Man kan virkelig se, at der er kælet for detaljerne og kvaliteten er i top. Intet er overladt til tilfældighederne.

billede1

Højdemåleren fra Withwhite kendte jeg godt i forvejen, og den har længe stået på ønskelisten herhjemme. Den er super lækker og i kraftig kvalitet, så den kan virkelig holde til at blive pillet ved af små babyfingre. Så er den pyntet med de fine symboler og i “Withwhite stil” ligesom barnets bog. Jeg elsker når der er en rød tråd igennem produkter. Højdemåleren er virkelig fin og dekorativ på et hvert børneværelse, og en sjov ting at man hele tiden kan se ens små udvikle sig og vokse fra år til år.

billede3

Vurderingen af denne test bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD: Det er et produkt som er et musthaves i hvert hjem når man har små børn synes jeg.

Holdbarhed: MEGET GOD: Højdemåleren er meget slidstærk.

Pris: MEGET GOD: Synes man får meget for pengene, og synes det er nogle rigtig fair priser.

Kvalitet: MEGET GOD: Super god kvalitet.


Trine fortæller:

Vi har haft fornøjelsen af at teste WITHWHITE højdemåler.

De har allerede milepælekort, barnets bog mm.

Højdemåleren, som er lavet af 100% økologisk bomuld og afsluttet med et stykke lille træ og en lædersnor som den kan hænges op med. Den er dekoreret af de karakteristiske små figurer fra WITHWHITE universet og passer fint ind i børneværelset.

skaermbillede-2018-04-27-kl-15-44-48

En højdemåler, hvor børnene kan tegne direkte med farveblyanter og eventuelt male figurerne. Med højdemåleren kan man følge ungernes højde som de vokser med alderen.

Et produkt, som der på samme måde er tiltænkt at huske og værne om de små minder. Min datter på 3 er særligt fascineret af hvor stor hun er og jeg tror på, at hun ville synes det var fantastisk at kunne visualisere hendes forskellige højder i takt med alderen.

skaermbillede-2018-04-27-kl-15-45-02

Produktet er på samme måde et kvalitetsprodukt. Det er enkelt, roligt, børnevenligt og imødekommende. Man kan holde det i det hvide farveunivers eller børnene kan dekorere højdemåleren i takt med deres højde indskrives

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD

Holdbarhed: GOD – God kvalitet og ordentligt håndværk.

Pris: GOD – 299 kr. hvilket jeg synes er en fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Økologisk og kraftigt materiale.


Camilla fortæller:

Vi er så heldige at have fået lov til at teste Grow højdemåleren fra WithWhite.

Det er altid sjovt at følge med i ens barns udvikling – men specielt med to børn (også ved nummer et for mit vedkomne) er det bare det der med at huske at få noteret i takt med at de vokser og udvikler sig. De har jo fart på, de små banditter og i takt med, at man prøver at nyde dem så meget som muligt så bum, så er de vokset 30 cm., fået 8 tænder og kan gå og man kan ikke huske, hvornår det var det hele startede.

billede2

Det hjælper WithWhite på, med deres rigtig fine og enkle produkter. Grow højdemåleren er lavet af økologisk bomuld og bliver hængt op i en brun lædersnor. Den er hvid og passer ind i alle børneværelser eller rum, alt efter hvor den skal hænge. Der er broderet håndtegnede motiver fra en barnehånd ind i stoffet, som gør den utrolig charmerende og sød. Der er mulighed for at ens barn kan male motiverne på højdemåleren med almindelige farveblyanter, og dermed gøre den ekstra personlig og ligeledes notere barnets højde igennem årene.

billede3

Vi står overfor en flytning og jeg glæder mig utrolig meget til at finde den perfekte plads til højdemåleren i vores nye hus, hvor børnene skal vokse op og blive store. Så er vi fri for at lave mærker i dørkarmen og den kan gemmes og gives videre, når den tid kommer.

billede6

Vi synes den er rigtig fin og en fantastisk ide og ikke mindst påmindelse til at få noteret højder i farten.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Det er en fantastisk mulighed for at følge med i ens barns udvikling – også for barnet selv. Det kan være starten på en god og hyggelig tradition.

Holdbarhed: MEGET GOD – Man behøver ikke blive skræmt over, at den er kridhvid og skal hænge på et børneværelse, udsat for skidt og snavs, for den kan vaskes. Man må derfor formode, at den kan holde sig pæn i mange år.

Pris: MEGET GOD – Grow højdemåleren koster 299,95 kr. hvilket jeg synes er en virkelig flot pris, for noget i så god kvalitet og nytteværdi.

Kvalitet: MEGET GOD – Den er lavet af 100% økologisk bomuld og i tyk kvalitet – så der er ikke noget at sætte en finger på.


Heidi afslutter:

Vi har testet den smukke Grow højdemåler fra Withwhite. Jeg elsker smukke interiør ting til drengenes værelse og var virkelig begejstret da jeg modtog højdemåleren. Stilrent og lækkert design, som udstråler enkelthed og nordisk stil og rigtig lækker og kraftig kvalitet.

hoejde1

Det er virkelig hyggeligt at kunne følge børnenes udvikling helt tæt. I stedet for de “kedelige” streger i karmen der fortæller hvordan børnene vokser, kan det nu gøres med den smukke højdemåler.

Måleren går fra 50-150 cm. Den kan derfor bruges i mange år.

Herhjemme har begge mine drenge synes det var sjovt at se hvor høje man er og især min store dreng synes det var sjovt at mor næsten også kunne måles med den.

hoejde2 hoejde3Højdemåleren er lavet i lækker økologisk kvalitet og med de sødeste håndtegnede motiver, der er broderet på. I toppen er den afsluttet med et stykke træ og en lædersnor, så den nemt kan hænges op på væggen.

De søde motiver gør det sjovt for børnene at kigge på den og tale om den og hvis man gerne vil gøre den endnu mere personlig, kan man farvelægge motiverne.

hoejde4image1-7

Min vurdering bliver:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er sjovt og hyggeligt at kunne følge med i barnets udvikling og gør det nemt at måle barnets højde.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er virkelig lækker, den er tyk, virkelig blød og bliver den beskidt, kan det nemt vaskes af.

Holdbarhed: GOD – Da den går helt til 150 cm, kan den bruges i mange år frem. Da den samtidig er så tyk i stoffet, kan den tåle at hænge på børneværelset og blive pillet ved af de små børnefingre.

Pris: GOD – Prisen er 299 kr. Jeg synes den er pengene værd og den passer ind på ethvert børneværelse.


 

7 kommentarer

 • Sasja

  Den er virkelig flot, og så smart at man kan tage den med🙏 Jeg elsker den er så neutral ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sabrina

  Super flot og neutral i farven. Dejligt med en højdemåler der kan tages med ved flytning

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sådan en må vi have fat i! Jeg har altid ønsket mig en højdemåler til min søn!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jane østergaard

  Den er bare så flot. Super god ide at børnene selv lige kan teste om de er vokset. Den kommer på ønskelisten hos os.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Den er så fin, og jeg synes det er praktisk at den er kønsneutral og at man/barnet selv kan sætte dit præg på den, hvis det ønskes. På den måde “vokser” den med barnet og passer i d på værelset, selvom resten af indeholdet på værelset skiftes ud med årene.
  Generelt er kvaliteten af produkter fra Withwhite bare i top.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nanna

  Den er bare så fin! Den er et hit hjemme hos allerede 🙌🏻 Når min datter bliver stor nok, så vil jeg lade hende male/tegne på den, så den rigtigt kan skabe minder fremadrettet ☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Trine

  Wow – hvor er det fint. God ide med at gøre den personlig 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af radonmålere fra Radimet