TEST af Remington Perfect Pedi Wet and Dry CR6000 – Testfamilien
TEST af babyautostole fra Graco

TEST af Remington Perfect Pedi Wet and Dry CR6000

Karina har testet en Perfect Pedi Wet and Dry CR6000 fra Remington.

Karina fortæller:
“Jeg har været så heldig at få lov til at teste en Perfect Pedi Wet & Dry fra Remington, som er en elektronisk maskine, der kan fjerne hård hud på fødderne.”
img_0042“Jeg er ret sart med hård hud under fødderne og der skal faktisk være ret varmt, før jeg finder sandalerne frem. Jeg syntes simpelthen, at det er pinligt, at jeg har så meget hård hud under fødderne. Men jeg har næsten prøvet alle tænkelige metoder, for at undgå den hårde hud, og jeg må nok desværre bare indse, at uanset hvad jeg gør, så kommer den igen.

Derfor var det en ret spændende test, jeg takkede JA til.

Jeg forventede et produkt, som ville gøre det nemt for mig at fjerne den hårde hud, uden at det skulle gøre ondt eller være besværligt, og heldigvis har produktet levet op til mine høje forventninger. Faktisk så meget, at jeg vil give det en stor anbefaling.”
img_0483“Produktet kan bruges på våd eller tør hud. Personligt foretrækker jeg våd hud, men resultatet bliver ligeså godt på tør hud.”
img_0485“Der følger 3 forskellige hoveder med til, eksfolieringsbørste, ekstra grovkornet og grovkornet valse.

Det anbefales at fugte fødderne først, smørre dem ind i en god bodyscrub og så starte med eksfolieringsbørsten. Det giver en virkelig lækker følelse af velvære. Børsten både masserer huden og dybderenser.

Derefter skal fødderne skylles grundigt og man kan nu gå igang med at bruge de to grovkornede valser, selvfølgelig først den groveste, hvis man ligesom jeg har rigtig meget hård hud og derefter slutte af med den mindre grove.”
img_0487“Til sidst anbefales det at man slutter af med en fugtighedscreme.

Efterfølgende har jeg 2 gange om dagen smurt mine fødder ind i creme, for at give dem godt med fugt og for at undgå alt for hård hud for hurtigt efterfølgende.

Maskinen har 2 forskellige hastigheder, men den er så god og effektiv, at jeg kun har haft brug for den lave hastighed.

Maskinen er virkelig effektiv, se selv billederne, man kan tydeligt se forskellen.
img_0496

“Maskinen er nem at betjene og fylder minimalt, så man vil sagtens kunne have det med sig i tasken, på ferien.

Et virkeligt nemt og effektivt materiale der hurtigt viser virkelig gode resultater. Jeg er kæmpe fan og lykkelig for endelig at have fundet dét perfekte produkt der nemt at fjerne hård hud under fødderne.”
img_0495Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier:

Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – et virkeligt lækkert produkt.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Det virker til at være en kvalitets maskine, der kan holde i mange år.

Pris: GOD – produktet koster omkring 400 kr.En rigtig fin og fornuftig pris.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af babyautostole fra Graco