Everneed.dk – sommertøj, rabatkode og giveaway – Testfamilien
TEST af Electrolux Robotstøvsuger Pure I9

Everneed.dk – sommertøj, rabatkode og giveaway

(annonce)

Vores tester Mie har været på besøg hos webshoppen Everneed.dk og fundet en smuk sommerkjole og et par enkle øreringe.

img-5880

Mie fortæller:

Jeg kendte ikke til Everneed.dk tidligere. Men hold nu op, hvor er det bare en skøn webshop.

Hos Everneed.dk elsker de modeuniverset og tilbyder en verden af smukt tøj, hårpynt samt smykker. Tøjet er nøje udvalgte mærker, som fx. Inwear, Kaffe, Rosemunde og Ichi. Derudover har de deres eget Brand Everneed Fashion, som giver dig mulighed for at fylde dit smykkeskrin med elegante smykker, sætte håret med smarte hårspænder og fylde garderoben med moderne tøj og accessories.

Mærket Everneed har præget modebilledet siden 2016 og deres mål er at tilbyde de nyeste trends på markedet. Everneed Fashion er i sit design inspireret af den skandinaviske minimalisme, dog uden at lade sig begrænse, for de er nemlig også forelsket i det feminine og legesyge look.

Jeg fik lov at vælge en kjole og et par øreringe og det var VIRKELIG svært at vælge. Valget faldt du på en smuk kjole fra Ichi og nogle smykke øreringe fra Everneed.

Ichi Loraine kjole til 599,95 kr.

skaermbillede-2018-06-03-kl-19-39-12

skaermbillede-2018-06-03-kl-19-39-20

KJOLE MED SKØD: Feminint look, Elastisk talje, Detaljer i guldfolie, Skød i flere lag udført i 95 % bomuld og 5 % metallic garn.

Det er en rigtig sød kjole. Jeg var heldig at den passede – normalt synes jeg nemlig godt at det kan være svært at købe tøj på nettet. Men denne gang ramte jeg plet. Har allerede haft den på til releaseparty og barnedåb og den passer bare så godt til vejret med de lyse farver.

img-5936 img-5942 img-6385 img-6368

Synes især at den har en super fin detalje med åbningen på ryggen. Og så føler man sig bare super godt tilpas i den. Der står i vaskeanvisningen at den skal håndvasket – men jeg har alligevel vasket den i vaskemaskinen på skåneprogram og det gik helt uden problemer.

Alva Drops – sølv – pris 199 kr. 

Jeg faldt over de smukkeste ørestikkere formet som en oval ring samlet i et kryds. Det enkle og tidsløse design gør denne ørering anvendelig til alt.
skaermbillede-2018-06-03-kl-19-50-49
Øreringen er lavet i Brass og sølvbelagt og måler 2,5cm.
img-5922
De er super elegante og passer til det meste og så til en virkelig god pris.

RABATKODE
Kunne DU også tænke dig at gå op opdagelse hos Everneed.dk, så har vi fået lov at dele en rabatkode, som giver 15% på ALT. OGSÅ nedsatte varer. Dvs. du kan altså VIRKELIG gøre et godt køb. Jeg har allerede været inde og købe short, kapribukser + to sommerkjoler samt et hårspænde og et armbånd. Alt sammen til under 1000 kr.
KODEN ER: vip kunde

GIVEAWAY

Du kan også vinde et gavekort på 500 kr. på testfamiliens Instagram-profil. netop nu <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Electrolux Robotstøvsuger Pure I9