TEST af Danmarks hjemmebanetrøje VM 2018 med tryk fra Unisport.dk – Testfamilien
bObles barselsbreak - sidste chance er i Falkoner d. 20/6-18.

TEST af Danmarks hjemmebanetrøje VM 2018 med tryk fra Unisport.dk

Vores to testere Trine og Christine har sammen med deres mænd og børn testet VM trøjer fra Unisport.dk.

Det specielle ved voksentrøjen, som fædrene har testet er, at det er en såkaldt Player Edition, som er nøjagtigt den trøje spillerne bruger til kampene. Disse trøjer har Unisport.dk eksklusivt rettighederne til at sælge – så vil du have de “rigtige” trøjer, så er det altså her du skal få fingrene i dem.

Trine fortæller:
“Vi modtog for nogle uger siden 2 super fede VM trøjer til test fra Unisport.dk. En til far Mads og en til vores datter Alma. Begge trøjer trykt personligt med selvvalgt navn+nummer.”
Mads’ trøje er en Pro Player Edition, hvilket betyder at det er en trøje nøjagtig magen til den de danske landsholdspillere spiller i under dette VM i Rusland.

Både far og datter der begge elsker fodbold, blev ellevilde og hoppede selvfølgelig i trøjen med det samme. Trøjerne der er af mærket Hummel, er i et super flot design, fede detaljer og et lækkert materiale, der er åndbart og hurtigtørrende. De er blevet afprøvet både til træning og fritid, og vi må sige at den er mere end godkendt.

Mads spiller til dagligt i serie 1 og Alma spiller u9 i Skælskør boldklub. De danske drenge kan godt være tilfredse med deres kamp uniform.

I forhold til trykket på trøjerne, så er de efterhånden blevet vasket en del gange, og det holder helt som det skal. Så heller intet skidt at sige om det.
Til ALLE der elsker fodbold og skal følge med under VM nu her!  Skynd jer ind og klik en af de fede trøjer hjem!

Alle vores tests og anmeldelser bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra: MEGET GOD, GOD. MIDDEL, DÅRLIG. I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – De egenskaber den har, lever den fuldt op til.

Holdbarhed: GOD – Materiale og tryk holder sig pænt efter vask.

Pris: GOD – Det er en god pris og matcher hvad alle andre fodboldtrøjer koster.

Kvalitet: MEGET GOD.


Christine fortæller:
“Vi har fået lov at teste de fede danske LANDSHOLDSTRØJER til VM 2018, fra Unisport.dk
Joshua er 8 år og har fået str. 128, i børneudgaven.

Dennis bruger normalt str. L/XL. Her bestilte jeg str XL. De er lidt små i størrelsen i voksen udgaven, så tag hellere en størrelse større.
På Unisport.dk er der mange varianter af trøjerne. Man kan enten bestille en “pakke” løsning, hvor man vælger sin ynglingespiller og får dette tryk på ryggen (dette gælder voksen udgaven). Eller man kan bestille en “plain” udgave og selv vælge tryg. Der er også en masse VM-gear, så man hurtigt kan skabe en VM stemning i det lille hjem.
Det specielle ved Dennis’ trøje er, at det er en special PLAYER EDITION som er nøjagtig den trøje landsholdet spiller med, til VM i Rusland. Altså den trøje de danske drenge skal spille i.
Vi har selv valgt trykket på ryggen og her skulle der selvfølgelig stå; FARMAND.
Begge trøjer har fine detaljer som et fint lille Dannebrog i nakken, skrift på indersiden af trøjen.
Den unikke kryds detalje fortil, er inspireret af de danske garder og så selvfølgelig de velkendte Hummel vimbler langs armenene.
Dennis trøje (FARMAND) koster 799,- og tryk 150,-
Joshuas trøje er børneudgaven og koster 449,- og tryk 150,- Her valgte han, selvfølgelig ynglingsspilleren Christian Eriksen.
Herhjemme synes vi, det er virkelig sejt med far og søn trøjer! Begge drengene er ovenud glade og glæder sig MEGA meget til de danske drenge løber på banen for første gang til VM 2018 i Rusland.
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – Hvis man er fodboldfans som os, så er en landsholdstrøje nødvendigt 🙂

Holdbarhed: MEGET GOD – Ofte kan trykket godt krakelere, men det er overhovedet ikke tilfældet her! De er begge som nye!

Pris: GOD – Man får hvad man betaler for. Player Edition trøjen er en smule dyr, men det er også noget HELT unikt!

Kvalitet: MEGET GOD – Igen, kvaliteten er fantastisk!


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

bObles barselsbreak - sidste chance er i Falkoner d. 20/6-18.