TEST af Philips steamere og RABATKODE PÅ 40% – Testfamilien
TEST af Jesperhus Feriepark herunder Hugos Legehytte

TEST af Philips steamere og RABATKODE PÅ 40%

Reklame

Mie har testet to helt nye Philips steamere. En opgraderet version af den stationære slags.

og en smart lille håndholdt model, som kan tages med på farten.

Hvorfor en steamer?
Med en Philips’ steamer kan du opfriske dit yndlingstøj og forlænge dets levetid ved hjælp af varm damp. Den kan anvendes på alt fra sarte silkestoffer til overfrakker eller gardiner uden risiko for brændemærker. En steamer er perfekt til sarte materialer og stoffer, der er vanskelige at stryge, og derudover slipper du for alt besværet med at finde strygebrættet frem.

Rabatkode:
Der er lige nu hele 40% i rabat at hente på alle steamere på www.philips.dk – koden er: steamer2018. (husk at skriv s med småt). (Koden gælder resten af juni 2018).

TESTEN

Mie fortæller:

“Den stationære steamer samles nemt og fyldes med vand. Derefter sættes den i kontakten og er klar til brug. Jeg er typen, der ofte kommer ud af døren i en lidt for krøllet skjorte eller blot foretrækker tøj der ikke krøller. Har faktisk en del tøj i skabet, som jeg ikke bruger, fordi jeg ikke magter at stryge det.

Men NU er det slut. For jeg skal aldrig stryge mere. Fremover kommer jeg KUN til at steame mit tøj. Det er virkelig nemt og tager ingen tid. Og resultatet bliver SÅ fint.

Jeg prøvede med min skjorte – det tog ca. 3 min. fra start til slut. Man tager blot den medfølgende varmehandske på og fører forsigtigt mundstykket over stoffet, så det fint glatter sig ud.

Konceptet er det samme med den håndholdte – der har du blot ikke den faste baggrund. Men du kan forsigtigt støtte imod med din hånd (som har handske på) eller blot finde et sted af hænge tøjet.”

før

efter

før

efter

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

Min vurdering ser således ud:

Nytteværdi: GOD – Hvis man har tøj der krøller, så er nytteværdien GOD.

Holdbarhed/kvalitet GOD – Apparaterne er i god kvalitet og vil kunne holde i mange år ud i fremtiden.

Pris: GOD

De to testede modeller hedder: Phillips Steam&Go og Phillips ComfortTouch.

 • Steam&Go, som er perfekt til sommer og uundværlig for enhver, der stadig gerne vil kunne nyde en ukrøllet sommerkjole, efter den har været pakket ned og smidt på en flyver tværs over Atlanten. Den lille, håndholdte steamer opfrisker dit tøj og forlænger dets levetid. Med dens kompakte design og varmesikrede stofpose er den lige til at smide i kufferten! Pris 899 kr. og med rabat 539,50 kr. 
 • ComfortTouch steameren nærmer vi os den klassiske stående steamer, men i en opgraderet version, som kan overvinde alt fra sarte stofmaterialer til kashmir og uldjakker, uden risiko for brandmærker. Med det bevægelige damphoved og det ekstra lange damp board sikrer den dig samme professionelle resultat som i butikkerne. Pris 1.899 kr. og med rabat 1.139,40 kr. 

4 kommentarer

 • Tanja

  Har købt modellen Phillips Steam&Go og er allerede rigtig glad for den. Det kræver dog lidt øvelse herhjemme, før der er helt styr på det. Men resultatet bliver rigtig pænt og øvelse gør jo en mester😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ej, sådan en steamer må jeg da eje! Hader at stryge og det lyder da virkeligt nemt med en Steam&Go til at tage med på ferie og i sommerhus 👍🏻😄

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Bliver resultatet lige så godt som med et strygejern?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Jesperhus Feriepark herunder Hugos Legehytte