TEST af ABC LEG – Udviklende, lærerigt og pædagogisk legetøj – Testfamilien
TEST af Philips steamere og RABATKODE PÅ 40%

TEST af ABC LEG – Udviklende, lærerigt og pædagogisk legetøj

Vores tester Joan har sammen med datteren Maria på 9 år, testet 3 ting fra ABC leg, som er en webshop der sælger pædagogisk legetøj, der udvikler. Hjemmesiden henvender sig både til skoler, institutioner og private.

Joan fortæller:

“Vi fik lov at surfe rundt på hjemmesiden, og derefter bestilte vi de ting, vi mente ville kunne hjælpe Maria. Hjemmesiden, er bygget op, så den er super let at gå til. Alle materialer er aldersinddelt, og derudover kan man søge på materialer hvis man har specielle behov der skal dækkes, både diagnoser, motorik og fag man ikke er så stærk i, kan man søge på. Super god, overskuelig og meget let anvendelig hjemmeside.

Maria har en hørenedsættelse, og derfor kan det til tider være svært at høre alt i skolen, og hun har selv sagt at matematik er lidt svært. Derfor bestilte vi en gange-tabel, centicubes og legepenge.

Straks da pakken ankom, gik Maria i gang med at sortere alle pengene.”

“Vi har brugt alle tingene på kryds og tværs, her er Maria i gang med at øve 3 tabellen, både ved hjælp af penge, men også ved hjælp af centicubes.”

“Vi sørger altid for at det er rigtig hyggeligt når vi skal lave lektier herhjemme, så man kan faktisk også lige lave et lille flag af centicubes. Selvfølgelig regnede vi også på hvor mange tern den bestod af.”

“ABC leg, laver rigtig mange fine plakater og den med gangetabellen er så fin på Marias værelse, lige over skrivebordet, så man altid kan se den, når man sidder og laver lektier.”

“Ingen tvivl om, at vi i fremtiden vil benytte nogle af de fine ting ABC leg har på deres hjemmeside, vi er meget begejstrede, og har haft det rigtig hyggeligt med at teste tingene, og det allerbedste er, at Maria har rykket sig i matematik.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD, når man har lidt svært ved noget, er disse hjælpemidler geniale.

Holdbarhed og kvalitet: MEGET GOD, alle tingene virker til at være lavet i god kvalitet, så det går ikke bare lige i stykker.

Pris: MEGET GOD, Jeg mener ikke at man skal eller kan sætte pris på børns læring. (Gange tabel 30 * 40 cm, pris 65,- Centicubes 250 stk 159,- Legepenge og mønter 295,-)

2 kommentarer

  • Lene Grundsøe

    Det ser virkelig spændende ud.

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Eva P

    ABC leg er en god butik – hvorfra Jeg har købt en del til datteren. Samt opfordret andre forældre til at bruge – hvis de savner læringslegetøj. Eks. centicubes, som både er gode til træning af matematik samt byggeprojekter – Eks hvor mange forskellige figurer kan du bygge af x antal centicubes –

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Philips steamere og RABATKODE PÅ 40%