TEST af CANDYKING.DK – vores testere i slikhimlen – Testfamilien
TEST af Ohminus børnetøj (0-5 år) - INKL RABATKODE

TEST af CANDYKING.DK – vores testere i slikhimlen

Flere af vores testfamilier kom for nylig i en form for slikhimlen, da de blev bedt om at teste slik fra Candyking.dk. Candyking er kendt for at være dem som leverer bland selv slik til bl.a. BILKA og FØTEX. De forskellige typer af slik kommer ofte fra forskellige leverandører og Candyking gør meget ud at, at de kun har det aller bedste udvalg hos dem.

(lige nu kan du faktisk vinde hele 5 kg. slik, samt en masse nødder samt andet godt – deltag HER).


Tester 1 – Louise fortæller: 

“Vi kendte allerede til Candykings slik, da vores lokale supermarked har det i deres bland selv afdeling. Men det gjorde nu ikke testen mindre sjov og lækker, da slik hjemme hos os altid er en fest. Min datter Thit på 7 år inviterede sin veninde hjem til fredagshygge hvor vi tre så testede al slikket sammen. Hver type slik kom i hver sin skål og så vurderede vi hver slags. Smag, udseende og konsistens. Og kan med hånden på hjertet sige, at al slikket blev spist med største velbehag. Det er lækkert slik og smagte skønt. Jeg selv var i især fan af lakridsslikket hvorimod de to skoletøsers favoritslik var det slik som var “dyppet” i sukkerdrys. Vi er vilde med Candyking og glæder os hver fredag til at blande ugens bland selv pose med netop deres mange forskellige typer af slik.”


Tester 2 – Nina fortæller: 

“Dette var en test, som  hele familien glædede sig til!

Især August var enormt spændt på at smage forskellen, på de forskellige typer slik. Vi kender Candyking fra vores fredags-ritual, så vi ville rigtig gerne agere smagsdommere.

Vi kunne lide det hele og havde hver vores favorit – helt perfekt til vores familie.

Vi delte slikket op og smagte forskellen, talte om det og voterede. Resten kom vi i en skål til weekend-hygge.

Skøn test, som vi alle nød godt af!”


Tester 3 – Lalani fortæller: 

“Det var med blandende smagsoplevelser at vi smagte på de forskellige typer af slik. De ”store” jordbær var favoritten hos alle i vores panel på 4 deltagere, bestående af 3 piger og 1 dreng. Det interessante i denne test er nok at det var de store stykker slik der vandt. Normalt når vi køber slik er det bland selv med små stykker som er favoritterne.”


Tester 4 – Najda fortæller:

“Candyking var en test, der virkelig vakte stor glæde herhjemme, for hvis der er noget, mine drenge elsker, er det når der skal blandes bland-selv-slik. De glædede sig meget til, at det blev fredag, så der kunne smages på lækkerierne, og de var meget imponerede over, at vi havde fået tilsendt slik med posten. De kunne ikke smage forskel på mærkerne og var vilde med alle vingummivarianterne, mens jeg var særligt vild med lakridskringlerne samt de store jordbær med sukker på. Med Candyking går man aldrig galt i byen, er vi enige om herhjemme!”


Tester 5 – Louise fortæller: 

“Både Filippa, Troels og jeg var sliksultne, så vi havde glædet os til at se hvilke slags vi skulle smage. Især fordi vi hver især har noget slik som et ynglings slik.

Jeg (Louise ) endte med at smage jordbær slikket, som jeg aldrig nogensinde vil have valgt i min slikpose en fredag aften. Men efter at have testet den, så kommer den fremover i min slik pose.

Da vi lavede testen, var de voksne enige om hvilke der var bedst, og hvilke som smagte små kunstigt. Hvor i modsætning til Filippa, som elskede disse slags slik.

Det var ret skægt at teste og åbnede en ny verden i slikposen fremover for os her.”


Tester 6 – Louise fortæller:

“En spændende test, som virkelig satte sanserne på arbejde. Vi duftede og smagte, og brugte lang tid på at vurdere de enkelte stykker slik inden vi gav vores feedback. Vi blev begge ret overraskede over, hvor forskellige to stykker slik, der udseendsmæssigt er næsten ens kan være. Både i smag og i konsistens. Vi var heller ikke altid enige og lagde vægt på forskellige ting. Et par af stykkerne var liiiidt for søde for mig, men faldt lige i smag hos Esben. Men det er jo det smarte med Candy King bland selv slik – man kan vælge lige det, der falder i smag.”


Tester 7 – Maria fortæller:

“Denne test vakte stor glæde hos den slikafhængige herhjemme (den gravide mor). Det var en interessant test, fordi normalt er jeg slet ikke i tvivl om, hvad jeg går efter i bland-selv afdelingen. Jeg har mine favoritter og det er altid dem som ryger i posen. Denne gang blev jeg udfordret, absolut ikke negativt, men jeg fandt også ud af, hvad jeg går efter ved slik og hvad jeg bestemt ikke bryder mig om. Der blev nemlig smagt på smage, mærket og følt på konsistens og kigget på udseende. Pigerne fik også lov at smage lidt af slikket, og synes det var en enorm sej test, på trods af, at de ikke kunne sætte så mange ord på, hvad de synes ud for kriterierne der var sat op, så herskede der ingen tvivl om, at deres valg gik ud fra det de så. Derfor var de store sukkerovertrukkede jordbær også deres første valg helt uden tøven.”


Tester 8 – Karina fortæller:

“En virkelig sjov og anderledes test, der i dén grad henvender sig til hele familien.

Hvem har ikke altid drømt om at teste slik?

I første omgang testede vi en aften, da børnene var lagt i seng.

Alle testposerne blev linet op og så var det ellers bare at gå igang. Jeg tror aldrig nogensinde jeg har smagt og studeret slik på dén måde før, man finder lige pludselig ud af, at der rent faktisk er stor forskel på 2 stykker “næsten” ens slik, fra 2 forskellige mærker, både udseende, smag, duft og konsistens.

Jeg har også tjekket Candykings hjemmeside ud, og kan kun sige WOW👌🏻 sikke et stort og lækkert udvalg. Efterfølgende har jeg så fundet ud af, at jeg egentlig godt kendte dem i forvejen, for det er nemlig dem der leverer bland selv slik, der hvor jeg plejer at handle.”


Tester 9 – Trine fortæller: 

“Vi her hjemme har været så heldige at få lov til at teste lækkert slik fra Candy King!👏🏻 Vi elsker vores snoller dag med en masse bland-selv slik, men må sige at når jeg står der i forretningen og vælger slik, så tænker jeg ikke så meget over det.. Jeg tager det jeg kender og det der ser lækkert ud..!

Men efter vores smags-test så er jeg da klart blevet klogere på, at der jo faktisk kan være stor forskel på hvordan slikket smager! Noget smager meget naturligt, andet meget syntetisk!

Også så er der noget slik der vinder på konsistensen.

Fx, lakrids kringlerne var rigtig gode! Det havde en lidt “hård” kant og så bløde indvendig. Det er jeg vild med!

Hos min mand var det klart de store jordbær der vandt og hos vores to drenge var vingummibamserne en vinder👍🏻

Det har være en rigtig sjov og ny type test at prøve og jeg ved bestemt godt hvor vores fredags slik skal købes i weekenden.”


Tester 10 – Mie afslutter: 

“Vi har også været så heldige at få lov til at teste slik fra Candyking. Jeg valgte at lade familien smagte en af hver og så tage resten med til mine kollegaer. Det var virkelig sjovt og noget de gik meget op i. Der blev duftet, smagt og voteret. Ikke alle var vi enige om. Men alle var enige om, at det var super lækkert slik vi fik lov til at smage og at man sagtens kunne smage forskel på to varianter, som ellers på udseendet var helt ens.

Testen gjorde, at der måske vil komme lidt andre ting i posen, næste gang der skal blandes slik. Og det er faktisk sjovt, at få lov at smage noget nyt og anderledes, i stedet for altid kun at tage de normale favoritter.”


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Ohminus børnetøj (0-5 år) - INKL RABATKODE