TEST af Back to school kits fra Jollyroom.dk – Testfamilien
TEST af Silver vægmaling fra Røverkøb INKL. RABATKODE

TEST af Back to school kits fra Jollyroom.dk

Tre af vores testere har testet nogle super seje Back to School kits fra Jollyroom.dk

Anette har sammen med sønnen Willas på 7 år testet; Impulse SkyJumper cykel, Pinepeak cykel/skaterhjelm og Beckmann skoletaske.

Anette fortæller:

“Willas valgte selv farven på cyklen – GUL for Brøndby. Cyklen findes ligeledes i lyseblå og kan også fås i 24 tommer. Cyklen kom få dage efter levering i en stor kasse, Willas fik den pakket ud og sammen med far fik de sat styr, sadel, pedaler og reflekserne på – den var hurtig at samle.”

“Cyklen er 20 tommer og lidt højere end den Willas normalt har cyklet på, så det skulle han lige vende sig til – Willas er 132 cm høj og lige en par centimeter mere, så er størrelsen perfekt til ham. Jeg vil tro, at han sagtens kan køre på cyklen til han er 9 år.

Cyklen har 5 gear, for – og bagbremse og mega meget street credit.”

“Vi er en aktiv familie og cykler til det meste – skole, fodbold, Netto etc. – og så kommer cyklerne med på camping og vi tager ofte en MTB tur i skoven. Willas er fartglad, så elsker at give den fuld gas på bakkerne, så her er det væsentligt med gode bremser og gearene får han i den grad behov for op af bakkerne.

Hjelmen fra Pinepeak bruger Willas både til cykel, skateboard og løbehjul – hjelmen er let at spænde ind og ud, så den kommer til at sidde godt på hovedet.

Willas er vild med, at han også kan bruge skaterhjelmen på cyklen, han synes den er langt sejere end en alm. cykelhjelm……..og som han selv sagde ”Mor, hvis jeg mangler farve på den, kan jeg jo selv sætte fede klistermærker på”.”

“Børn i dag er heldigvis vokset op med cykelhjelme som det mest naturlige – Willas ikke så meget som sætter sig op på en cykel uden at have en hjelm på og at hjelmen tilmed kan bruges til flere sportsgrene er et kæmpe plus.

Rygsækken fra Beckmann er mega fin – jeg kan godt lide, at den har et neutralt og sporty look.”

“Willas er vild med alle de lommer rygsækken har og ikke mindst den detalje, at der er regnslag med reflekser i en lomme i tasken.”

“Rygsækken har god støtte i ryggen, så den er velegnet som skoletaske og den har remme ved både bryst og hofter der kan tilpasses, så rygsækken sidder godt og de tunge bøger føles mindre tunge.

Rygsækken kan rumme 32 liter i samme serie finder der mindre modeller på hhv. 12 og 16 L, som kan sættes fast bagpå den store rygsæk – fx til idrætsdage. Da tasken er så rummelig, ville den også kunne følge Willas i mange år – ikke nødvendigvis bare som skoletaske men ligeledes som weekendtaske, når han besøger sine bedsteforældre.

Og da tasken er neutral i looket medbringer vi den ligeledes på ferie som familiens turtaske.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – En god cykel, hjelm og skoletaske er et must til et skolebarn.

Holdbarhed:

Cykel – GOD – hvis cyklen plejes korrekt og sættes i garagen om aftenen, så har den uden tvivl en fin holdbarhed – det eneste jeg kan være bekymret for er hvorledes børn passer på gearene men det kan ikke tilskrives cyklen.

Cykelhjelm – MEGET GOD – hjelmen virker robust og remmene i god kvalitet.

Rygsæk – MEGET GOD – man kan se og mærke på tasken, at den er i god kvalitet, let at holde ren og slidstærk.

Pris:

Cyklen: GOD – Pris og kvalitet hænger ofte sammen. Her får du meget cykel for pengene – særligt nu hvor den er nedsat. Cyklen koster normalt kr. 2.399.- men er pt. Sat ned med 55% til 1089.-

Hjelm: MEGET GOD – Virkelig god og solid hjelm med stor anvendelse. Pinepeak cykelhjelmen koster kr. 299.- og er pt. Nedsat med 50% til kr. 149.-

Rygsækken: GOD: Beckmann rygsækken koster kr. 799.­-, du får en taske med virkeligt god støtte og en størrelse, der god, at den kan følge børnene i mange år og så har flere anvendelses muligheder end blot en skoletaske.

Kvalitet:

Cyklen: GOD: Der er god kvalitet til prisen

Hjelmen: MEGET GOD – Lavet i lækkert materiale, der kan holde til lidt af hvert.

Rygsækken: MEGET GOD – rygsækken oser af god kvalitet, lækkert materiale og gode detaljer.


Louise har testet: Pinepeak løbehjul, skaterhjelm, Nordbjørn regntøj og Little Champs sneakers.

Louise fortæller:

“Om få uger starter min datter Thit i første klasse. Et klassetrin som hun længe har glædet sig til og som også betyder noget helt særligt – både for hende og for os. Det er nemlig nu, at den rigtige skoletid begynder. Vi har de sidste par måneder øvet på, at Thit selv skal kunne gå / cykle i skole, og det er spændende for både hende og os. Thit har fra Jollyroom.dk fået et super fedt, og meget anderledes løbehjul som passer perfekt til skolestarten og turen til og fra skole. Det er noget større end et normalt løbehjul og man kan få relativt meget fart på, når man løber afsted på det. Faktisk så meget fart, at vi har døbt det for ”løberaceren”. Der er to håndbremser og et styr der er ret meget svarende et cykelstyr. Styret gør det nemmere at håndtere, eftersom det er et meget stort løbehjul med både store hjul og ret meget længde på selve løbehjulet. Fladen man står på, er belagt med skridsikkert materiale, som gør at man står godt fast når man løber.

Der er ingen lås på løbehjulet, men grundet de store lufthjul, vil man sagtens kunne låse den fast til fx et cykelstativ med en cykelkæde.

Med den fart der kan opnås, skal der helt sikkert bruges hjelm og heldigvis fulgte der en super smart skaterhjelm med til testen. Sort, enkel og med en fin pasform. Den sidder godt på hovedet og er meget diskret i forhold til, at det er en skaterhjelm. Hjelmen har 11 ventilationshuller, hvilket er belejligt i forhold til sved og varme. Thit selv, synes at den er meget behagelig at have på,  ligesom en almindelig cykelhjelm.

Både løbehjul og hjelm er unisex og kan uden tvivl bruges af begge køn og af børn i flere aldre. Løbehjulet anbefales fra 7 år – der kræves lidt højde for at man kan betjene den og sikre, at man får fart på den.”

“Når der skal løbes stærkt på løberaceren skal man have nogle lukkede sko på. Om det er sandaler eller sneakers er ikke så vigtigt, det vigtigste er, at det er sko der der sidder godt til på fødderne og ikke ryger af undervejs når der løbes hurtigt.

Thits sneakers fra Little Champ er en forholdsvis billig sko. De er meget lette og vejer nærmest intet. De er bøjelige og nemme at komme i. Størrelsen er meget svarende normale størrelser og farven på billedet af skoene på jollyrooms side er helt svarende de farver skoene har.”

 “Som en sidste del af testen modtog Thit også et sæt regntøj. Regnbukserne er med seler/bukseremme, hvilket jeg som mor er ret stor fan af. Erfaringsmæssigt ved jeg, at det holder Thit mere tør i regnvejr og man undgår, at regntøjet skiller midt på maven under leg. Thit er 7 år og stod det til hende, ville hun vælge regnbukser uden seler, da hun synes det er pænest og meget nemmere når regntøjet skal på. Bukseremmene kan justeres så de får den helt rigtige pasform til barnet. Der er elastiklukninger med håndled og ankler, som er med til at minimere at der kommer vand ind. Der er reflekser på både arme og ben, som bliver synlige ligeså snart mørkes falder på. Men seler eller ej, så sidder regntøjet godt, kvaliteten virker til at være god og looket på regntøjet falder helt i den 7 årigs smag. Vandsøjletrykket er  8000 mm (2000 mm efter 5 vaske)

Grundet vores fantastiske varme regnfrie sommer, har vi ikke kunne teste regntøjet i regnvejret, så det må vi have tilgode indtil der falder regn. Men når regnen kommer, er Thit i hvert fald en velklædt lille skolepige som igen kan øve på at løbe afsted i skole på løbehjulet med både hjelm, smarte sko og regntøj til det danske efterårsvejr.”

Vores vurdering bliver:

Nytteværdi:

Løbehjul: MEGET GOD. Et virkelig fedt løbehjul som der er rigtig mange timers leg med.

Sneakers: GOD. Fine sneakers som er nemme at hoppe i.

Skaterhjelm: MEGET GOD. En super fed hjelm som kan bruges til både cykling og løb på løbehjul.

Regntøj: GOD. Et virkelig fint sæt regntøj af god kvalitet. Det opfylder alle de krav jeg har til et sæt regntøj som skal bruges af en skolepige i 1 klasse.

Holdbarhed:

Løbehjul: MEGET GOD. Hvis man passer godt på løbehjulet, er jeg ret sikker på, at det er et løbehjul som kan bruges i meget længe og af mange børn.

Sneakers: MIDDEL. Skoene er super fine og gode at have på, men vurderer, at levetiden på dem ikke er ligeså lang som de lidt dyrere sko der er på markedet. Men som et par sko der skal bruges i skolen og til leg, kan de det de skal – bare ikke med en levetid på en hel sneakers-sæson.

Skaterhjelm: MEGET GOD. Absolut en hjelm som vil blive brugt i lang tid og som lillesøster vil kunne arve når den bliver for lille til Thit.

Regntøj: GOD.

Kvalitet:

Løbehjul: MEGET GOD. Absolut et løbehjul der holder til at holde i rigtig længe. Det vil uden tvivl også komme til at blive brugt meget. Det er robust og vil sagtens kunne holde til al det leg det vil blive udsat  for.

Sneakers: MIDDEL. Fin kvalitet i forhold til prisen.

Skaterhjelm: MEGET GOD. Man er ikke i tvivl om, at hjelmen nok skal beskytte det den skal, da det tydelig fornemmes, at det er en hjelm af god kvalitet.

Regntøj: GOD. Fin kvalitet, god pasform og det føltes rart at have på.

Pris:

Løbehjul: MEGET GOD. Løbehjulet koster 879kr, men er på tilbud til kun 439kr, hvilket er meget meget fin pris for et løbehjul af den slags.

Sneakers: MEGET GOD. Skoene koster 229kr, men er på tilbud til kun 119kr.

Skaterhjelm: MEGET GOD. Hjelmen koster 299kr, men er på tilbud til 149kr. Skarp pris for en hjelm som kan bruges til flere forskellige aktiviteter som kræver hjelm.

Regntøj: MEGET GOD. Med en pris på 279kr – og nu på udsalg til 149kr, får et fint sæt regntøj til en virkelig skarp pris. Regntøjet fås helt ned i str.80 og op til str.140.


Mie afslutter:

Hjemme hos Mie har ungerne Magnus på 6 år og Anna på 9 år også testet Back to School kits. Magnus starter i 0. klasse efter sommerferien, så det er virkelig en stor ting. Anna starter i 4. klasse og er lidt mere “hærdet”, når det kommer til “Back to School”.

Mie fortæller:

“Både Anna og Magnus har testet løbehjul fra Impulse, Sneaker fra Little Champ, Hjelme fra Pinepeak samt letvægtjakker fra Nordbjørn. 

Jakkerne har vi ikke rigtig kunne teste endnu – men de er VIRKELIG lækre at røre ved og som navnet også siger utroligt lette. De bliver helt sikkert gode overgangsjakker, når skolen starter op igen og sommeren går på held. Og så er det så lette og smarte, at de kan være i en lille bitte pose, så de er nemme at have med på farten, hvis nu det skulle blive dårligt vejr.

Ungerne var ikke til at skyde igennem, da de så de seje trick-løbehjul, som de skulle teste fra Jollyroom.dk

“Faktisk er der blevet kørt på dem hver evig eneste dag. Selv mor har fået lov at låne Magnus’ løbehjul og der er blevet kørt til supermarkedet med Anna for at handle. De er super nemme at køre på og der er en god bag bremse, som kan hjælpe med at tage den værste fart ned af bakkerne”.

“Hjelmene er super seje og enkle i looket. Og skoene er gode til aktiv leg. Det er sko, som pt. kun koster 119 kr. og jeg må sige, at jeg er meget imponeret over, hvor meget man får for pengene.”

Vores vurdering bliver:

NYTTEVÆRDI

Løbehjul: GOD. Et løbehjul er god til leg og giver samtidig motion – en ren win-win situation.

Sneakers: MEGET GOD. Det er nødvendigt med godt fodtøj i Danmark.

Skaterhjelm: MEGET GOD. Det er et MUST med hjelm, når man kører på løbehjul eller cykel.

Letvægtjakke: MEGET GOD. Nødvendigt med overtøj i et land som Danmark.

HOLDBARHED/KVALITET

Løbehjul: MEGET GOD. Det er gode kvalitetsløbehjul, som kan holde til en del. Selv os voksne har prøvet dem og det klarer de fint.

Sneakers: GOD. Selvom det er billige sko, så synes jeg at kvaliteten og holdbarheden virker super fin.

Skaterhjelm: MEGET GOD. En rigtig god og solid hjelm, der kan holde i mange år.

Letvægtjakke: GOD. Jakken virker til at være i rigtig god kvalitet.

PRIS

Løbehjul: MEGET GOD. Normalpris er 729 kr. men er pt. nedsat til kun 419 kr. DET ER BILLIGT!

Sneakers: MEGET GOD. Normalpris er 229 kr., men netop nu på tilbud til kun 119 kr. Du får virkelig meget for pengene

Skaterhjelm: MEGET GOD. Normalpris 299 kr., men på tilbud til 149 kr. netop nu. 

Letvægtsjakke: MEGET GOD. Normalpris 319 kr. På tilbud netop nu til 229/289 kr. 


 

1 kommentar

  • Ditte Riis Hansen

    Elsker at hjelmen kan tilpasses barnets hoved, så den sidder rigtigt! Der er ikke noget værre end hjelme, som kun dækker baghovedet pga. manglende justering!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Silver vægmaling fra Røverkøb INKL. RABATKODE