TEST af Remington MB4700 TouchTech Skægtrimmer – Testfamilien
TEST af Clean Tenso Dampmoppe fra Leifheit

TEST af Remington MB4700 TouchTech Skægtrimmer

Vores testere Tine og Mie har sammen med deres familier testet en Remington MB4700 TouchTech Skægtrimmer.

Mie fortæller:

“Planen var egentlig, at det var farmand der skulle teste trimmeren. Men da vores søn Magnus ofte er ret glad for at lade sit hår gro og IKKE sætter sine fødder hos en frisør – så tænkte mor her, at den trimmer da måtte kunne gøre gavn. Og det kunne den. Har ikke den store erfaring i at klippe hår, så synes faktisk at resultatet blev ganske tilforladeligt.”

“En af de ting jeg synes er rigtig smart er, at du automatisk kan indstille “længden” på hvor “kort” du ønsker at trimme. Derefter glider den nemt igennem håret og tager det den skal i den rette mængde. Til sidst kan man tage hovedstykket af og på den måde rette kanter. Det er også den funktion faren i huset har brugt til at trimme sit skæg og har været yderst tilfreds.

Før og efter billederne viser, at det er et udmærket stykke værktøj til at trimme håret:”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. Praktisk – især hvis man har et barn, som IKKE sætter sine ben hos en frisør. 

Holdbarhed: MEGET GOD. Rigtig god holdbarhed – vurderes at kunne holde i mange år. 

Pris: MEGET GOD. Prisen er 899,- (medlemmer af Club Matas 719,20 kr.) 

Kvalitet: MEGET GOD. Absolut en trimmer i høj kvalitet. 


Andreas fortsætter:

“HighTech og smart design er bestemt ikke et must på min badeværelseshylde. Jeg er nok en typisk mand og min morgenrutine skal kunne klares hurtigt og nemt. Jeg går op i funktionalitet, strømbrug og naturligvis maskinens evne til at trimme mit skæg skånsomt, nemt og pænt. Remingtons maskine opfylder mine krav så fornemt at jeg faktisk også ret hurtigt bliver glad for, at designet er pænt og ikke mindst finder jeg stor tilfredshed i at hightech-mulighederne rent faktisk er brugbare og ikke bare fyld og blær.”

“Første syn på maskinen er æsken, og jeg står lidt af over de tilsyneladende uendelige muligheder – kan den overhovedet bare trimme mit skæg et par gange om ugen?  Den ligger godt i hånden og så tænder den selv når jeg tager den op. Det er lidt i mod mine no-hightech-blære-pjat-principper, men det er sgu da smart.”

“Displayet er simpelt at bruge, det er nemt at indstille i forskellig længde og hastighed så skægget bliver præcist hver gang og det er faktisk slet ikke så hightech som først antaget – og det er ment yderst positivt. Den kan indstilles i hele 175 forskellige længder og det gør den brugbar, også for mænd med mere krævende skægpleje end jeg. Maskinen starter naturligvis hvor du var sidst, så det altid er nemt lige at trimme, da den ikke først skal indstilles. Det er rart med teknologi der giver mening for brugeren.

Den virker rigtig godt med ledning og holder en lille times tid på fuldt opladt batteri. Klart godkendt. Der medfølger rejse etui og desuden USBkabel så den kan oplades på farten – festival here I come!

Alt i alt er jeg yderst tilfreds. Den er skånsom, den er præcis, den er skarp og den er desuden, som en lille bonusinfo nemt at rengøre.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD. En mand med skæg kan efter min mening ikke undvære en trimmer. Og denne er en rigtig god en af slagsen.

Holdbarhed: MEGET GOD. Indtil nu ingen brugsspor. Der er desuden 3 års garanti.

Pris: MEGET GOD. Flot pris på 899,- Det er bestemt rigtig godt givet ud.

Kvalitet: Kvaliteten er ikke at tage fejl af. Det er kræset for både design og funktionalitet.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Clean Tenso Dampmoppe fra Leifheit