TEST af Nick’s barer – Testfamilien
TEST af Toddler Copenhagen Ergonomisk korrekt spiseservice

TEST af Nick’s barer

Vores testere Christine, Pia, Annette og Mie har testet og prøvesmagt Nick’s barer. 

Christine fortæller:
“Nick’s havde sendt os 4 store kasser fyldt med barer. Der var 4 forskellige smagsvarianter; Kokos, chokolade, vanilje og kexbar. Alle i familien glædede sig til at smage de barerne, som ser virkelig flotte ud, i deres indpakning.”

“Jeg havde set Nick’s i Normal butikkerne, men aldrig smagt dem før.

Nick’s er et realativt nyt svensk brand, som laver barer uden brug af sukker eller gluten. Hvis der ikke havde været laktose i chokoladen, havde de faktisk været fuldstændig sukkerfrie.

Alle Nick’s produkter er udelukkende sødet med naturlige sødemidler. Produkterne blev oprindeligt udviklet til diabetikere og er derfor sammensat så de påvirker blodsukkeret relativt lavt.”

“Vi har alle sammen spist chokoladebarerne også vores børn Joshua og Josephine. Vi er også alle enige om, hvilken der er vores favorit, nemlig kokos baren. Børnene sammenligner den med en bounty. Det var også kassen med kokosbarer, som først var tom 🙂 Vi har brugt dem som mellemmåltider og farmand har ofte fået en med i madpakken.

De gule kexbar minder virkelig meget om KEX, som jeg husker ret godt fra min barndom. Jeg syntes på ingen måde, at man kan smage eller det forringer smagen, at barerne er uden sukker. De har en perfekt størrelse, for hvis de var større, ville man ikke kunne spise dem op.”

“Vi er vilde med Nick’s og det er absolut ikke sidste gang vi har dem i huset!”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Chokoladebaren er rigtig god som et mellemmåltid, i madpakken eller til en hurtig snack inden sport.

Holdbarhed: GOD – Lang holdbarhed. Vi har opbevaret dem i køleskabet igennem sommeren, da det har været SÅ varmt!

Pris: MEGET GOD – En chokoladebar koster ca. 13 kr. og det er en rigtig fint pris!

Kvalitet: MEGET GOD – Virkelig lækker chokoladebar med gode råvarer.


Pia fortæller: “Vi modtog Nick’s chokoladebarer med 4 forskellige smage, chokolade, vanilje, kexbar og kokos. Jeg havde ikke smagt Nick’s produkter, men da jeg var i Sverige tidligere på sommeren, og var i et supermarked, faldt jeg over deres produkter, og udvalget var virkelig stort i Sverige.”

“Alle sammen lavet uden brug af sukker, og udelukkende sødet med naturlige sødemidler som ikke giver ubehag i maven eller som er usunde. De sødemidler der anvendes er stevia, erythritol (som bla. udvindes af skallen fra vindruer efter vinproduktion samt skallen fra blommer og pærer) og majsfibre. Jeg undgår sukker for ikke at falde i sukkermonsteret som giver mig en masse craving efter sukker, og her passer Nick’s barer virkelig godt ind.

Produkterne blev oprindeligt udviklet til diabetikere og er derfor sammensat så de påvirker blodsukkeret i meget lavt omfang.

Jeg synes desværre ofte, at når jeg ser en bar eller en proteinbar, så tænker jeg at den må være sund og uden sukker, men når jeg læser nærmere på den, så bliver jeg slemt overrasket. Derfor er jeg stor fan af at produkterne udelukkende er sødet med naturlige sødemidler og passer perfekt ind i min hverdag hvor jeg gerne vil nyde lidt sødt samtidig med at jeg ønsker at tabe mig.”

“Den første chokoaldebar, som jeg satte tænderne i, var kokos, og allerede der var jeg solgt. Den lille bar er fyldt med virkelig god smag og formår at tilfredsstille min søde tand. Jeg følte på ingen måde at jeg spiste en chokoladebar som var fremstillet uden brug af sukker. Jeg kan godt lide at baren smager så meget af kokos og at man kan fornemme strukturen fra kokosen. Da jeg smagte den første gang, mindede den mig virkelig meget om en bounty bar, bare i en sundere udgave på den gode måde.

2 af chokoladebarerne, sport-crunch chokolade og vanilje indeholder 30 % protein. Ikke noget jeg går særlig meget op i, men jeg ved at det er noget som betyder en del for andre brugere.

Jeg oplevede god mæthed efter at have spist en bar som mellemmåltid. Jeg er ret vild med at selve baren ikke er vildt sød, da jeg ikke er til alt for søde ting. Jeg prøver at holde mig fra sukker og søde sager, og andre barer har givet mig lyst til indtage sukker og andet usundt, men dette oplevede jeg ikke med disse barer. Vores datter på 1,5 år har smagt disse chokoladebarer, og hun kunne godt lide dem, dog spiste hun kun 1/4 af en bar og havde derefter fået nok og sagde selv fra.

Kcal indholdet i de foskellige barer:

Kokos – 164 kcal

Kexbar – 195 kcal

Vanilje – 211 kcal

Chokolade – 211 kcal

Når man kigger på indholdet vil man se et relativt højt indhold af kulhydrater, men det kommer sig af at polyoler, som stevia og erythritol, og fibre også er en del af den paraplybetegnelse der hedder kulhydrater. Det betyder altså at den reelle mængde kulhydrat i produktet som man rent faktisk optager er væsentligt lavere.”

“Jeg spiser 3 mellemmåltider om dagen af omkring 200 kcal, og jeg har dagligt spist en af Nick’s chokoladebar og været meget glad for dette. Jeg elsker produkter som smager godt, ikke er alt for usunde og kan passe ind i min kostplan samt mætter, og alle disse krav kan Nick’s leve op til. Mine to favoritter er klart kokos og chokolade barerne. Alle barer sælges i Normal butikkerne samt forskellige webshop, hvilket jeg synes er en rigtig god ting, for så er det noget langt de fleste har mulighed for at kunne købe.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet.

Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Chokoladebaren fungerer godt som et mellemmåltid eller som måltid på farten. Samt de er gode til at holde sig på rette spor hvis man ønsker at spare lidt på sine kcal.

Holdbarhed: MEGET GOD – Chokoladebarerene har en lang holdbarhed, dog kan de ikke ligge i vores køkkenskabe da det er for varmt og de smelter hurtigt. Så vi har opbevaret vores i køleskabet.

Pris: GOD – Pris og kvalitet hænger fint sammen.

Kvalitet: MEGET GOD – Rigtig god smag og god mæthed.


Anette fortæller:

“I min hverdag har jeg stor fokus på kost og motion – jeg træner for tiden til Camoinoen, som jeg skal gå til efteråret og derfor går jeg en masse lange ture (mellem 20 og 60 km), jeg styrketræner og jeg lever efter en kostplan for et få det rette brændstof på kroppen til al den motion – det betyder, at jeg har skåret sukker væk fra min kost, da det ikke på nogen måder er gavnligt for min målsætning.

Meeen jeg er en kæmpe slikmund og her kommer Nick’s ind i billedet – jeg har testet 4 varianter: kokosbar og  Kexbar og 2 varianter af Sports-crunch baren med hhv. chokolade og vanilje.”

“Nick’s er et relativt nyt svensk brand, som laver chokoladebarer uden brug af sukker eller gluten. Havde det ikke været for laktosen i chokoladen, havde de faktisk været helt sukkerfri. Alle Nick’s produkter er udelukkende sødet med naturlige sødemidler, der hverken er usunde eller giver ubehag i maven.

Når jeg er på mine lange gåture, er det så lækkert, at have en Nick’s bar med i tasken og laver jeg styrketræning med mine træningsmakkere, så tager vi gerne en bar i 3. halvleg – hvor vi lige får pulsen ned og slappet af.”

“Jeg bruger også barene som mellemmåltid/snacks i madpakken – når trætheden eller sukkertrangen melder sig i bilen på vej hjem fra jobbet. Jeg har heller intet problem med at min søn får en Kiksebar med i SFO’en – den påvirker ikke blodsukkeret i samme omfang som en müslibar.”

“Det er ikke kun mig der er fan af barene – både min søn på 7 og min mand er vilde med dem – så om fredagen har jeg ofte skåret dem ud i mundrette bidder og så får vi dem sammen med frugt til Disney sjov.

Min favorit er helt klart kokosbaren – den smager som en Bounty men bare meget bedre for os.

Nick’s laver også bl.a. is, kakaodrik og bønnepasta som jeg kan anbefale.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: GOD – det er de færreste der formår at holde sig helt fra snacks og her er Nick’s et skønt alternativ for mig

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er lang holdbarhed på produkterne – dem jeg har kan holde sig til Maj 2019

Pris: MEGET GOD – Prisen er helt fair – jeg har set dem på nettet til alt mellem kr. 8 og 14.95 pr. bar – de kan også købes i kasser med 30 stk. i

Kvalitet: MEGET GOD –  De smager super godt og som skrevet tidligere er barene lavet uden gluten og sukker.


Mie afslutter:

“Vi har også haft fornøjelsen af at teste de lækre barer fra Nick’s. Allerede inden testen havde jeg fået lov at prøvesmage et par barer – så var derfor meget glad for at kunne implementere dem som en del af min daglige kost – og det blev de lynhurtigt.

Vi har også smagt de 4 varianter:

Kokosbar, Kexbar og 2 varianter af Sports-crunch baren med hhv. chokolade og vanilje.

Min favorit er uden tvivl kokosbaren – den smager virkelig godt. Jeg må indrømme at jeg spiste dem mest som slik og kassen var hurtigt væk.”

“Jeg er pt. inde i en periode, hvor jeg forsøger at tabe mig lidt og prøver også at komme ned og træne nogle gange om ugen. Her er Nick’s barerne helt geniale. Selvom Protein-barene er tiltænkt til sport, så er jeg mest til den helt almindelige kexbar. Jeg bruger den efter træning eller når der arbejdes sent ved computeren.”

“Også ungerne er vilde med den gule Kex-bar – så den er også blevet en del af deres Snack-tallerken i weekenden. Det er rart at kunne servere noget for dem, som ikke er proppet med sukker. Det får de så rigeligt af i forvejen.

Kan kun sige, at vi er MEGET store fans. Alle test-barene er spist og jeg køber gerne nye forsyninger i enten træningscentret eller i Normal, for kan slet ikke undvære dem nu.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Et super godt mellemmåltid og det kan alle have gavn af.

Holdbarhed: MEGET GOD – De holder sig bedst køligt og vores har derfor stået i køleskabet.

Pris: MEGET GOD – 12 kr. for en bar – det er MEGET billigt ift. konkurrencerne på markedet.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er kræset for kvaliteten.


 

 

 

 

3 kommentarer

 • Trine juel

  Fedt med et alternativ medmindre sukker! De skal helt klart prøves. Endnu en god grund til at gå i Normal 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linda

  Jeg må helt klart forbi Normal for at se om de har dem med kokos – jeg elsker, elsker, elsker alt med kokos!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte

  Jeg er mega fan af kex baren 😋 den er så god!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Toddler Copenhagen Ergonomisk korrekt spiseservice