TEST af FLEXA værktøjsbænk – Testfamilien
BESØG PÅ STRÆDET I KØGE - SHOPPING, MIDDAG OG BIOGRAFTUR

TEST af FLEXA værktøjsbænk

Regitze har sammen med hendes børn testet den nye værktøjsbænk fra Flexa.

Regitze fortæller;
“Jeg har sammen med min søn August (og datter Alberte) været så heldig at teste denne superseje værktøjsbænk fra Flexa Shop Copenhagen, samt deres værktøjskasse, byggesæt, værktøjssæt og byggemandskostume.”
Jeg har været meget spændt på, hvad August ville sige til det, da han normalt aldrig laver andet end at spille bold. Men drengen, der aldrig laver andet end at spille bold, har endelig fundet noget, han også synes er spændende – tænker i hvert fald, at han snart kan skrue og save et par ting sammen. Han har virkelig kunne sætte sig ned og fordybe sig med byggesættet og har brugt lang tid på at lære at “skrue” en skrue den rigtige vej f.eks. Han kan blive noget så sur, når det ikke lykkes, men det har virkelig motiveret ham til at lære de forskellige ting.

Byggemandskostumet har August ikke været så vild med at prøve – endnu, men det er megasejt og det er en fin funktion, at ens værktøj lige kan sættes fast på maven. Til gengæld har han været vild med, at rende rundt med værktøjskassen, og har skulle reparere alt han har kunne komme i nærheden af.

Byggesættet styrker dit barns motoriske og kreative færdigheder. Man kan lave virkelig mange sjove ting ud af dem. F.eks. en giraf eller en flyvemaskine. Vores datter på snart 7 år bruger det også meget. Hun sidder gerne og laver figurer ud af de forskellige dele og synes, det er sjovt at finde på nye ting. Der medfølger 39 dele, så det kan godt blive til et par figurer.

Bænken har virkelig mange sjove funktioner. Der er bl.a. skruestik og rundsav, der begge kan drejes rundt. Og så kommer man heller ikke uden om at værktøjsbænken virkelig er PÆN. Det er sådan et stykke “legetøj”, man meget gerne har stående fremme i stuen.

Værktøjssættet består af en tommestok, hammer, en skruetrækker og et par skruer og bolte. Igen må jeg bare rose det virkelig fine udseende og de fede detaljer, der er lavet på det hele.

Alt sammen er lavet af blåmalet birketræ.

Det eneste minus, jeg kan komme på, er, at jeg synes, den var lidt svær at samle. Men det skal siges, at jeg heller ikke er handy på nogen måde.

Jeg må bare indrømme at FLEXA igen har ramt plet med hvad de laver. Jeg synes værktøjsbænken og de tilhørende ting er geniale, og alt sammen er noget vi på set varmeste kan anbefale at købe. Vores børn er i hvert fald vilde med det, og der er til mange timers leg.

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Jeg synes virkelig begge vores børn har haft enorm glæde af bænken og byggesættet.

Holdbarhed: MEGET GOD – Der er ikke en finger at sætte på holdbarheden indtil videre. Der er blevet hamret og savet til den store guldmedalje og det til trods synes jeg virkelig det har holdt godt.

Kvalitet: MEGET GOD – Der er ingen tvivl om at det hele er lavet af den bedste kvalitet. Det er noget, man har lyst til at lege med.

Pris: GOD – 1299,- for bænken, 199,- for værktøjssættet, værktøjskassen 279,-, byggesættet 249,- og byggemandskostume 199,-
Da jeg så priserne til at starte med, synes jeg, det lød en anelse dyrt, men nu hvor jeg har set hvor meget glæde begge vores børn har af det hele, så vil jeg sige, at det er gode penge at bruge på det.

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BESØG PÅ STRÆDET I KØGE - SHOPPING, MIDDAG OG BIOGRAFTUR