TEST af FLEXA “THE SHOP” – Testfamilien
TEST af FLEXA værktøjsbænk

TEST af FLEXA “THE SHOP”

Mie har sammen med sine børn Magnus og Anna testet den nye legebutik fra FLEXA.

Mie fortæller:

“Først var jeg faktisk lidt i tvivl om Magnus på 6 år og Anna på 10 år var lidt for store til denne test. Men tvivlen blev hurtigt gjort til skamme. For de leger virkeligt godt med den fine butik og legen får lidt andre dimensioner, når de rent faktisk selv kan skrive på skiltet og forstår værdien af pengene. Der fulgte forskelligt tilbehør med: Frugter (199 kr), Grøntsager (199 kr), Kasseapparat (349 kr.), Købmandskostume (199 kr.), Købmandsvarer (249 kr.), Prisen på selve shoppen er 1.299 kr.  “

“Som sagt starter legen ofte med, at der skal skrives “open” på skiltet og så skiftes de ellers til at være kunde og ekspedient. Købmandskostumet er super sødt, men hatten er lige lille nok til både Anna og Magnus.”

 “Købmandsbutikken består af: En disk, to små tavler, hvor man med kridt kan skrive priser og gode tilbud på, samt en hylde til at stille kasser med varer på. Den moderne grønne farve og det runde design gør, at køkkenet passer fint ind i alle husets rum.

Butikken er herhjemme blevet brugt til mange timers rolleleg.  Der bliver regnet og betalt med det passende beløb – og er der ikke penge nok, så kan man tage den på “kortet”.

“Kassen med frugterne består af 8 dele: Banan, æble, appelsin, pære, 3 jordbær samt en trækasse. Kassen grøntsager består af 6 dele: Tomat, agurk, gulerod, rød peber, citron samt en trækasse. Kassen med legemad indeholder 6 varer: Mælk, kakaomælk, appelsinjuice, en flaske æblejuice, en lille brikjuice, samt en trækasse.

Magnus har også fundet lidt af det lidt mere usunde mad frem på hans vagt.”

“Alt i alt er vi super glade for legebutikken. Det er en ting, som søskende fint kan lege sammen med og ofte har mor og far også være kunder i butikken.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Lege/nytteværdi: GOD – Der er VIRKELIG til mange timers leg. Kun fantasien sætter grænser.

Kvalitet/holdbarhed: MEGET GOD – Butikken er lavet af birketræ, birkefinér og MDF af høj kvalitet. Legemaden er lavet af  birk og finér også er super god kvalitet.

Pris: GOD – Det er selvfølgelig ikke helt billigt at anskaffe sig shoppen. Jeg synes at det er super fine priser på tilbehøret og, når man tænker på det produkt man får i selve shoppen, så vil jeg vurdere prisen som god.

Prisen på selve shoppen er 1.299 kr.

Frugter (199 kr), Grøntsager (199 kr), Kasseapparat (349 kr.), Købmandskostume (199 kr.), Købmandsvarer (249 kr.).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af FLEXA værktøjsbænk