TEST af Leifheit Clean Twist gulvmoppe – Testfamilien
TEST af Basic Apparel HOPE hue

TEST af Leifheit Clean Twist gulvmoppe

Vores testere Louise, Jeanette og Heidi har testet gulvmoppen Clean Twist fra Leifheit.

Louise fortæller:
“Jeg tror aldrig, at vores gulve har været så beskidte, som de har været denne sommer. Vores døre står på vid gab næsten hele dagen og med en krudtugle på 2 år, som farer ind og ud med vand, sand og jord, er gulvene møgbeskidte om aftenen. Esben kan slet ikke finde ro, hvis ikke gulvet bliver støvsuget og vasket – og gerne hver aften i denne tid. Derfor var denne test som sendt fra himlen, da vi modtog den på en af årets varmeste dage.”
“Vi var meget spændte på at afprøve gulvvaskersættet. Især det smarte twist/rotationssystem, som adskiller sig fra et almindeligt vaskesæt. Vi har trægulv herhjemme, så det er vigtigt for os, at gulvkluden kan vrides godt op, så gulvet ikke sejler i vand. Det kan den virkelig her – og det er så nemt! Kluden bliver nærmest centrefungeret når den roterer rundt. Snavs og vand bliver slynget ud af den, så den er ren og klar til næste stykke af gulvet. Vi skal aldrig mere have hænderne ned i det beskidte vand for lige at vride kluden ordentligt op.
Inde på Leiheits hjemmeside kan ses en video af rotationssystemet. Jeg har dog forsøgt at fange det på billederne nedenunder, for at vise hvor let og lige til det er.
For at folde gulvvaske-hovedet sammen, trykker du blot ovenpå det med foden. Herefter skylles kluden i vandet før den sættes fast i rotationssystemet. Klappen på skaftet løsnes og ved at presse skaftet nedad sættes rotationen i gang. Vi gjorde det lige en ekstra gang, da det var trægulv vi vaskede. Klappen på skaftet trykkes herefter ind igen og hovedet på gulvvaskeren trykkes ned mod gulvet. Så er du ellers klar til at fortsætte! Mega nemt og effektivt.”
“Esben er knap 2 meter høj og med alt den gulvvask han giver sig i kast med, er det vigtigt med en ordentlig arbejdsstilling. Skaftet kan nemt forlænges – også så det passer til en høj mand. Så ingen undskyldninger for mændene her 😉
Derudover kan selve gulvvaske-hovedet rotere 360 grader og lægges helt fladt ned, så den kan nå ind alle steder. Også helt ind under sofaen uden du skal ned og ligge på maven.
Det er altså bare altid lidt sjovere at lave praktiske ting som rengøring, når udstyret er lidt ekstra lækkert og kan lidt mere. Benedikte på 2 år var også meget interesseret i gulvvaskersættet. Skaftet kan også laves helt kort, så det er nemt at gemme væk i et skab – ellers er det supersmart, hvis børnene skal sættes i sving ;-)”
Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Legeværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi:  MEGET GOD – et godt gulvvaskersæt er uundværligt. Det gør det så meget nemmere lige at få vasket gulvet i en fart – og så har det bare tendens til at ske lidt oftere.
Holdbarhed: GOD – det virker som om, at det er meget slidstærkt. Det er lavet i kraftigt plastik og så gives der 3 års garanti på sættet, hvilken jo er et kæmpe plus, når det bruges ofte og udsættes for slid.
Pris: GOD – Sættet er lige nu sat ned fra 549,95 til 399,95. Det synes jeg er en ok pris. Der følger én klud med i prisen, så vi skal helt sikkert lige have købt et par ekstra.
Kvalitet: GOD – det virker til at være i en høj kvalitet, og vi kan sagtens mærke, at det er en helt anden liga end det plastik bras man kan købe billigt i supermarkederne. Her får man altså et gulvvaskesæt som holder rigtig længe.”

Jeanette fortæller:
“Jeg er ikke så god til at vaske gulv i det daglige, men denne moppe gør arbejdet meget nemmere. Lige nu med katte der har killinger er denne virkelig en stor hjælp!

“Det smarte ved denne gulvmoppe, er at den har en form for “swirl” funktion, så den nemmere drejer og glider hen over gulvet, derudover er der en “vrider” på selve spanden, som gør det nemt at vride overskydende vand fra moppen, så man skåner sine hænder.”
Sættet har en flot turkis farve, som er klassisk for Leifheit’s produkter.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – den er rigtig nem at bruge og gulvet bliver rent og pænt helt ind i alle kroge.

Holdbarhed og Kvalitet: MEGET GOD – da det er et produkt der er lavet af plastik og der er mulighed for at købe nye moppeklude, når disse er blevet slidte.

Pris: GOD – prisen er 549,95 kr. pr sæt, men kan lige nu købes på tilbud på Leifheits hjemmeside til 399,95 kr. hvilket jeg synes er en okay pris.


Heidi fortæller:
“Jeg har testet Leifheits nye Clean twist gulvmoppe og spand.

Leifheit producerer en bred kategori inden for husholdning og rengørings tilbehør, herunder mopper og spande.
Jeg var meget spændt på at modtage moppen, da vi bor i et nyt hus, med forholdsvis sarte trægulve i store dele af huset.
Prisen for både moppen og spanden er ca. 550 kr.
Jeg havde store forventninger til produktet efter at have læst om det på Leifheits hjemmeside og man må sige at de blev indfriet.

Jeg hader at vaske gulve, enten skal man vride og lægge en masse kræfter i, når man skal dræne moppen for vand og ellers skal man vride moppen/gulvkluden med hænderne og når man i forvejen smider sin karklud ud hver dag, er jeg absolut ikke fan af det.

Derfor tænkte jeg Clean twist var lige noget for mig.

Clean twist fungerer sådan at gulvspanden har en tromle påsat, hvori man twister moppen. Når du twister moppen bliver alt overskyende vand centrifugeret ud, men det fjerner også småsten og snavs der kan være med til at ridse ens gulv. Det er derfor perfekt, hvis du har sarte trægulve der nemt bliver ridset.

Derudover kan du betjene moppen med kun en hånd, uden at skulle ligge kræfter i, det gør næsten rengøringen til en leg. Da moppen har et led helt nede ved, kan man nemt komme ind under sofaen og sengene uden problemer.

Moppehovedet kan vaskes på 60 grader, så den kan være ren og lækker til næste gulvvask og selve moppen kan slås sammen så den fylder mindre.

Jeg elsker at den er så nem at bruge og i sidste ende giver den mig mere tid til mere interessante ting, som mine børn 🙂

Min mindste søn brugte i øvrigt tromlen til at snurre sine bamser rundt i, til stor underholdning. Selvfølgelig uden vand i spanden 😉
I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – for mig er det vigtigt med gode produkter der gør det let at gøre rent og i sidste ende giver mere tid i hverdagen.

Holdbarhed: MEGET GOD – kvaliteten virker rigtig holdbar og det er derfor kun moppe hovedet der på sigt skal udskiftes.

Pris: GOD – Prisen er 550 kr. (på tilbud netop nu til 399 kr.). det synes jeg er en fair pris produktet taget i betragtning, men for nogle vil det måske være i overkanten.

Kvalitet: GOD – Holdbar spand i plastic og selve moppen virker rigtig stabil. Det er et sæt der kan holde i mange år.


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Basic Apparel HOPE hue