EDIE – et helt ny LAST SEASON koncept – her kan du spare penge ÅRET RUNDT! – Testfamilien
TESTFAMILIENS BLACK FRIDAY GUIDE - TOP 20

EDIE – et helt ny LAST SEASON koncept – her kan du spare penge ÅRET RUNDT!

Annonce

Mie fra Testfamilien har været en tur forbi EDIE, som er en stor skøn butik på 300 m2 i København, Kompagnistræde 10. Butikken har indført et helt nyt last season koncept, hvor du kan købe sidste sæsons varer fra eftertragtede brands til nedsatte priser – på den måde kan varerne stadig skabe værdi for dig.

EDIE samarbejder med brands, som er særlig udvalgt. Brands, der står for kvalitet og smukt design, og som deler filosofien om, at alle gode varer fortjener en længere levetid.

Mie fortæller:

“Hos EDIE bliver du budt velkommen af smilende og hjælpsomt personale.”

“Det er en virkelig fin butik, hvor du kan få tøj til både hverdag og fest. Jeg er helt sikker på, at du ikke kan tomhændet ud af den butik – og slet ikke her op til juletid. Om du er til kjoler, denim, strik eller casual. Du kan faktisk få det hele.”

“Jeg besøgte butikken og fandt deriblandt nogle favoritter. Det blev både ting til hverdag, til fest og til afslapning. Du kan få ting til hjemmet og pynt til hår og ører. De har sågar overtøj og sneakers.”

Til hverdag

Til fest

Til fest

Til hygge

Pynt til hår

Pynt til ører

Sneakers

Overtøj

“Der er en mega hyggelig stemning og butikken er så fint indrettet. Se bare lige det smukke loft her.”

“Der er også en lille fin interiør afdeling, hvor du helt sikkert vil kunne finde en julegave til én du har kær. Derudover er der virkelig fin og sjov julepynt.”

“Priserne er mellem 40-70% i forhold til normale udsalgspriser. Jeg vil anbefale jer at følge med på EDIEs Instagramprofil lige her, hvor der løbende deles lækre tilbud.

Kig forbi og find outfittet til de kommende julefrokoster eller blot for at supplere i basisgarderoben. Der er noget for en hver smag.”

Åbningstider

Man-Fre: 11-18

Lørdag: 11-17

Lukket søndag og helligdage

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TESTFAMILIENS BLACK FRIDAY GUIDE - TOP 20