Tag en bid af julestemningen – Vind lækkerier fra Anthon Berg – Testfamilien
TEST af NAGA - Magnetic circle boards

Tag en bid af julestemningen – Vind lækkerier fra Anthon Berg

Reklame <3

I over 130 år har Anthon Berg fremstillet den fineste chokolade, og lige fra begyndelsen i 1884 har det traditionsrige danske chokolademærke været kendt for de højeste standarder, når det gælder smag og æstetik. Igen i år sætter Anthon Berg smag på julen med et helt særligt sortiment af moderne og smukke julechokolader, der passer til ethvert julebord. Nu har du mulighed for at vinde Anthon Bergs julesortiment.

Vi tyvstarter og smider en lille julekonkurrence i gang allerede to dage før den 1. december. I morgen starter Testfamiliens årlige julekalender og i år er det 5. gang vi afholder den – så I kan godt glæde jer.

Men NU til vores tyvstarter – nemlig Anthon Berg.

“Julen nærmer sig med hastige skridt, og igen år er Anthon Berg klar med et delikat julesortiment af fine chokolader, som bringer juleglæden helt ind i stuerne hos danskerne. Vi forbinder jo alle julen med særlige farver, dufte og smage, som bringer en masse dejlige og varme minder frem i os – og det er præcis den smagsoplevelse, Anthon Berg har forsøgt at genskabe med deres
sortiment af julechokolader.

Anthon Bergs særlige julesortiment består bl.a. af mandler med kanel, hasselnødder med vinterkrydderier samt lækre marcipankugler, som er smagen af jul.

Hos Anthon Berg håber man meget, at alle chokoladeelskere vil tage en bid af chokoladerne og mindes de gode stunder i selskab med dem, de holder af. Hos Anthon Berg har de i hvert fald gjort sig stor umage for at finde frem til netop smagen af jul i chokoladeform.”

Vind Anthon Bergs julesortiment
Anthon Bergs julesortiment består af seks produkter, som du kan vinde.

Anthon Berg Christmas Dragée gaveæske


Anthon Berg Christmas Marzipan gaveæske


Anthon Berg Christmas Almonds Bag


Anthon Berg Christmas Marzipan Bag

Anthon Berg Christmas Hazelnuts Bag


Anthon Berg Ren Rå Marcipan

Deltag på Facebook eller Instagram. Der findes én heldig vinder på søndag d. 2/12-2018.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af NAGA - Magnetic circle boards