TEST af NAGA – Magnetic glass boards herunder ugeplan og månedsplan samt bogstavstavle – Testfamilien
2. DECEMBER – LÅGE 2 ER ÅBEN – KIG IND

TEST af NAGA – Magnetic glass boards herunder ugeplan og månedsplan samt bogstavstavle

En række af vores testere har testet forskellige produkter fra NAGA.

Hos NAGA findes Europas største udvalg af opslagstavler og tilbehør. Alle produkter er udviklet og designet i Danmark.

Navnet NAGA er en forkortelse af  “NAtur” og “GAve”. I 2017 havde NAGA 40 års jubilæum og er nu et kendt mærke over hele verden.

Mie fortæller:

“Vi har testet en månedsplan, en ugeplan samt to ensfarvede opslagstavler. Derudover har vi testet penne, en klud og magneter til tavlerne. Månedsplanen har gjort at vi MEGET nemmere kan holde styr på familiens planer. Der kunne ellers tit smutte en aftale i ny og næ. Men nu er der ingen undskyldninger.”

“På ugeplanen skriver vi den “faste” rutine og de ensfarvede tavler har ungerne fået én af hver  – enten til at hænge relevante sedler på eller blot til at tegne eller skrive små beskeder på.

Jeg må indrømme at der gik lidt tid før de kom op og hænge. Primært fordi vi ikke havde en boremaskine der virkede. Men da jeg først fik fingrene i sådan én – så tog det mig ikke lang tid at længe dem op. Der følger skruer og ravpluks med. Og ja, det var mig = Mie der helt selv hang dem op.”

“Det er en virkelig god måde at holde styr på sine ting – uden at skulle have en masse små sedler til at ligge rundt omkring. De pynter også virkelig fint i vores bryggers og entré og vi husker efterhånden allesammen, at det er dér vi skal kigge for at se praktiske oplysninger og ugens/månedens planer.

Vi valgte de praktiske tavler i denne omgang – men der er VIRKELIG mange produkter fra NAGAs hjemmeside jeg har forelsket mig i. Næste gang vælger jeg nogle af de runde tavler, som bare er SÅ smukke og dekorative.

Alle vores test og anmeldelser på Testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier; Lege/Nytteværdi, Holdbarhed, Pris og Kvalitet. Vi bruger 5 ratinger som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi – GOD – Hjemme hos os har opslagstavlerne en rigtig god nytteværdi og er faktisk ret gode hjælpeværktøjer i en travlt hverdag.

Holdbarhed og kvalitet – MEGET GOD – Det er tavler der i princippet vil kunne holde for evigt – de er lavet af glas og metal og er virkelig i god kvalitet. Selvfølgelig er glasset lidt skrøbeligt, så man skal behandle det med respekt, som med alt andet der er lavet i glas.

Pris – GOD – Det er ikke billige produkter, men du får også kvalitet for pengene. Så synes at pris og kvalitet hænger rigtig godt sammen.


Nadja fortæller:

“Vi har testet en helt sort magnettavle i glas fra Naga i størrelsen 60×80 cm., så det er en relativt stor tavle. Faktisk havde vi svært ved at vælge, da der findes SÅ mange fine tavler fra Naga både i forskellige farver, størrelser og former, men vi endte med den helt sorte, da den ville være perfekt i vores nyrenoverede hus lige i midten af køkken/alrummet.
Der findes en masse tilbehør til tavlerne. Vi fik bl.a. magnetiske bokse med til at sætte på tavlen, som man både kan bruge til tuscher eller til planter – ja, eller hvad man nu lige finder på. Den brune boks er lavet af bambus – den er så fin!
Tavlen kan man både bruge til at skrive på eller til at hænge ting på med de medfølgende magneter, og det fungerer rigtig godt i et køkken, hvor hele familien kommer forbi hver dag og kan se små beskeder, vigtige sedler osv. Man kan også få små ringe, der kan sættes på tuscherne, så de kan sættes direkte på tavlen med de medfølgende magneter.
Vi bruger den også til at hænge fotos op på, og nogle af dem er i små, fine rammer, som også er fra Naga. Så kan man skifte dem ud, når man vil, med sine yndlingsfotos.
Siden jeg tog de første billeder af tavlen, da vi lige havde fået den hjem, er der gået hverdag i at have den, så nu er der mere “rod” på den med kort, fotos og papirer, der vidner om, at her bor en familie. Det synes jeg er SÅ hyggeligt, og vi er virkelig glade for vores tavle!
I dette tilfælde bliver vurderingen:
Nytteværdi: MEGET GOD – en magnettavle i hjemmet er selvfølgelig ikke et must, men virkelig praktisk og pæn samtidig!
Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD – tavlen er i en rigtig god, lækker og holdbar kvalitet.
Pris: GOD – tavlerne findes i forskellige prislejer og er ikke billige tavler, men bestemt en god pris til så lækre og holdbare ting, som man kan have i mange år.

Catja fortæller:

“Vi har testet weekplaner samt tilbehør fra Naga.

Jeg kendte ikke til Naga Denmark, men da jeg først fik tjekket deres hjemmeside ud blev jeg hurtigt grebet af der unikke univers indenfor kontorartikler, opslagstavler, weekplanners osv.

De har så mange fine ting, så det er svært at begrænse sig. Jeg synes tilmed deres produkter er meget innovative og passer ind i et hvert nordisk hjem. Pludselig har man lyst til, at have en opslagstavle hængende fordi den er pæn og passer ind i hjemmet, og ikke bare fordi den er praktisk at have. Derudover er kvaliteten virkelig i top.”

Især weekplanneren som vi har testet er vi vilde med. Min mand har altid sagt vi burde have sådan en, fordi hverdagene går stærkt, og vi indimellem også kan glemme at kommunikere om hverdagens “to do’s”. Og det har virkelig vist sig, at være effektivt efter vi har fået den fine tavle fra Naga. Nu kan vi udover, at skrive pligter og aftaler ned i hverdagen, også skrive madplan på.

Vurderingen af denne test bliver:

Nytteværdi: GOD: Synes produkterne er uundværlige i et hvert hjem, da de kan erstattet små sedler, papirer osv. som man tit har liggende eller hængende for, at holde styr på aftaler. Her kan alle husets medlemmer se hvad ugen byder på.

Holdbarhed: MEGET GOD: Rigtig god holdbarhed på alle produkter, det er meget professionelt og god kvalitet.

Pris: GOD: Synes det er lidt i den dyre ende, men når man tænker på hvad man får for pengene så synes jeg prisen er meget fair.

Kvalitet: GOD: Kvaliteten er rigtig god.


Linda fortæller:

“Jeg kendte godt til NAGA’s lækre produkter og faktisk havde vi lidt i forvejen men det gjorde bestemt ikke testen mindre sjov for jeg er ærligt kæmpe fan af NAGA’s geniale magnetiske produkter.

NAGA.dk har et kæmpe udvalg af magnetiske glastavler og de kan fåes i mange forskellige farver, former og størrelser.

Derudover har NAGA.dk også lavet ugeplaner, månedsplaner, whiteboards, magnetiske kroge, nøgleholder m.m.”

Vi har testet:

Magnetiske glastavler sorte firkantet i størrelsen 35×35 cm

  • Kalkpenne
  • Super magneter i stål
  • Super magneter i sort læder
  • Magnetisk “viskelæder”
  • Ringe til kalkpennene
  • Tavlerens inkl. holder
  • Magnetiske bokse
  • Kridt samt kridtholder

“Vi har valgt at hænge vores magnetiske glastavler i køkkenet og vi er vilde med deres tidsløse og enkle men flotte design.

Hos os fungere glastavlerne både som pynt men også som en “huskeliste” for hvis vi mangler noget eller skal huske noget skriver vi det på tavlerne.

Mega smart for hos os bliver huskesedler ofte væk.

De smarte bokse med magneter på kan man bruge til lige det man lyster, jeg har valgt at putte blomster i da jeg syntes det ser hyggeligt ud.

Supermagneterne er seriøst for vilde!

Deres magnetiske kraft er fuldstændig overdrevet vild og kan holde 8 stykker almindeligt A4 papir, det er altså ret sejt syntes jeg.

De små ringe er mega smarte for når man sætter dem fast på pennene kan pennene også hænge på de magnetiske tavler.

Det magnetiske “viskelæder” er jeg så meget fan af, det fjerner nemt det man har skrevet/tegnet og når jeg syntes tavlerne skal renses i bund bruger jeg tavlerensen fra NAGA.dk og en microfiberklud og vupti så er de fuldstændig som nye igen.”

“Jeg hader at rører ved kridt. Som i at jeg får kvalme ved det men med den geniale kridtholder fra NAGA.dk slipper jeg heldigvis for at skulle holde på kridtet mere.

Vi har en ugeplan hængende på vores køleskab hvorpå jeg skriver ugens menuer med kridt og jeg knus elsker min nye kridtholder og det geniale ved den er at den også er magnetisk så den kan hænge ved min ugeplan.”

“Fælles for det hele er at jeg er virkelig imponeret over hvor godt det holder.

Vi bruger det hver eneste dag og intet af det har fået tegn på slid.

Min søn syntes ikke det er et hit at skulle skrive eller tegne på papir men efter vi har fået de her tavler er det pludselig blevet sjovt så han tegner rigtig tit på dem lige for tiden.

Hvis man er til praktiske løsninger der samtidig er flot at se på så kan jeg absolut kun anbefale produkterne fra NAGA.dk”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Hvis man som jeg elsker at planlægge samt have styr på alt så er de her glastavler virkelig geniale.

Holdbarhed: MEGET GOD – Jeg syntes alle produkterne fra NAGA virker som kvalitet og de vi har testet holder perfekt.

Pris: MEGET GOD – Priserne ligger mellem ca.  Hvilket er en helt fair pris.

Kvalitet: MEGET GOD – Kvaliteten er super god.


Jannie fortæller:

“Vi har testet disse tavler fra Naga Danmark.

  • sort glastavle 40*60 cm: Vejlede udsalg 369 kr.
  • glas ugetavle 40*60 cm Vejlede udsalg 419 kr.

Derudover har vi testet magneter, glaspladerens og tudser til tavlerne.

“Jeg har længe gået og overvejet om jeg skulle købe en ugeplanstavle, da det ikke altid har været nemt at få alle planer koordineret herhjemme, hvor jeg har en mand der ikke kigger i en kalender medmindre det er indkodet i hans tlf. så derfor var jeg hurtig til at slå til da muligheden for at teste disse produkter bød sig.

Tavlerne er super nemme at sætte op. Du skal bare lave et hul evt. med hjælp fra det medfølgende klistermærke, sætte ravpluks i og en skrue så kan du ligeså nemt hænge tavlerne.

Jeg har valgt at dele min ugeplanstavle op i to.”

“Den ene side bruger jeg som ugekalender, som der allerede er fortrykt, og den anden side har jeg omdannet til en madplans-kalender og det fungerer bare så godt.

Jeg kan slet ikke forstå at jeg har ventet med at købe sådan en, for nu jeg har den vil jeg ikke undvære den igen.

Jeg startede med at have begge tavler til at hænge i mit køkken, men jeg fandt ud af efter noget tid at der vil den sorte tavle ikke rigtig blive brugt så nu er den flyttet ind i stuen hvor jeg har sat billeder op med de fantastiske stærke magneter.”

Jeg har fået magneter med som er rigtig gode. De er super stærke og så er de udformet som dyr, det syntes især vores lille pige på 4 år er super sjovt.

Til sidst vil jeg gerne rose Naga Danmark for en super god kundeservice. Jeg henvendte mig for at gøre opmærksom på en lille ting og der var hjælp med det samme så stor ros herfra.

Tudserne der hører med der til er sådan nogle kridttudser og når ført de får lov at tørre ind bliver de rigtig skarpe i farverne.”

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – det er så nemt at bruge og jeg kan slet ikke undvære dem igen

Holdbarhed: MEGET GOD – produkterne er super holdbare de går ikke bare i stykker

Pris: MEGET GOD – synes prisen er meget rimelig i forhold til de super produkter man får.

Kvalitet: MEGET GOD – kan kun sige at det er super lækrere produkter og kvaliteten er i top.


Meral afslutter:

“Vi har testet en bogstavtavle samt 2 magnetiske glastavler.

Bogstavtavlen er 40 x 50 cm og fås også i en 50 x 70 cm. Det er en pæn tavle, der sikkert vil passe ind i de fleste hjem. I øjeblikket har vi den stående i stuen, men den kommer sandsynligvis til at stå på en kommode i entréen, så vores gæster kan blive mødt med små hyggelige statements. Og så bliver den nok også hevet ned på legegulvet, engang når Ayaz er blevet ældre og skal lære at stave.

De to magnetiske glastavler, som skal hænge inde på mit kontor / kreativ værksted, er hver 45 × 45 cm. Kunne man få den pudderfarvede i en større størrelse, så havde jeg helt sikkert valgt det, da den bare er så pæn.

Når man har skrevet på tavlerne med de medfølgende penne, så kan man ikke bare lige slette det igen ved at viske let med fingeren. Det er rart, da man så undgår at det smitter af. Man kan købe en klud til formålet, og med et let pres, så er tavlerne rene igen.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi – God

Holdbarhed og kvalitet – Meget god

Pris – Middel/god


 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

2. DECEMBER – LÅGE 2 ER ÅBEN – KIG IND