3. DECEMBER – LÅGE 3 ER ÅBEN – KIG IND – Testfamilien
TEST af NAGA - Magnetic glass boards herunder ugeplan og månedsplan samt bogstavstavle

3. DECEMBER – LÅGE 3 ER ÅBEN – KIG IND

VINDEREN AF LÅGE 3 BLEV FUNDET PÅ INSTAGRAM:

Stort tillykke til:

 

Send navn, adresse, mail og mobil til testfamilien@gmail.com – så får vi sendt din gave afsted (: (sidste frist for at henvende sig er d. 31/12-2018).

Bag tredje låge gemmer der sig en lækker gave fra Mini Art Copenhagen til en værdi af 1.599 kr.

Gaven er en Misioo rutsjebane. Et fantastisk stykke legetøj, som indbyder til mange timers aktiv leg og samtidig udvikler barnets motorik. Motion og bevægelse er essentiele for barnets udvikling. Det giver selvtillid, selvstændighed og indlæringsforbedringer.

Du deltager i konkurrencen på Facebook eller på Instagram. 

Rutsjebanen er designet sådan, at den passer til alle Misioo boldbassiner og legemadrasser, samtidig fylder den ikke så meget, når den ikke er i brug, da den nemt kan klappes sammen og gemmes væk.

Rutchebanen i træ er designet i et lækkert moderne design som passer perfekt ind i den skandinaviske minimalistiske stil. Både på børneværelset eller midt i stuen. De særligt børnevenlige trin giver en ubesværet og sikker opstigning. Kanterne på siden er høje så børnene kan holde fast og ikke mindst ikke falder ud over.

Misioo rutsjebane i træ er designet til indendørsnrug, men kan godt tåle at stå udenfor i fint og tørt vejr, men skal ind igen hvis det regner.

 

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af NAGA - Magnetic glass boards herunder ugeplan og månedsplan samt bogstavstavle