4. DECEMBER – LÅGE 4 ER ÅBEN – KIG IND – Testfamilien
TEST af Electrolux Vaskemaskine og Tørretumbler PerfectCare 800

4. DECEMBER – LÅGE 4 ER ÅBEN – KIG IND

VINDEREN AF LÅGE 4 BLEV FUNDET PÅ FACEBOOK:

Stort tillykke til:

Send navn, adresse, mail og mobil til testfamilien@gmail.com – så får vi sendt din gave afsted (: (sidste frist for at henvende sig er d. 31/12-2018).

Bag fjerde låge gemmer der sig en lækker gave fra Keune til en værdi af 790 kr.

Gaven er 2 lækre herre produkter og 3 skønne dame produkter.

Du deltager i konkurrencen på Facebook eller på Instagram. 

CARE VITAL NUTRITION SHAMPOO 300 ML.

Vital Nutrition – forkæler tørt, skrøbeligt og ødelagt hår. Indhold 300 ml. Shampoo beriget med Nutri-injektion teknologi, som genopretter fugtbalancen i håret, samt intenst nærende.

CARE VITAL NUTRITION CONDITIONER 250 ML.

Vital Nutrition – forkæler tørt, skrøbeligt og ødelagt hår. Indhold 250 ml. En balsam som giver ny energi til kedeligt, livløst hår. Samt udglatter og tilføjer glans til håret.

CARE VITAL NUTRITION POROSITY FILLER 25 ML.

Vital Nutrition – forkæler tørt, skrøbeligt og ødelagt hår. Indhold 25 ml. En koncentreret cream beriget med ceramid og hvede proteiner, der aktivt arbejder for at styrke hårets fibre, genoprette og genoplive skadet hår.

1922 ESSENTIAL SHAMPOO 250 ML.

1922 Essential Shampoo Når vi siger det “Essential” mener vi det. Denne shampoo er så blid, du kan bruge den hver dag til at rense og give fugt til hår, skæg og krop. Beriget med kreatin og bambusekstrakt. Kan også bruges til kroppen, da den er meget mild. Indhold 250 ml.

1922 PREMIER PASTE 75 ML.

1922 Premier Paste Det matte look. Molding Paste med ekstra stærk hold og mat finish. For hurtige og ubesværede styling. Indeholder kreatin. Hold 10/10 Shine 2/10 Indhold 75 ml.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Electrolux Vaskemaskine og Tørretumbler PerfectCare 800