TEST af stofbleer fra Nature Baby – Testfamilien
5. DECEMBER – LÅGE 5 ER ÅBEN – KIG IND

TEST af stofbleer fra Nature Baby

Vores tester Louise har med lille Ellie testet stofbleer fra Nature Baby.

Louise fortæller:

“Jeg modtog den fineste pakke fra Nature Baby. Der var virkelig gjort noget ud af den og med den sødeste lille hilsen.”

“Jeg har testet disse flotte økologiske stofbleer og jeg elsker virkelig farverne på dem. Smukke pastel farver både i grå, Grayish Purple, Light blue, Soft Rose og Spear mint.

Da jeg modtog dem virkede de tynde og lette. Efter en god vask var de dejlig bløde, fyldige og behagelige både for mors trætte ammebryster der er ømme,  men også for babys sarte hud.

Jeg var ret nysgerrig på denne test. Efter man har fået 3 børn, så har man prøvet mange forskellige stofbleer igennem tiden. Og jeg er bestemt ikke fan af alle stofbleer. Disse stofbleer her er økologiske (GOTS) bomuld, GOTS er et miljømærke for økologisk. (The Global Textile standard.) GOTS kontrollerer indholdsstoffer fra produktion både af høst af råvarer samt forarbejdning til stofbleerne er færdige. Det gør, at det er troværdigt og trygt at have i nærheden af sin baby. Og de lever virkelig op til det navn!”

“De er virkelig lækre. Ikke nok med at de er lækre i kvaliteten, så måler de 80*80 cm som gør, at du kan bruge disse stofbleer til meget. Jeg har fået mig en baby, som er en rigtig puttepige, som elsker at blive svøbt ind. Disse stofbleer gør at de lige dækker dem hele vejen rundt, så det er tilpas for baby. Selv min Søn Nohr på 3 elsker stofbleerne. De skal helst ligge omkring hovedet, så man kan putte og gemme sig i dem.

Man skal aldrig gå ned på stofbleer og ej være nærig i at købe nogle, som rent faktisk koster lidt mere, men til gengæld er økologiske.”

“De holder 100 % i kvalitet efter gentagende vask. Jeg vasker dagligt stofbleer og jeg må ærligt indrømme at disse luksus stofbleer lever virkelig op til deres navn. De ser på ingen måder slidt ud efter så mange ture i vaskemaskinen.”

Vores vurdering af disse stofbleerne fra Nature Baby er:

Nytteværdi: MEGET GOD. Stofbleer er et MUST som forældre. Både til gylp, underlag eller svøb kan de bruges. Man kan aldrig få nok stofbleer i min verden.

Holdbarhed + Kvalitet: GOD. Disse 2 ord hænger i denne test sammen. De holder deres form og farve efter mange ture i vaskemaskinen og bliver på ingen måder træt i hverken form eller kvalitet. De virker modstandsdygtige og solide og stadig utrolig bløde i kvaliteten.

Pris: MEGET GOD. Bleerne koster 45 kr. hos Nature Baby  Jeg synes, at det er en MEGA god pris.

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5. DECEMBER – LÅGE 5 ER ÅBEN – KIG IND