8. DECEMBER – LÅGE 8 ER ÅBEN – KIG IND – Testfamilien
7. DECEMBER – LÅGE 7 ER ÅBEN – KIG IND

8. DECEMBER – LÅGE 8 ER ÅBEN – KIG IND

VINDEREN AF LÅGE 8 BLEV FUNDET PÅ FACEBOOK:

Send navn, adresse, mail og mobil til testfamilien@gmail.com – så får vi sendt din gave afsted (: (sidste frist for at henvende sig er d. 31/12-2018).

Bag låge nr. 8 gemmer der sig en lækker gave fra Zone Danmark til en værdi af 1.575 kr.

Gaven er et Komplet UME badserie fra Zone Denmark.

Sæbedispenser

Sæbedispenseren fra badserien Ume er udformet med en praktisk tud. Den er et blødt, blidt og behageligt bekendtskab, og det er designertrioen VE2, som står bag udformningen af de velproportionerede elementer i serien. Højde 12,8 cm. 0,25 l.

Pedalspand

Pedalspanden fra badserien Ume fås i de fineste farver. Den separate og rummelige 4 liters inderspand er udstyret med en smart finesse, så man let kan sætte affaldsposen i, uden at den kommer i klemme og ses udefra. D: 19,5 cm, højde 22 cm.

Tandbørstekrus

Tandbørstekruset fra badserien Ume fås i de fineste blide farver. Det er i det hele taget et blødt og behageligt bekendtskab, og det er designertrioen VE2, som står bag udformningen af de velproportionerede elementer i serien. Højde 10,3 cm.

Toiletbørste

Toiletbørsten fra badserien Ume har en praktisk inderkop, så overskydende vand let kan tømmes af, og børsten har en god arbejdslængde og glider let på plads i holderen. Designertrioen VE2 har skabt seriens velproportionerede elementer. Højde 38,7 cm.

Sæbeskål

Den flotte Ume sæbeskål har en lækker soft touch-overflade og praktiske riller, der leder overskydende vand væk. Farverne matcher de øvrige elementer i Ume badserien, som designertrioen VE2 står bag. Dia. 12 cm, højde 3 cm.

Du deltager i konkurrencen på Facebook eller på Instagram. 

Den fine badserie pifter dit badeværelse op og gør det hele lidt mere indbydende at se på.

 

Elementerne i badserien Ume giver et solidt og velafbalanceret udtryk – både for øje og hænder.

Ume er det japanske ord for blommetræ og symbol på elegance, tålmod og styrke. Det første bogstav – U – tegner formen på serien, som er moderne og klassisk på samme tid med gennemtænkte og funktionelle detaljer.

Sæbedispenseren har eksempelvis en lang tud for optimal pumpefunktion, ligesom toiletbørsten er udstyret med en praktisk inderkop, så overskydende vand let kan tømmes af – og så har børsten en god arbejdslængde og glider let på plads i holderen.

Den elegante pedalspand har samme højde som toiletbørsten, og sammen danner de et fint par på badeværelsesgulvet. Den separate og rummelige 4 liters inderspand er udstyret med en ny, smart finesse, så man let kan sætte affaldsposen i, uden at den kommer i klemme og ses udefra.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7. DECEMBER – LÅGE 7 ER ÅBEN – KIG IND