TEST af Graco Evo Avant inkl. liggedel – Testfamilien
TEST af GRACO Move With Me skråstol

TEST af Graco Evo Avant inkl. liggedel

Vores tester Maria har sammen med døtrene Vida på 1 mdr og Nova på 2 år testet klapvognen Graco Evo Avant inkl. liggedel fra Graco. 

Maria fortæller:

“Klapvognen fra Graco har det lækreste design, i sine grå nuancer med mørkegråt stel og brunt læder ’look a like’ håndtag. Klapvognen er lille og handy og meget nem, at manøvre rundt. Den første tid testede vi vognen, som klapvogn med Nova på to. Hun elsker at sidde i den og kommer op i god højde, så hun har et godt overblik. Klapvognsdelen kan være både fremad og bagudvendt, alt efter barnets behov. Med en nysgerrig toårig er det super, at man kan vende hende fremad så hun kan følge med. Klapvognsdelen har tre indstillinger, herunder hvilestilling. Samtidig har den justerbar fodstøtte.”

“Til klapvognen følger både frontbøjle, regnslag og kørepose med. 

Da Vida kom til verden, fik vi endelig mulighed for at teste liggedelen til vognen, som gør det muligt at den kan benyttes allerede fra nyfødt af. Liggedelen er i samme flotte design som klapvognsdelen. Med liggedelen på er vognen stadig nem at manøvre og den fylder ingen ting.”

“Jeg har været rigtig glad for den, når vi skulle indtil byen eller andre ærinder, hvor en stor barnevogn ikke er helt så ideel.”

“Samtidig er den nem at have med i både bus og bil pga. af dens størrelse. Liggedelen kan tages af og bruges som lift, hvilket vi bl.a. har benyttet os af på cafebesøg og lignende, hvor vognen ikke måtte komme med ind.    

Vognen er god både til by og natur, vi har benyttet os af den til begge dele og daglige gåture til vores nærliggende sø, hvilket den har klaret til UG.” 

 

“Vognen kan nemt foldes sammen med en hånd og kan benyttes fra nyfødt (med liggedelen) til ca. tre år. 

Det eneste negative jeg har at sætte på vognen er, at stellet er en smule let. Men vi har ikke oplevet noget, som helst med vognen og den er blevet testet med en del kilo i. Derudover er det svært at komme ned i opbevaringskurven, når liggedelen er på.” 

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen:

Nytteværdi: MEGET GOD – Kan ikke undværes med børn i huset når man skal på tur.

Holdbarhed/kvalitet: GOD – Den virker til at være i god kvalitet.

Pris: MEGET GOD – Prisen anser jeg som meget god da klapvognen inkl. liggedel kan erhverves for ca. 4.700kr, og er faktisk på tilbud nu hos Jollyroom.dk til 3.800 kr. , hvilket jeg mener er en rigtig fornuftig pris for en vogn som kan benyttes fra spæd til tre års alderen ca.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af GRACO Move With Me skråstol