TEST af Remington Air3D hårtørrer – Testfamilien
TEST af Reima Vinterkollektion 2018 samt en sød lille NYHED til babyerne

TEST af Remington Air3D hårtørrer

Sylvia og Lars har testet en REMINGTON Air 3D hårtørrer.

Sylvia fortæller:

“Min kæreste og jeg har modtaget REMINGTON Air 3D til test. Den blev leveret i en superflot kuffert. Føntørreren er stilet, lækkert design, med 3 forskellige diffusere. Den har et smart 3 meter langt kabel, og et underlag som man kan lægge føntørreren på. Det er især smart med en ophængsløkke, så den kan hænge på badeværelset.”

“Air 3D har 3 varmeindstillinger, og 2 intensitetsindstillinger, og desuden en kold blæst funktion. Det som jeg finder yderst sejt er 3D luftstrømmen; luften trækkes ind i centrum og derfra ud til varmeelementerne. På den måde er varmen jævn og blæses præcis ud og opvarmer håret. Mit hår tørrer 3 minutter hurtigere end med den gamle almindelige føntørrer. På den måde sparer jeg også at tørre håret unødigt længe, og det forbliver sundere. Desuden er gitteret beriget med et mikroaktivt plejende teknologi, som styrker den naturlige glans i håret, samt et generator med ioner, der forebygger at håret ikke bliver elektrisk. Derfor er det vigtigt at lægge føntørreren på den medfølgende gummimåtte. Som særlig finish, lyser føntørreren hvid ved varm luft og blåt ved kold luft.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG. Min rating bliver som følger, men ovenstående forklaring.

Nytteværdi: GOD

Holdbarhed/kvalitet: MEGET GOD

Air 3D Remington er en super flot føntørrer, og den medfølgende kuffert, gør den yderst eksklusiv. De medfølgende diffuserere bliver desværre lidt varme ved brug, og den lille diffusser kræver lang tids føntørring, hvor 11 mm fungerer fint. Den store diffuser til fx krøller, tager det lang tid at tørre håret med, og giver ikke den ønskede volumen effekt. Det er positivt at tørringen er hurtigere end ellers, føntørreren er lille og handy. Desuden er det praktisk med det 3 meter lange kabel.  Plejeteknologien synligt effektiv, mit hår skinner mere. Ikke mindst er den yderst praktisk i størrelse til rejsebrug, og skal derfor med på ferie. Prismæssigt er den i den dyre ende, men hvis man går op i design, er den helt perfekt til det smarte hjem.

Pris: MIDDEL – den koster 1.699 kr., hvilket er i den dyre ende for en hårtørrer.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TEST af Reima Vinterkollektion 2018 samt en sød lille NYHED til babyerne