TEST af Remington Heritage Foil Shaver – Testfamilien
SKIFERIE MED BØRN - GODE DESTINATIONER OG GODE RÅD!

TEST af Remington Heritage Foil Shaver

Vores tester Anders har testet en Remington Heritage Foil Shaver.

Anders fortæller:
“Jeg har været så heldig i samarbejde med Testfamilien, at få lov til at teste denne Shaver fra Remington. Modellen hedder Heritage Foil Shaver. Jeg er altid super spændt på at prøve de her trimmere, som jeg indimellem erhverver mig. Jeg synes nemlig at der er langt imellem at jeg finder en, der virker på mit ”skæg”, som lever sit eget liv.”

“Noget af det første man bider mærke i, er naturligvis at shaveren er ledningsfri, hvilket er ualmindelig praktisk. Jeg har prøvet nogle forskellige trimmere efterhånden både med og uden ledning, men denne model er indtil videre den der klarer sig bedst.”

“Den er let at anvende, og har 2 funktioner. Hovedfunktionen som jeg vælger at kalde den, er den der sidder for enden og er den, som du bruger ved normal barbering. Derudover er der en lille klap, man kan vippe op, som du kan bruge til præcisions barbering – eller at lave kanter. Når man bruger shaveren skal man blot køre i runde og blide cirkulærer bevægelser for at opnå det bedste resultat. Du må endelig ikke trykke alt for hårdt, for så kan barberbladene gå i stykker eller blive skæve. Det er i øvrigt heller ikke specielt rart for huden og barberingen at trykke for hårdt.”

“Shaveren er let at tømme for skæg og nem at rengøre. Og hvad der nærmest er endnu bedre – den klarer sig mindst 60 minutter på en opladning. Skulle du have behov for at gel eller skum sammen med barberingen, så er det også muligt – som nævnt før, den er let at rengøre og den tåler vand.”

Alle vores tests og anmeldelser på testfamilien.dk bliver bedømt ud fra følgende kriterier: Lege/nytteværdi, holdbarhed, pris og kvalitet. Vi bruger 5 ratinger, som spænder fra MEGET GOD, GOD, MIDDEL, MINDRE GOD og DÅRLIG.

I dette tilfælde bliver vurderingen af Remington Herritage Foil Shaver:

Nytteværdi: MEGET GOD – hvis man har skæg som mit, eller skæg der skal ”tæmmes”

Holdbarhed: GOD – Shaveren tåler rengøring med vand, men du skal være forsigtig med ikke at presse for hårdt mod huden, så du ikke ødelægger barberbladene. Men det skulle gerne give sig selv.

Pris: MEGET GOD – Den koster 999 kr. Du får en shaver, som er alle pengene værd, hvis du har skæg, som skal trimmes og holdes ned.

Kvalitet: MEGET GOD – Det er absolut en af de bedste trimmere jeg har prøvet.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKIFERIE MED BØRN - GODE DESTINATIONER OG GODE RÅD!